Vadi'nin Ab'si Kanal D'nin tüm dizilerini geçiyor ama ağır Total dizisi ilginçmiş.
Aga ne dediğini bilmiyo kimse boşver.
Vadi'nin Ab'si Kanal D'nin tüm dizilerini geçiyor ama ağır Total dizisi ilginçmiş.
Aynen bende 2 senedir arkadşlarımın İntikam'ı konuştuğunu duymadım bizde de Vadi konuşulur hatta bugun konuştuk. @xemrexxxbizim üninin internet merkezinin yarısı vadi izliyo cuma günleri sınıfın %95 i vadi izliyo çoğuyla konuşuyorum vadi üniversite gençliğinin 1 numarası özellikle erkeklerde
obaaa abdülhey-cahit karşı karşıya 13.50 kesin bu anlıkta
Aga ne dediğini bilmiyo kimse boşver.
üni ile lise farklı kardeşimin lisesine git hep py güneşi beklerkenAynen bende 2 senedir arkadşlarımın İntikam'ı konuştuğunu duymadım bizde de Vadi konuşulur hatta bugun konuştuk. @xemrexxx
bilmediğim diziler hakkında yorum yapacak kadar ağır totalci değilimPis 7'lide mi izliyorsun offf off @mrt-06
Ben artık liseli sayılmam x emre.üni ile lise farklı kardeşimin lisesine git hep py güneşi beklerken
yaşla olmuyor o iş pompy de 21 yaşında işi gücü sihirli annemBen artık liseli sayılmam x emre.
Vadiyide şişiriyor bence, en fazla 6 alıyodur ama tns şişiriyo bayazintikam izlenmeme rekorları kırıyo zaten bu forumdaki 1-2 kişi dışında izleyene rastlamadım nasıl 4 reyting alıyor anlayamıyorum tns şişiriyo bence 4 fazla
Kanal d'nin bu gerçekdışı reklam stra ile tns de bile giremez listeye!tns anlık açıklamaya mı başladı intikam nasıl listeye girmiş 😱
bir de gersek olursaİntikam yükselmiş. Düğün'de daha da uçması lazım. Ab 8'e vurur.
kanal d ya para kazanamyı takmıypr ya reytingi ben çözemedim zatenKanal d'nin bu gerçekdışı reklam stra ile tns de bile giremez listeye!