24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ece melek gelse hiç izlenmez intikam izleyicisine turkishlik terse :) intikamda sahneler zaten uzun ece-melek gelse millet yağmur-rüzgar konuşmasını izlemek yerine markete gider gelir ya da akşam yemeği yer
kadınların berenle reyting rekoru kıran dizileri bayıla bayla izlerken iyiydi şimdi mi kötü oldu ))) zaten galip dervişte kurtarama dı ece-melekte olmazsa çare drogba o zaman ))))

kadınların berenle reyting rekoru kıran dizileri bayıla bayla izlerken iyiydi şimdi mi kötü oldu ))) zaten galip dervişte kurtarama dı ece-melekte olmazsa çare drogba o zaman ))))
o dizilerin konusu bizdendi :) türk izleyicisi alışık değil bir kadının böyle duygusuzca acımadan intikam almasına :) ece-melek e kötü mü dedim ben sadece gereksiz yere uzatıyorlar bir fgsn de uzatma yapmadıalr çok onda da herkesin bir hikayesi vardı işleri kolaydı :)

Kurtlar vadisi çok iyi gitmiş özerlikle totalde 12+ süper :)
İntikam daha da düşmüş totalde Show`daki filmi bile geçememiş 😱
Zengin kız fakir oğlan A\B`de süper gitmiş :Z
Aramızda kalsın totalde iyi :)

Vadi yine iki grupta da rahat bir şekilde zirvede. Total 13'e dayanmış.

İntikam düşmüş. Demek ki yükselişinin Galip'le alakası yokmuş. Galip tekrardan saat 23:00' alınmalı ki ab'de 6'ya dayansın.

Z.K.F.O ve Aramızda Kalsın iyi gitmişler.

Show'un filmi totalde İntikam'ı geçmiş.

B.H.U.V ab dizisi olmuş. 😱

Vadi yine iki grupta da 1 olmuş çok iyi gitmiş
Vışşşşş İntikam totalde çok düşmüş 😱 Ab'de 5 almış

Galip Derviş'in acil 23'ten sonraya alınması lazım güzelim diziyi harcıyacaklar ama ginede Ab'de iyi gitmiş.
Zkfo ve Aramızda kalsın iyi gitmişler.

B.H.U.V fena syılmayan oranlar almış

Vadi yine iki grupta da rahat bir şekilde zirvede. Total 13'e dayanmış.

İntikam düşmüş. Demek ki yükselişinin Galip'le alakası yokmuş. Galip tekrardan saat 23:00' alınmalı ki ab'de 6'ya dayansın.

Z.K.F.O ve Aramızda Kalsın iyi gitmişler.

Show'un filmi totalde İntikam'ı geçmiş.

B.H.U.V ab dizisi olmuş. 😱
Pt2de diziler genelde abde daha iyi aliyo

İntikam 8.sıraya kadar düşmüş onca tanıtım resimleri özel tanıtım boşa gitmiş :)

Vadi yine çoşmuş, yıkmış, dağıtmış. :) Total'de en yakın rakibine 8 reyting fark atarken forumumuzun göz bebeği a/b grubunda en yakın rakibine 4 reyting fark atmış. :):) Helal!

İntikam yine düşmüş. Reytingi kötü. :)

Aramızda Kalsın tuttu aslında geç başlasa en az 5 alacak ama Star Gold Film'den korktuğu için Bhuv'ı atıp Aramızda Kalsın'ı geç başlatamıyor. :F

Gökçe Bahadır geçen sene Kanal D yönetiminden çekti bu sene Star Tv yönetiminden çekiyor. :X:X

İntikam 8.sıraya kadar düşmüş onca tanıtım resimleri özel tanıtım boşa gitmiş :)

Aynen. :)

Vadi karşısında yapım çok ama direnen yok açık ve net. :D

+1500 :F

Son düzenleme:
@beyazsoy Allah aşkına insafla konuşalım. Berenin oyunculuğunu tartışmak bile haksızlık. Eğer iyi bir oyuncu olmasaydı bu dizide de Bihter gibi oynardı. Kaç dizi çekti hepsinde ayrı role girmeyi başardı. 20 senedir aynı rolü oynayanları övüyorsun da Beren kötü oluyor.

