24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senaristleri çözemedim daha birhafta önce Alptekin ile Fatma'yı birbirlerine yaklaştırdılar
bu hafta fatmayı öldürdüler
bu kararsızlık kurtlar vadisine yakışmıyor
iddia o ki Fatma gezi eylemlerine destek vermiş
aga madem öyle bişey var şimdi mi öldürürlerdi bırakın şu saçma iddaaları ya leyla da destek verdi bişey oldu mu başrol oynuyo vadide
koskoca pana film bunlarla uğraşmaz rahat olun bunu kimse de söylemedi zante bi yasin söyledi onun demesiyle de bu işler olmaz

hee bi de ne kararsızlığı var ki seviyo diye ölmeyecek mi Allah Allah :D kgt de akif-şamil-alptekin ve talha hariç hepsi gereksiz karakterler ölmeleri gerekiyo hepsinin yavaş yavaşta ölüyolar zaten :kiki:

Önemli not: TNS ile SBT birleşmişler... Pazartesi gününkü reytinglerden beridir şaşkınım. Bunun açıklamasıda ancak budur:) @xemrexxx @sürgünüm
bahaneler asla bitmez yenilen pehlivan güreşe doymazmış :kiki: sbt reytingleri diğer konuda gir bi bak sonra gel öyle bişey olsa zkfo 2. intikam 20. olmuş olurdu şükredin tns ye :))))

13 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 24.10.2013 19:58:46 20:57:54 3,24 8,71 37,23

öyle bişey olsa ida her zaman olduğu gibi 3 küsür değil 5 küsür alırdı saçmalamayın ya bu ne arkadaş reytingi düşük olunca hemen bi kılıf vallahi ben bıktım siz hala bıkmadınız bravo valla

sbt ye gülüyoruz zaten :) seksenler ab de vadiyi geçecekti neredeyse :D
geçemez geçemez merak etme vadi için sistem farketmez

bahaneler asla bitmez yenilen pehlivan güreşe doymazmış :kiki: sbt reytingleri diğer konuda gir bi bak sonra gel öyle bişey olsa zkfo 2. intikam 20. olmuş olurdu şükredin tns ye :))))
Burdaki reytingleri savunmayım. Yazdiğimi anlamamişssin. Pazartesinden beridir bakıyorum dedim. Burda tek bi günü yorumlamdiğim filan yok:T:

13 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 24.10.2013 19:58:46 20:57:54 3,24 8,71 37,23

öyle bişey olsa ida her zaman olduğu gibi 3 küsür değil 5 küsür alırdı saçmalamayın ya bu ne arkadaş reytingi düşük olunca hemen bi kılıf vallahi ben bıktım siz hala bıkmadınız bravo valla

geçemez geçemez merak etme vadi için sistem farketmez
agb de sbt de gördük :D

Burdaki reytingleri savunmayım. Yazdiğimi anlamamişssin. Pazartesinden beridir bakıyorum dedim. Burda tek bi günü yorumlamdiğim filan yok:T:
yav sbt reytingleri diğer sayfada nasıl olacak o iş :kiki: dediğim gibi öyle bişey olsaydı iki dünya arasında ilk 5 te olurdu zkfo rahat 2.olurdu intikam ilk 15 e giremezdi falan falan uzar gider hayali bi yaklaşım yani

agb de sbt de gördük :D
evet gördük maksatlı bi kıyıma rağmen gördük hemde düşün gerisini

yav sbt reytingleri diğer sayfada nasıl olacak o iş :kiki: dediğim gibi öyle bişey olsaydı iki dünya arasında ilk 5 te olurdu zkfo rahat 2.olurdu intikam ilk 15 e giremezdi falan falan uzar gider hayali bi yaklaşım yani

evet gördük maksatlı bi kıyıma rağmen gördük hemde düşün gerisini
bence de tns nin bir maksatı var o zaman :F

bence de intikam 15 ten aşağı olmamalı :D hele arka sokaklar 20 olmalı :D
ben hayalimi söylemiyorum ki görünen bu ben intikamın hala bu 3 reytingi nasıl aldığını da anlamıyorum kimse izlemiyo ama 3 reyting kanal d sayesinde trt1 de falan olsa listeye giremezdi bence

Beren yine kaliteli dizisiyle ve harkulade oyunculuğu ile kendine bir kez daha hayran bıraktı:)

Vadi bu bölüme bu oranlar az bile ya resmen hayran kaldım.

İntikam sert bir düşüş yaşamış.Dizi gün değiştirmezse yayından kalkacak :kiki: