24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Program sıralamaları eklendi

Gecen sezon Diziye müthis bir özen vererek Diziyi 16 Reytinglere kadar cikaran senaristler bu sezon resmen "Saldim cayira mevlam kayira" diyerek senaryo yazinca düstü Vadi 12 Reytinglere... Bu sekilde devam ederlerse Vadi önümüzdeki sezon veya ocak dan sonra 10 Reyting altina düsecektir...
bence çok acımasız davranıyorsun bbu haftaya kadar haklısın ama bu hafta herşeyin değişeceğinin sinyalini verdiler polat da yavaş yavaş sahalara inmeye başladı

vadi bu mükemmelikte devam ederse 1 aya kalmaz 15 i geçer harika gidiyo

bence çok acımasız davranıyorsun bbu haftaya kadar haklısın ama bu hafta herşeyin değişeceğinin sinyalini verdiler polat da yavaş yavaş sahalara inmeye başladı
bırak aga ya uyduruk bi karakter öldü diye öyle yazıyo fatma kim yav bu dizi 40 bölümde çakır gibi bi adamı öldürmüş dizi fatmayı takan kim :D

intikam süper gitmiş uçmuş kopmuş tepik atmış:oley:
galip ağır ab dizisi olmuş buram buram kalite kokuyor:bhr: @mrt-06
aramızda kalsın konusuna göre iyi gidiyor :)
@destere berenin arkasına idare eder gtimişsin :F

Moderatörler mesajlaeı silmek yerine reytingleri koysun ilk mesaja. :)

Eklendi :)

Dün aksam belirttim. Dizi ile ilgili yorumlarinizi kendi basliginiza yapin diye. Ayrica bos ikili tartismalar yapildi. Ilgili mesajlarin hepsi yönetim tarafindan silindi. Bunu sorgulayacaginiza KVP Dizi Yorumlama konusuna yüklenelim 😉

Daha önce dediğim gibi en yakın arkadaşım bir vadici ve dün bizdeydi ve Vadiyi seyretti. :D Tebrikler iki grupta da zirvede yer almış.

İntikamın özetsiz yayınlanması anlamsız demiştim. İki diziyi dü harcıyorlar. Genellikle komedi ve aksiyon dizileri bayramdan iyi dönerler ama İntikam düşüş yaşamış. Özetli yayınlanmalı tekrar. En azından A/B'de 6'yı devirmek için.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan önceki haftalarda yazdigim yorumlari görürsen genel olarak bu sezonu hic begenmedigimo görürsün kardes. Gecen sezon ile bu sezonu kiyaslamak gecen sezona ayip olur resmen. 10. yilda KVP tarihinin en iyi sezonunu izledik diyebilirim ama mesela dün aksam yayinlanan bölüm gecen sezonun bölümleri ile kiyasta vasat kalir. Ha dün aksam yayinlanan bölüm bu sezon icinde en iyisi idi ama 10 üzerinde 7 yi gecemez. Yine tekrarliyorum ben Fatma nin ölmesine kizmiyorum dizideki adaletsizlige kiziyorum. Dizide bu kadar gereksiz karakter varken Fatma nin ölmesi mantiksiz. Bundan önce bircok anket yapildi KGT de en begenlin üc oyuncu Küpell, Fatma ve Akif oldu... Aynura nin ölmesi Akif'in de önünü acabilirdi...

Vadi yine her iki grupta da rahat bir sekilde birinci totalde 13+ bekliyordum ama olmamis :)
Gelcek hafta vadi total 13+ ab 10+ rahat alir :D
Intikam totalde 8. olmus 😱
Intikam gelecek hafta ab de 5 in altina iner :)

vadi perşembeyi süpürüyo tek kelimeyle hiçbir gün bu kadar fark yok müthiş ya :D

vadi ile intikamın reyting farkı yani 9 reytingi karadayıdan başka alan dizi bile yok :D

bir de halk uyarlama (onlara göre çakma) dizis sevmez derler senaryo değişti reyting düştü demek ki amerikan versiyonunu verecen halka :F

bunu çok açık yüreklilikle söylüyorum inşallah intikam bitmez veya günü değişmez ne güzel fark atıyoruz işte daha nolsun :D

alalaksız mesajları silen yöneticiden Allah razı olsun bu arada :) her hafta reyting diye konuya giriyoruz dizi yorumu görüyoruz:)