legolas9900
Favori Üye
ilk 2 sezonunu izledim ama sora bıraktımhayatında görüp görebileceğin en müthiş dizi 11 sene geçmesine rağmen![]()
hayatının hatasını yapmışsın kardeş türkiye nin en çok izlenen efsanevi dizisi hemen aç izleilk 2 sezonunu izledim ama sora bıraktımşimdiyse burda bu yorumları gördükçe merak ediyorum yeniden
![]()
Zaten Nurhan'ın yapmadığını tahmin etmiştim.Teşekkürler.
![]()
Ben bilgisayardan Vadi'yi izliyorum aşağıdan Zengin Kız'ı duyuyorum aynen.Ne zaman yapti ki zaten
Bu bölümde Nurhan küsmüs gecen bölümde sucladilar diye.
2 TVnin faydalari![]()
yeniden ısınmak zorhayatının hatasını yapmışsın kardeş türkiye nin en çok izlenen efsanevi dizisi hemen aç izlebu bölümü netten izle
![]()
İntikam reklamdı Emre ben inanıyorum bir daha ki sefere anlığa girecek !vışşh intikamda oalylar türkleşti reytingler fransızlaştısbt de gör de inanma
![]()
Oha eski Vadi'yi 3.sezon izlemedin mi en güzel bölümleri kaçırmışsın izle bence geneilk 2 sezonunu izledim ama sora bıraktımşimdiyse burda bu yorumları gördükçe merak ediyorum yeniden
![]()
ı believe ı can fly fıllaayyyyyyyyyy.)İntikam reklamdı Emre ben inanıyorum bir daha ki sefere anlığa girecek !
Reklam diyorum reklam ! Bir sonra ki anlığa girecek !zuhaha görünüşe göre intikam tns de 5. sbt de 50. olacak![]()
Şu ki'yi ayrı yazma.Reklam diyorum reklam ! Bir sonra ki anlığa girecek !![]()
![]()