şimdi baktim feridenin kucuklugunu oynayan kiz ikincisi ilki daha kucuktu kotuydu bu bayagi iyi oynuyor haklisin. bu kiz anliklari yukseltir))))çalıkuşunu açtım 10 dk liğine feridenin küçüklüğündeki kız iyi oynuyor
bir esas oğlanla esas kız gelsin bakalımşimdi baktim feridenin kucuklugunu oynayan kiz ikincisi ilki daha kucuktu kotuydu bu bayagi iyi oynuyor haklisin. bu kiz anliklari yukseltir))))
Bırak bu isleri kardoooo ac kacak izle nseymiş ya o öyle calıkusu falaannfragmanlara baksaydık öbgz-afk 5 bölüm sürmeden kaldırılırdı onalr da buna benziyordu
süreç film yazısını gördükten sonra hiç gerek yok kıraç ın müziklerini dinlerim bir araBırak bu isleri kardoooo ac kacak izle nseymiş ya o öyle calıkusu falaann
Daha Fatih başlamadı en kötü 3. olur Pazartesi.3.lüğe girdi Çalıkuşu ancak yine ATV'nin gerisinde kaldı. Kanal D'nin bu sezon ilk 2'yi göreceği gün sayısı 1 o da Güneşi Beklerken olur anca. Belki A.Ş.K da Çarşamba 2. olur ama düşük ihtimal.
anliga reytinglere göre yorum yapmadim izleyerek yorum yaptim. kacakta iyi oyunculuk sicak bir yapi ve milleti surukleyecek senaryo var. calikusunda bunlarin cogu yok ve sıkıcıNe çabuk karar verdin?
Yüksek başlayan diziler genellikle düşüş yaşar. Düşük başlayan diziler ise nedense hep yükselen bir grafik çizer. Tabii ki bu teori her dizi için doğru değil.
şaka ??? nasıl böyle bir hata yapar kanal ?? daha ilk bölümden!! kanal iyice uçtu..Çalıkuşu reklama girdi.
Süreç film bu diziden sonra daha kaliteli isler yapıcak olay olacak olaayaayayaayaysüreç film yazısını gördükten sonra hiç gerek yok kıraç ın müziklerini dinlerim bir ara
Calikusu en kötü ıhtımal 2. Mi en imkansız 2. Ihtımal olmasın oDaha Fatih başlamadı en kötü 3. olur Pazartesi.
Çalıkuşu en kötü ihtimalle O Ses`in ardından 2. olur. 2 anlık görmekle hemen sezon çizelgesini çiziverdiniz. Bravo Valla bu kadar profesyonellik zor.
A.Ş.K. zaten ilk iki garanti.
İntikam A/B`de 2. oluyor.
Yalan Dünya A/B`de 1. olabilir en kötü ihtimal ise 2. olacak.