24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

beklentilerimi karşıladı gürkan uygun helal olsun dizinin reytingleri umrumda değil
salı akşamlarım boş geçmeyecek artık
türkiyede aksiyon gürkan uygun diyorum başkada birşey demiyorum

Çalıkuşu Ab'de 7'den aşağıya düşmez.:)Harika ötesi.:)

Total muhtemelen az izler diziyi.:)

Çalıkuşu 10 dakika reklamdı.Boş gevezelik olmasın.:D

Ezbere konusmadim. Forumda birileri iki dünya reklama girdi dedi. Kacakla calikusunu ayni anda izliyorum samanyolunu acmaya firsatim olmadi dort gozum yok ne yapayim)))
Iki dünya arasi yeni saatinde tabi yarin degistirmezlerse)) zor alir demis olayim
ezbere konuştun açık ve net rakibi olunca dağılır falan her gün rakipleri var dizi her gün aynı oranları alır ne olursa olsun reklama falan girmedi ne reklamı :D saat 19.50 gibi bitti sonra reklam girdi ekip1 başladı

Kacakta cocugun olme sahnesini iyi olmamis oyunculuk cik kotuydu. Serhat elindeki kani görünce cildirmaliydi. Ogluna uyan diyor))))

Kaçak çok iyi gidiyor. Fragmanı film havasındaydı zaten bekliyordum böyle bir izlenilirlik. Yarın TNS'de düşecektir belki biraz ama belli de olmaz aksine artabilir de.

Çalıkuşu yok olmuş yine ilk 5'ten :) Seksenler'in başlamasının da etkisi var sanırım. Bir dahaki anlıklarda yine girer listeye diye tahmin diyorum.

Çalıkuşu Ab'de 7'den aşağıya düşmez.:)Harika ötesi.:)

Total muhtemelen az izler diziyi.:)

Çalıkuşu 10 dakika reklamdı.Boş gevezelik olmasın.:D
sen her izlediğim dizinin açı kara 1.oalcağını ve 10 reyting alacağını falan mı sanıyon ya :D ben onu çok sevdimde 8 den aşağı almayacak kesin 1.olacaktı görüş kadınları mı ne o da zirvede oluyodu falan :d
çalıkuşunun 5 reytingi geçmesi hele hele zirveyi almayı bırak zirveye yaklaşması imkansız dizi tutmaz demiştim sıkıcı olduğu her yerinden belli bir dizi
kaçak dediğim gibi rahat geçmiş ilerleyen zamanlarda iyice artar o ses i de geçer 2 bölüme memati bu memati boru değil
mematiyi geçtim dizi müthiş bişeye benziyo

sen her izlediğim dizinin açı kara 1.oalcağını ve 10 reyting alacağını falan mı sanıyon ya :D ben onu çok sevdimde 8 den aşağı almayacak kesin 1.olacaktı görüş kadınları mı ne o da zirvede oluyodu falan :D
çalıkuşunun 5 reytingi geçmesi hele hele zirveyi almayı bırak zirveye yaklaşması imkansız dizi tutmaz demiştim sıkıcı olduğu her yerinden belli bir dizi
kaçak dediğim gibi rahat geçmiş ilerleyen zamanlarda iyice artar o ses i de geçer 2 bölüme memati bu memati boru değil
Ustura Kemal de aynısını yapacaktı ama çöktü. Kaçak da tıpkı onun gibi olacak. Buraya yazıyorum. :D

Ayrıca Ben Onu Çok Sevdimin tutacağını sen de söylemiştin.

Kaçak çok iyi gidiyor. Fragmanı film havasındaydı zaten bekliyordum böyle bir izlenilirlik. Yarın TNS'de düşecektir belki biraz ama belli de olmaz aksine artabilir de.

Çalıkuşu yok olmuş yine ilk 5'ten :) Seksenler'in başlamasının da etkisi var sanırım. Bir dahaki anlıklarda yine girer listeye diye tahmin diyorum.
Calukusu reklamdaydi ondan yok oldu bu anlikta

sen her izlediğim dizinin açı kara 1.oalcağını ve 10 reyting alacağını falan mı sanıyon ya :D ben onu çok sevdimde 8 den aşağı almayacak kesin 1.olacaktı görüş kadınları mı ne o da zirvede oluyodu falan :D
Bence kacak cok demode