24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

iyidir valla nerelerdesin yav bi gittin daha gelmedin tmm seni sevmem ama yokluğun hissedildi kardeş :D sen nasılsın

uzun süreli tatildeydim :) kendi kendime izin verdim..
yokluğum hissedilir nede olsa aynı memleketteniz topraktan kötü çıkmaz:))

hiç sanmıyorum :D bir kanal hangi işle adını duyurursa öyle devam eder bknz:ay yapım gümüş, tims kavakyelleri
süreç in bir türk malı ve alemin kıralı iyiydi o ikisi de benzerdi zaten türkmalını izinsiz çalıntılamıştı amerikadaki orjinalinden
Gümüş ay yapımın değil diye biliyorum😕 D pro kendi yapmişti.

gçer mi geçer totalde haftalıktai lk 5 e de girer süreç film işi 10.-15. bölümden osnra çöküşe geçer :D
dizinin kötü çok iyi))) kötüsü iyi olan diziler düşmez kolay kolay.. dizinin iyisi( gürkan uygun ) karizma adam zaten döktürmüş .. senaryo düşmedikçe ki süreç bu senaritlerle ilk defa çalışıyor ki çok düşeceğini sanmıyorum. sonuçta total dizisi aksiyon yazacan o , onu kaçıracak o vurulacak olmadı reyting için çitlenbiği öldürler ne var ))))

Yarın O Ses Türkiye her iki grupta zirvede olur, Total grubunda Kaçak ve AB grubunda ise Çalıkuşu onu takip eder bence..

Anlıkları yeni bir dizi için gerçekten harika. Yorumlar da olumlu önü açık gözüküyor. Bakalım TNS'de tablo nasıl olacak? :)
ben bu kadarını beklemiyodun yorumlar inanılmaz dizinin 2.bölümü kafadan 3 reyting artacağı kesin vay be :D

dizinin kötü çok iyi))) kötüsü iyi olan diziler düşmez kolay kolay.. dizinin iyisi( gürkan uygun ) karizma adam zaten döktürmüş .. senaryo düşmedikçe ki süreç bu senaritlerle ilk defa çalışıyor ki çok düşeceğini sanmıyorum. sonuçta total dizisi aksiyon yazacan o , onu kaçıracak o vurulacak olmadı reyting için çitlenbiği öldürler ne var ))))
gürkan uygun ne böyle ya adam destan yazıyo :D

uzun süreli tatildeydim :) kendi kendime izin verdim..
yokluğum hissedilir nede olsa aynı memleketteniz topraktan kötü çıkmaz:))
çıkar çıkar :D çıkanlar var malesef :)

O Ses şov devam ediyor. Acun akıllı valla. Uçtu yine boşluğu bulunca. Çiğdem'in hikayesine çok üzüldüm.:( Yarışmayı kazanabilir gibi geliyor. Sağlığı sıhhati yerinde olan herkes kıymetini bilmeli bence. Bu arada Çalıkuşu'nun tekrarı da listeye girmeye başarıyor. Umutluyum diziden.

total dizilerinin aksiyonu genelde komediden daha komik olur ama neyse bekleyip görmek lazım :D

kim kaybetmiştiki ben bulayım:) ilk bölümünü izledimde ikinci bölümünü izlemeye fırsat bulamadım ilk bölümü iyiydi gibi ama tabiki başa oynayacak kalitede değil.
Hala diloş izliyon mu??? Hacı 9 ay ara verdin ne zliyorsun neyi bıraktın az haber et😱

hiç sanmıyorum :D bir kanal hangi işle adını duyurursa öyle devam eder bknz:ay yapım gümüş, tims kavakyelleri
süreç in bir türk malı ve alemin kıralı iyiydi o ikisi de benzerdi zaten türkmalını izinsiz çalıntılamıştı amerikadaki orjinalinden
Gümüş Ay Yapım değil D productions. :D

••• Tapatalk Mesaj •••

Kaçak nasıldı dostlar tv izleyemedim tekrarı da geç saatte. Reytinglerde iyi gitmiş bekliyodum zaten iyi olacağını. 20 dakikadaki çocuk da varmış. :D

Çalıkuşu'nun da iyi gideceğini düşünmüştüm hatta çok iyi gider sanmıştım beklentimin altında kalmış??

Bu da mı gol değil kanal d? :F

Çitlembik ölmeden öncede aynı reytingi alıyordu😉