24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

kanal d'nin şu saçma stratejilerine sinir oluyorum iyice..

Kanal D ne içiyorsa aynısından bana da verin. :X

Yeni dizi daha 30 dakika oldu ya olmadı reklama giriyor. :X

Kurtlar vadısınden sonra millet nasıl Çakır'a Polat'a tapmaya başladı aynısı Serhat reis için olacak ortalıkta çakma serhatlar dolaşacak olay olacak olaaayyy :D

Daha Fatih başlamadı en kötü 3. olur Pazartesi.

Çalıkuşu en kötü ihtimalle O Ses`in ardından 2. olur. 2 anlık görmekle hemen sezon çizelgesini çiziverdiniz. Bravo Valla bu kadar profesyonellik zor.

A.Ş.K. zaten ilk iki garanti.

İntikam A/B`de 2. oluyor.

Yalan Dünya A/B`de 1. olabilir en kötü ihtimal ise 2. olacak.

Ben profesyonel yorumcu olduğumu iddia mı ettim?

Bir yazımı bulup getirin öyle bir iddiam varsa.

Burası bir forum değil mi, başlık da reytingler üzerine. Ben de kendimce tahmin yürütüyorum. Saçma geliyorsa okumayın başka ne diyebilirim ki.

Onlar gelince daha da dusmesi ))

Ikinci anliklarda. Beni mahcup cikarmadi. Kacak ikinci bolumunde acunun da gecer demis olayim) ))
Kaçak = Ustura Kemal

Buraya yazıyorum bu dizi en geç 3-4 haftaya çöker. Süreç Vadideki oyuncuları toplayıp 1 ay seviniyor daha sonra çöküyor.

Abi saka maka cıdden çok güzel dizi ya öyle böyle degıl bu dizi varya dünyada olay olacak sadece Türkiye'de degıl los Angeles'ta çakma serhatlar dolaşacak olay olacak olaaayyy :D

Yorumlara sadece gülüyorum.Daha dizi Feridenun küçüklüğünde fahriye ve burak gelsin yükselir dizi.banada biraz sıkıcı geldi baslari.kaçak daha küçük feride ile kapışıyor daha büyük feride de var :)

İki Dünya Arasında'yı izliyor musun @takas ? Bugün erken başladı. :)

Ekip 1 inşallah iyi gider. :)
evet aga izledim özet diye açtık bi baktım yeni bölüm sahra ölmedi bence çıkar bi yerden :D
bu arada ekip1 e bakıyorumda vadi çakması resmen :D ihtiyarlar heyetinin geçen seneki toplantı yerini yeni mekanları yapmışlar akifler :D ikide bir fırtına türküsü çalıyo falan vadiye aşırı bi özentilik var ama daha güzel olmuş izliyorum :D

7 dakika reklamla Çalıkuşu gayet iyi gitmiş. Kanal D cidden şaşırdı izleyiciyi Kaçak dizisine dağıtıyor.

Rakip olunca iki dünya arasindaki showu bitmis. Samanyolunda reklamlara kim karar veriyorsa hemen kovmak gerek))) yeni iki dizi baslarken ilk dakikalrda reklam verir mi)))