iyidir valla nerelerdesin yav bi gittin daha gelmedin tmm seni sevmem ama yokluğun hissedildi kardeş sen nasılsın
uzun süreli tatildeydim kendi kendime izin verdim..
yokluğum hissedilir nede olsa aynı memleketteniz topraktan kötü çıkmaz)
iyidir valla nerelerdesin yav bi gittin daha gelmedin tmm seni sevmem ama yokluğun hissedildi kardeş sen nasılsın
Gümüş ay yapımın değil diye biliyorum😕 D pro kendi yapmişti.hiç sanmıyorum bir kanal hangi işle adını duyurursa öyle devam eder bknz:ay yapım gümüş, tims kavakyelleri
süreç in bir türk malı ve alemin kıralı iyiydi o ikisi de benzerdi zaten türkmalını izinsiz çalıntılamıştı amerikadaki orjinalinden
Bilmiyorum o zaman istediğin nick neE söyledim ses gelmedi
karıltı menekşe ile halil ikisinde de kıvanç başrolGümüş ay yapımın değil diye biliyorum😕 D pro kendi yapmişti.
dizinin kötü çok iyi))) kötüsü iyi olan diziler düşmez kolay kolay.. dizinin iyisi( gürkan uygun ) karizma adam zaten döktürmüş .. senaryo düşmedikçe ki süreç bu senaritlerle ilk defa çalışıyor ki çok düşeceğini sanmıyorum. sonuçta total dizisi aksiyon yazacan o , onu kaçıracak o vurulacak olmadı reyting için çitlenbiği öldürler ne var ))))gçer mi geçer totalde haftalıktai lk 5 e de girer süreç film işi 10.-15. bölümden osnra çöküşe geçer
ben bu kadarını beklemiyodun yorumlar inanılmaz dizinin 2.bölümü kafadan 3 reyting artacağı kesin vay beAnlıkları yeni bir dizi için gerçekten harika. Yorumlar da olumlu önü açık gözüküyor. Bakalım TNS'de tablo nasıl olacak?
Saat 23:55 te tekrarı var istersen izlvalla yorumlar inanılmaz bu kadar beklemiyodum millet bayılmış diziye bende bi izleyeyim ona göre çözümleme yapıcam
cuma ne izliyorsun??? 😕 KAYP deme
gürkan uygun ne böyle ya adam destan yazıyodizinin kötü çok iyi))) kötüsü iyi olan diziler düşmez kolay kolay.. dizinin iyisi( gürkan uygun ) karizma adam zaten döktürmüş .. senaryo düşmedikçe ki süreç bu senaritlerle ilk defa çalışıyor ki çok düşeceğini sanmıyorum. sonuçta total dizisi aksiyon yazacan o , onu kaçıracak o vurulacak olmadı reyting için çitlenbiği öldürler ne var ))))
çıkar çıkar çıkanlar var malesefuzun süreli tatildeydim kendi kendime izin verdim..
yokluğum hissedilir nede olsa aynı memleketteniz topraktan kötü çıkmaz)
Çalıkuşunu beğenen Azeri de var. 1 kişinin sözüyle ne diyeyim müthiş mi diyeyim?even bu yoruma ne diyecek budamı atv fanı
Shahmar Bayramli@shahmarbayramli
#kaçak dizisinin Azerbaycandan çox izleyicisi olacak. Tek kelmeyle mühteşem.
total dizilerinin aksiyonu genelde komediden daha komik olur ama neyse bekleyip görmek lazımdizinin kötü çok iyi))) kötüsü iyi olan diziler düşmez kolay kolay.. dizinin iyisi( gürkan uygun ) karizma adam zaten döktürmüş .. senaryo düşmedikçe ki süreç bu senaritlerle ilk defa çalışıyor ki çok düşeceğini sanmıyorum. sonuçta total dizisi aksiyon yazacan o , onu kaçıracak o vurulacak olmadı reyting için çitlenbiği öldürler ne var ))))
Hala diloş izliyon mu??? Hacı 9 ay ara verdin ne zliyorsun neyi bıraktın az haber et😱kim kaybetmiştiki ben bulayım ilk bölümünü izledimde ikinci bölümünü izlemeye fırsat bulamadım ilk bölümü iyiydi gibi ama tabiki başa oynayacak kalitede değil.
Gümüş Ay Yapım değil D productions.hiç sanmıyorum bir kanal hangi işle adını duyurursa öyle devam eder bknz:ay yapım gümüş, tims kavakyelleri
süreç in bir türk malı ve alemin kıralı iyiydi o ikisi de benzerdi zaten türkmalını izinsiz çalıntılamıştı amerikadaki orjinalinden
Çitlembik ölmeden öncede aynı reytingi alıyordu😉dizinin kötü çok iyi))) kötüsü iyi olan diziler düşmez kolay kolay.. dizinin iyisi( gürkan uygun ) karizma adam zaten döktürmüş .. senaryo düşmedikçe ki süreç bu senaritlerle ilk defa çalışıyor ki çok düşeceğini sanmıyorum. sonuçta total dizisi aksiyon yazacan o , onu kaçıracak o vurulacak olmadı reyting için çitlenbiği öldürler ne var ))))
kim kaybetmiştiki ben bulayım ilk bölümünü izledimde ikinci bölümünü izlemeye fırsat bulamadım ilk bölümü iyiydi gibi ama tabiki başa oynayacak kalitede değil.