24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galip Derviş anlıklarda hiç yer almamış çok kötü. İntikam keza öyle. Vadi başarılı gitmiş. Aramızda Kalsın ortalama gidiyor.

Ben de çevremde vadi izleyen pek kimseye rastlamadım. Çevrem totalci değil galiba. :F Bu arada ab grubu birazdan İntikam'a kilitlenecek. :D Yılın düğününe az kaldı! :A

Aramızda Kalsın iyi gidiyor :) İntikam güzel bir bölüm bence ben izliyorum .

SBT'de İntikam düşük çıkıyor, alıştık artık.. :)

bizim okulda da vadiyi takan yok :F üni olunca değişiyor işler :)
Öğrenciler değil sadece derse giren öğretmenler :D Bizim okulda ki öğretmenlerin yarısından fazlası Vadici :D Sınıfa gelince fragmanı izliyorlar telefonumdan hemde dersin ortasında bir keresinde Coğrafyacı 20 kere izlemişti :D Önce ki okulda ki hocalar da aynı şekil biri vardı telefonuna Cendereyi koymuş zil sesi olarak hep çalıyordu :D

Vadi'nin Ab'si Kanal D'nin tüm dizilerini geçiyor ama ağır Total dizisi ilginçmiş. :) :)

Öğrenciler değil sadece derse giren öğretmenler :D Bizim okulda ki öğretmenlerin yarısından fazlası Vadici :D Sınıfa gelince fragmanı izliyorlar telefonumdan hemde dersin ortasında bir keresinde Coğrafyacı 20 kere izlemişti :D Önce ki okulda ki hocalar da aynı şekil biri vardı telefonuna Cendereyi koymuş zil sesi olarak hep çalıyordu :D
bizim okulda rastlamadım :F varsa yoksa acun-yabancı dizi :F

vadiyi zenginlerin hepsi izlemesi lazım dizideki ayakçını telefonu bile son model lumia mı ne diyolar hepsi onlardan arabalar cix müzikler mix :kiki:

şimdi de dayan kalbimin türkçesi çalıyo gökhan reyiz patlama yaptı adam şov yapıyo tek başına :kiki:
zenginler demek ki lükse sahip oldukalrı için lükse bakmıyor :F

bizim üninin internet merkezinin yarısı vadi izliyo cuma günleri sınıfın %95 i vadi izliyo çoğuyla konuşuyorum vadi üniversite gençliğinin 1 numarası özellikle erkeklerde

obaaa abdülhey-cahit karşı karşıya 13.50 kesin bu anlıkta :D

Haldun çok romantik. :T

İntikam reklam 22:31.