24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi Totalde 13 ab 10 alarak çok iyi gitmis
aramızda kalsın iki gruptada 4 alarak orta gitmis
drakula gisede çakılmıstı reytingde beklenin üstü bence bu film daha iyi gidemezdi
intikam düsmüs ab 6 altına düsmüs totalde 8.sıraya kadar gerilemis
galip dervis totalde çok kötü gitmis ab iyi gitmis
Star Ana Haber İki Gruptada Çok iyi Gitmis Günün En Çok İzlenen Haber Programı Olmus
Büyük Risk Totalde Kötü Ab İyi Gitmis Büyük Risk Finalleri Hep Bölünüyor ama listede bölünmüs gözükmüyor o kısım reklam verenlere görülüyor olabilir
Zengin Kız İki Gruptada İyi reyting almıs trt en iyi dizisi

Dün de izlerken yazdım intikamda uzun süre heyecan yoktu düğün geyiyle dizi döndü sona doğru Beren beceremese de biraz duygu vardı o kadar. yeni senaristte diziye sunacağı katkı bu kadarmış. Yani bedenin takıları kıyafeti boşa gitti ))) Sanırım 40 dakika için yeterli konu var ama 90 dakika olmaz bu dizi

Kurtlarda eksik olan duygu sürekli aksiyon olunca ab seyircisi kaçıyor. Kurtlarda savcı bile erkek gibi dün Kurtlarda da aynı intikam gibi duygu vardı sona doğru. Beren gibi necati de ağladı ama necati erkek olmasına rağmen daha iyi ağladı ve duygu verdi. Beren'in bu oyunculuk düşüşü çok siritiyor artık yaşlandı eski guzeliginde eser yok oyuncukuk da olmayınca sonuç 3 reyting))) kurtların özeti haftaya artar düşüş maçtan dolayı bu gidişle kurtların özeti bile İntikamı ikiye katlayacam)))

geçen bölüm 12.26 almışız bu hafta 1haftalık aradan sonra ve maça rağmen 0.60 yükselmişiz haftaya 13.5 civarı gelir sonra da 14-15 gelmeye başlar artık :d

biri şu vadinin karşısına dğru dürüst bir şey koysun ya... bu perşembe ne rezalet bir gün.. sonra da vadi rekor kırar tabi...

Dün de izlerken yazdım intikamda uzun süre heyecan yoktu düğün geyiyle dizi döndü sona doğru Beren beceremese de biraz duygu vardı o kadar. yeni senaristte diziye sunacağı katkı bu kadarmış. Yani bedenin takıları kıyafeti boşa gitti ))) Sanırım 40 dakika için yeterli konu var ama 90 dakika olmaz bu dizi

Kurtlarda eksik olan duygu sürekli aksiyon olunca ab seyircisi kaçıyor. Kurtlarda savcı bile erkek gibi dün Kurtlarda da aynı intikam gibi duygu vardı sona doğru. Beren gibi necati de ağladı ama necati erkek olmasına rağmen daha iyi ağladı ve duygu verdi. Beren'in bu oyunculuk düşüşü çok siritiyor artık yaşlandı eski guzeliginde eser yok oyuncukuk da olmayınca sonuç 3 reyting))) kurtların özeti haftaya artar düşüş maçtan dolayı bu gidişle kurtların özeti bile İntikamı ikiye katlayacam)))
necati şaşmaz resmen oyunculuğunu konuşturdu herkesi ağlattı orda mükemmeldi

İntikamın totali toparlanmalı hemen.AB hala iyi fakat total çok kötü..Bu bölüme yakışmadı.

komedi diyonda orda da 3 almış tns de de :D[/quote]

3 almış evet ama en azından SBT de ki gibi gerilememiş

Bundan önceki haftalarda yazdigim yorumlari görürsen genel olarak bu sezonu hic begenmedigimo görürsün kardes. Gecen sezon ile bu sezonu kiyaslamak gecen sezona ayip olur resmen. 10. yilda KVP tarihinin en iyi sezonunu izledik diyebilirim ama mesela dün aksam yayinlanan bölüm gecen sezonun bölümleri ile kiyasta vasat kalir. Ha dün aksam yayinlanan bölüm bu sezon icinde en iyisi idi ama 10 üzerinde 7 yi gecemez. Yine tekrarliyorum ben Fatma nin ölmesine kizmiyorum dizideki adaletsizlige kiziyorum. Dizide bu kadar gereksiz karakter varken Fatma nin ölmesi mantiksiz. Bundan önce bircok anket yapildi KGT de en begenlin üc oyuncu Küpell, Fatma ve Akif oldu... Aynura nin ölmesi Akif'in de önünü acabilirdi...
haklısın geçen sezon muhteşemdi bu sezon dediğin gibi yanına yaklaşamaz ama beklemek lazım bu bölüm milat olurda bu bölümün de üstüne çıkarlarsa geçen sezonu da geçebilirler benim için kgt den kim gitse farketmez geçen sezon mirsad gibi adamı harcadıktan sonra gerisi teferruat

Eklendi :)

Dün aksam belirttim. Dizi ile ilgili yorumlarinizi kendi basliginiza yapin diye. Ayrica bos ikili tartismalar yapildi. Ilgili mesajlarin hepsi yönetim tarafindan silindi. Bunu sorgulayacaginiza KVP Dizi Yorumlama konusuna yüklenelim 😉
Mobilde sadece program sıralamaları gözüküyor reytingleri göremiyoruz yok mu peki çaresi. :)

vadinin karşısındaki rakipleri diğer günlere koysan zirveye oynar hepsi :D

Dün aksam KVP yayinlandigi vakit 39.63'lük bir reyting kitlesi ekrandaymis. En son yayinlanan bölümde bu oran 38.49'du.
Intikam'da bu hafta 40.18'lik bir kitleye hitap edebilecekken, iki hafta önce 38.05'e kadar yolu varmis.

KVP'nin artisi daha yüksek olabilirdi bu hafta reytinglerinde. Mac'a ragmen yine iyi oranlar aldi.
Intikam TOTAL'de 10 share altina düsmüs. Kanal D artik neler yapacak bilemem ama artik birseyler yapmasi sart.
ZKFO fena gitmiyor, dün aksam ki bölüm fena degildi :)

KVP AB'de ayni orani almis son bölümüyle. Share orani daha fazla kitle ekran önünde oldugu icin düsmüs.
Intikam ise AB'de 1 reyting kaybetmis.

Mobilde sadece program sıralamaları gözüküyor reytingleri göremiyoruz yok mu peki çaresi. :)

Bende gözüküyor mobil'den :) bir OzaN'a danis gelince..