bizim okulda da vadiyi takan yokOkulda İntikam diyorum hangi kanalda oynuyor diyorlar daha diziyi bilmiyenler var.![]()
bizim okulda da vadiyi takan yokOkulda İntikam diyorum hangi kanalda oynuyor diyorlar daha diziyi bilmiyenler var.![]()
Forumkuş iyimiş.forumkuşun dizileri onlar
yine intikama laf gelmiş seksenlerin vadi kadar ab reytingi aldığı sisteme bakarak yorum yapılıyor hala![]()
ah bir de şahika hatica aslan haldun haluk bilgine gibi birileri olydıBen de çevremde vadi izleyen pek kimseye rastlamadım. Çevrem totalci değil galiba.Bu arada ab grubu birazdan İntikam'a kilitlenecek.
Yılın düğününe az kaldı!
![]()
kaale alındığını sanan sbt işteSBT'de İntikam düşük çıkıyor, alıştık artık..![]()
Öğrenciler değil sadece derse giren öğretmenlerbizim okulda da vadiyi takan yoküni olunca değişiyor işler
![]()
bizim okulda rastlamadımÖğrenciler değil sadece derse giren öğretmenlerBizim okulda ki öğretmenlerin yarısından fazlası Vadici
Sınıfa gelince fragmanı izliyorlar telefonumdan hemde dersin ortasında bir keresinde Coğrafyacı 20 kere izlemişti
Önce ki okulda ki hocalar da aynı şekil biri vardı telefonuna Cendereyi koymuş zil sesi olarak hep çalıyordu
![]()
zenginler demek ki lükse sahip oldukalrı için lükse bakmıyorvadiyi zenginlerin hepsi izlemesi lazım dizideki ayakçını telefonu bile son model lumia mı ne diyolar hepsi onlardan arabalar cix müzikler mix
şimdi de dayan kalbimin türkçesi çalıyo gökhan reyiz patlama yaptı adam şov yapıyo tek başına![]()
Dizi totalde uçardı o zaman.ah bir de şahika hatica aslan haldun haluk bilgine gibi birileri olydı![]()
aga bu adam kral tek başına kral hemde diğer müzikleri de süper şarkıları falan ben çoğunu indirdim telefonaYarın Gökhan Kırdar'ın bütün albümlerini topluyorum nasıl bir sestir arkadaş bu muazzam![]()
Satma yok. Mesajı gör diye dedim.