24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Acun yine at koşturuyor. Çek elini 4 günden be mübarek çek. Bu kadar paragöz olunur mu? 2 gin neyine yetmiyor.

Star = Kalitede dünya markasıyız. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Kaçak reklama girip de düşük reytşng alsaydı sürekli herkesin dillndeydi. :D

••• Tapatalk Mesaj •••

total dizilerinin aksiyonu genelde komediden daha komik olur ama neyse bekleyip görmek lazım :D
komedi gibi olması oyunculuktan bu dizideki kötüler harbi iyi oyuncular yanına gürkan uygunu koy aksiyon sahneleri çok yerinde olacaktır. en azından gürkana mahir gibi 10 kişiyi dövdürtmezler ))))

komedi gibi olması oyunculuktan bu dizideki kötüler harbi iyi oyuncular yanına gürkan uygunu koy aksiyon sahneleri çok yerinde olacaktır. en azından gürkana mahir gibi 10 kişiyi dövdürtmezler ))))
bazılarınnı senaryodan da oluyor :D türkiyede her aksiyon dizisinde başrol erkek 5-6 kişinin içine dalar hepsini dövmeden çıkmaz :D kaçak ta da böyle klasikler varsa izlemeye değmez

kanal d'nin reklama girmesini eleştiriyorsunuzda ben buna katılmıyorum
kaçak benim için üzülme ve oses reklamdayken çalıkuşu sonradan bayağa bir yükseldi
buda kanal d'nin haklı olduğunu gösteriyor
yoksa kanal d anlıklarda hiç yükselemiyordu

@xemrexxx Yalan Dünya Fıratın Yazgısından vazgeçmemiş, iyi de olmuş. 2 sene anlattılar, gönderme yaptılar hala ağır total dizileri çoğalıyor. :D

Bkz: Küçük Gelin, Kaçak

:D

••• Tapatalk Mesaj •••

kanal d'nin reklama girmesini eleştiriyorsunuzda ben buna katılmıyorum
kaçak benim için üzülme ve oses reklamdayken çalıkuşu sonradan bayağa bir yükseldi
buda kanal d'nin haklı olduğunu gösteriyor
yoksa kanal d anlıklarda hiç yükselemiyordu
İlk anlıklar hep yükseldi. Normal bölüm olsa haklısın ama bu dizinin daha ilk bölümü. Millette heyecan yaratmadan reklama girerse kimse dönüp yeni diziyi açmaz.

••• Tapatalk Mesaj •••

@xemrexxx Yalan Dünya Fıratın Yazgısından vazgeçmemiş, iyi de olmuş. 2 sene anlattılar, gönderme yaptılar hala ağır total dizileri çoğalıyor. :D

Bkz: Küçük Gelin, Kaçak

:D

••• Tapatalk Mesaj •••
yd nin kitlesinin 5 reytingle sınırlı olmasını nedeni bu totali her türlü eleştiriyor :D