24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
negahan alçı format değiştirmiş programda sanırımseyirciye para fazla gidiyor diye(para seyirci olunca böyle oluyor :) ) seyircileri yolamışlar )))))
cuma günü klasik ilihatçı günü yapmış negahan alçı ama karşında showda da ilihatçı var ))))

Söyle birsey var, iyi hos Vadi rakiplerine fark atarak zirvede ve bu benide sevindiriyor ama yeri gelince diziyi elestirmeyide bilmemiz lazim. Benim anlamadigim gecen sezon nerdeee bu sezon nerde? Neden Vadi bir sezonda üstüne koyup devam etmiyor?

negahan alçı format değiştirmiş programda sanırımseyirciye para fazla gidiyor diye(para seyirci olunca böyle oluyor :) ) seyircileri yolamışlar )))))
cuma günü klasik ilihatçı günü yapmış negahan alçı ama karşında showda da ilihatçı var ))))
aga yayından kaldırılmış haberin yok galiba 1 kasıma kadar yayınlanacak sonra bitecek dün 0.08 reyting alarak izlenmeme rekoru kırmış :kiki:

Söyle birsey var, iyi hos Vadi rakiplerine fark atarak zirvede ve bu benide sevindiriyor ama yeri gelince diziyi elestirmeyide bilmemiz lazim. Benim anlamadigim gecen sezon nerdeee bu sezon nerde? Neden Vadi bir sezonda üstüne koyup devam etmiyor?
hadi sezonun ilk bölümleri neyse bende ona katılıyodum da dünkü bölüm bana göre geçen sezonun %90 ına fark atar 201.bölüm geçen sezonun en az 20 bölümüne fark atar yalan mı aga :D

diziyi eleştirmeyi de bilmemiz lazım diyerekte dizinin bu mükemmel bölümünü eleştirecek halimiz yok tmm eleştiri olacak olmalı da ama eleştirecem diye de diziyi gömmeyelim zaten dünkü bölüme laf söyleyen olamaz mükemmel ötesiydi böyle bi bölümden sonra ne eleştirisi yav vadi forumu bile coşmuş gerisini siz düşünün :kiki:

diziyi eleştirmeyi de bilmemiz lazım diyerekte dizinin bu mükemmel bölümünü eleştirecek halimiz yok tmm eleştiri olacak olmalı da ama eleştirecem diye de diziyi gömmeyelim zaten dünkü bölüme laf söyleyen olamaz mükemmel ötesiydi böyle bi bölümden sonra ne eleştirisi yav vadi forumu bile coşmuş gerisini siz düşünün :kiki:
neyini eleştiriyorlar

neyini eleştiriyorlar
fatma ölmüş yasin onu eleştiriyo fatma iyi oyuncuymuşta yok iyi rol yapıyomuşta niye ölmüş :kiki: fatma kim yav :D

başka bir forumdan çok güzel bir yorum acaba dün kaç milyon kişi ağladı orda çok merak ediyorum :kiki: annem kesin ağlamıştır ona eminim :)))

O son sahne neydi öyle ya . Ben bile ağlamam derdim hiç birşey için bir dizi için ağlayacağımı hiç düşünmezdim . Bir baba bu kadar hayırlı olabilir galiba .

Son düzenleme:
fatma ölmüş yasin onu eleştiriyo fatma iyi oyuncuymuşta yok iyi rol yapıyomuşta niye ölmüş :kiki: fatma kim yav :D

başka bir forumdan çok güzel bir yorum acaba dün kaç milyon kişi ağladı orda çok merak ediyorum :kiki: annem kesin ağlamıştır ona eminim :)))
özel meseler girmemek lazım )))))

haklısın kardeşim diziyi sevmek kadar eleştirmekte gerek bir geçen sezon üstüne çok koydu dediğin gibi bu sezon geçen sezonun gerisinde ama şu da var bu sezon epey yeni karakter ve değişik konulara girdiler bu giriş bölümleri bizi sıksa da gelecek bölümlere altyapı oluşturabilir bunun için gelecek bölüm ve daha sonraki bölümler de daha heyecanlı gizemli ve bol aksiyonlu polatlı bölümler olabilir

haklısın kardeşim diziyi sevmek kadar eleştirmekte gerek bir geçen sezon üstüne çok koydu dediğin gibi bu sezon geçen sezonun gerisinde ama şu da var bu sezon epey yeni karakter ve değişik konulara girdiler bu giriş bölümleri bizi sıksa da gelecek bölümlere altyapı oluşturabilir bunun için gelecek bölüm ve daha sonraki bölümler de daha heyecanlı gizemli ve bol aksiyonlu polatlı bölümler olabilir
abi bu bölüm geçen sezonu ezer geçer çiğner nitelikteydi müzikler bile yeter

İntikam'ı gerçekten Galip Derviş düşürüyor Total grubunda.. Kanal D niye bunları görmüyor.

bu arada intikamda bir ezel ya da suskunlar gibi duygu beklenmemeli dizinin senaryosunda duygusal sahne çok az bizde yine artırılmış :) mesela rüzgar-derin ikilisinin çocuğu olacağını öğrenen yağmur ağlamamalıydı normalde :)

ayrıca yağmur karakteri türkiyede ilk defa ağlamayan güçlü bir karakter sadece hedefe odaklı kendi kız kardeşinin incinmesine bile aldırmadan hedefine doğru gidiyor. bu yüzden annesi ortaya çıktı diye ağlaması normalden ço kfazla duygu yansıtması senaryoya ters

o adam googla tanslate değilmiydi ))) ece melekte gelse kurtulmaz )))
ece melek gelse hiç izlenmez intikam izleyicisine turkishlik terse :) intikamda sahneler zaten uzun ece-melek gelse millet yağmur-rüzgar konuşmasını izlemek yerine markete gider gelir ya da akşam yemeği yer