xBUGRAx
Süper Emekli
ezbere konuştun açık ve net rakibi olunca dağılır falan her gün rakipleri var dizi her gün aynı oranları alır ne olursa olsun reklama falan girmedi ne reklamı saat 19.50 gibi bitti sonra reklam girdi ekip1 başladıEzbere konusmadim. Forumda birileri iki dünya reklama girdi dedi. Kacakla calikusunu ayni anda izliyorum samanyolunu acmaya firsatim olmadi dort gozum yok ne yapayim)))
Iki dünya arasi yeni saatinde tabi yarin degistirmezlerse)) zor alir demis olayim
Sen de böyle deme kacak demode oldu kacak ne ya millet zatan kurtlar vadisi pusu nu izliyor bide kacak ı izlemez cok da klişe kurtlar vadisi pusu bin kat daha güzel kaçak dizisindençalıkuşu kaçağı geçemez dizinin 1-2 haftaya günü değişir
Revan iddiamızı hatırlatırım.Kanal D gerçekten akılsız. Yeni diziye reklam mı verilir...
sen her izlediğim dizinin açı kara 1.oalcağını ve 10 reyting alacağını falan mı sanıyon ya ben onu çok sevdimde 8 den aşağı almayacak kesin 1.olacaktı görüş kadınları mı ne o da zirvede oluyodu falanÇalıkuşu Ab'de 7'den aşağıya düşmez.Harika ötesi.
Total muhtemelen az izler diziyi.
Çalıkuşu 10 dakika reklamdı.Boş gevezelik olmasın.
Aklımda merak etme. Ama ilk haftadan belli olmaz. Gelecek haftayı da beklemeliyiz. Dizi artan çizelge çizdiği halde Kanal D reklam verdi. Bu kendinin suçu.Revan iddiamızı hatırlatırım.
Haklisin begenilecek gibi değil fahriye kotu ve yapmacik oynuyor hic inandirici değil. Kanal d berene sok yapip saliya getirebilir))))Çalıkuşu'nu pek beğenmedim O Ses Türkiye'ye geçtim
ne iddaası be aga ona göre çalıkuşu açık ara 1.olacak kaçak 1 reyting alacaktı ben mesajlarını buraya koymasını da bilirim ama gerek yok büyüklük bizde kalırRevan iddiamızı hatırlatırım.
Ustura Kemal de aynısını yapacaktı ama çöktü. Kaçak da tıpkı onun gibi olacak. Buraya yazıyorum.sen her izlediğim dizinin açı kara 1.oalcağını ve 10 reyting alacağını falan mı sanıyon ya ben onu çok sevdimde 8 den aşağı almayacak kesin 1.olacaktı görüş kadınları mı ne o da zirvede oluyodu falan
çalıkuşunun 5 reytingi geçmesi hele hele zirveyi almayı bırak zirveye yaklaşması imkansız dizi tutmaz demiştim sıkıcı olduğu her yerinden belli bir dizi
kaçak dediğim gibi rahat geçmiş ilerleyen zamanlarda iyice artar o ses i de geçer 2 bölüme memati bu memati boru değil
mematiyi geçtim dizi müthiş bişeye benziyo
Calukusu reklamdaydi ondan yok oldu bu anliktaKaçak çok iyi gidiyor. Fragmanı film havasındaydı zaten bekliyordum böyle bir izlenilirlik. Yarın TNS'de düşecektir belki biraz ama belli de olmaz aksine artabilir de.
Çalıkuşu yok olmuş yine ilk 5'ten Seksenler'in başlamasının da etkisi var sanırım. Bir dahaki anlıklarda yine girer listeye diye tahmin diyorum.
Bence kacak cok demodesen her izlediğim dizinin açı kara 1.oalcağını ve 10 reyting alacağını falan mı sanıyon ya ben onu çok sevdimde 8 den aşağı almayacak kesin 1.olacaktı görüş kadınları mı ne o da zirvede oluyodu falan
çalıkuşunun 5 reytingi geçmesi hele hele zirveyi almayı bırak zirveye yaklaşması imkansız dizi tutmaz demiştim sıkıcı olduğu her yerinden belli bir dizi
kaçak dediğim gibi rahat geçmiş ilerleyen zamanlarda iyice artar o ses i de geçer 2 bölüme memati bu memati boru değil
mematiyi geçtim dizi müthiş bişeye benziyo