O değil de hiç olmazsa Benim Dünyam filminin fragmanını seyredince insan hiç duygulanmaz mı? Herkese veriyor da sana mı veremiyor o duyguyu...

aga yayından kaldırılmış haberin yok galiba 1 kasıma kadar yayınlanacak sonra bitecek dün 0.08 reyting alarak izlenmeme rekoru kırmış :kiki:

hadi sezonun ilk bölümleri neyse bende ona katılıyodum da dünkü bölüm bana göre geçen sezonun %90 ına fark atar 201.bölüm geçen sezonun en az 20 bölümüne fark atar yalan mı aga :D

Dün aksamki bölüme sözüm yok ama 3 bölüm vasat bir bölüm iyi olunca bunun keyfi nerde kardesim? Bak mesela Vadi gecen sezon bir standard yakaladi mesela en kötü Bölümü bile 10 üzerinden 7 alirdi ama bu sezona cok kötü basladilar, 6 Bölümden gercekten vasati gecip iyi olan bir bölüm cikti oda dün aksamdi. Mesela sezonun ilk bölümü tam bir fiyaskoydu...

Vadi'ye ağır Total dizisi diyenler komik duruma bir kez daha düştü. :) :) Tebrikler VADİ.

Show TV'de ki film beklediğimden iyi gitmiş tebrikler hatta İntikam'ı geçmiş. :) :)

Aramızda Kalsın Star TV'nin kendi yaptığı nadir yapımlardan fena gitmemiş tebrikler. :)

Star TV Ana Haber çok iyi gidiyor tebrikler. :)

Beren Saat'in gelinlikli tanıtımı :)
o kanalın güveninin göstergesi ocakta bölümler için gelen tanıtım :) ekstra bir şey yapılmadı yani sadece tanıtım önceden geldi revenge gibi 22 bölüm değil 46 bölüllük bir sezon olacağı için :) revenge her sezon 3 ara verir her arada tanıtım olur yani intikamın daha çok tanıtımı olacak :)

Vadi'ye ağır Total dizisi diyenler komik duruma bir kez daha düştü. :) :) Tebrikler VADİ.

Show TV'de ki film beklediğimden iyi gitmiş tebrikler hatta İntikam'ı geçmiş. :) :)

Aramızda Kalsın Star TV'nin kendi yaptığı nadir yapımlardan fena gitmemiş tebrikler. :)

Star TV Ana Haber çok iyi gidiyor tebrikler. :)
ağır total dizisinin tanımını yap ve örnek ver (50 point)

o kanalın güveninin göstergesi ocakta bölümler için gelen tanıtım :) ekstra bir şey yapılmadı yani sadece tanıtım önceden geldi revenge gibi 22 bölüm değil 46 bölüllük bir sezon olacağı için :) revenge her sezon 3 ara verir her arada tanıtım olur yani intikamın daha çok tanıtımı olacak :)

Her gün siz yapıyorsunuz bana ne hacet. :F

Vadi iki grupta da gayet başarılı oranlar alarak zirvede yer almayı başarmış tebrikler.

İntikam totalde 4 reytingin de altına düşerek kötü bir performans sergilerken, Ab grubunda ise 5 küsür reyting alarak iyi gitmiş. Ancak totalin biraz daha yükselmesi şart.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da başarılı oranlar alarak kanalını memnun etmiş.

Aramızda Kalsın görülen o ki 4 reyting barajına takıldı iki grupta da. Ne düşüyor ne yükseliyor. Dizi kitlesini bulmuş görünüyor.

Benim Hala Umudum Var geç saatte yayınlanmasına rağmen iyi oranlar almayı başarmış.

Galip Derviş totalde çok düşük, Ab grubunda ise daha iyi gitmiş.

Vadi iki grupta da gayet başarılı oranlar alarak zirvede yer almayı başarmış tebrikler.

İntikam totalde 4 reytingin de altına düşerek kötü bir performans sergilerken, Ab grubunda ise 5 küsür reyting alarak iyi gitmiş. Ancak totalin biraz daha yükselmesi şart.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da başarılı oranlar alarak kanalını memnun etmiş.

Aramızda Kalsın görülen o ki 4 reyting barajına takıldı iki grupta da. Ne düşüyor ne yükseliyor. Dizi kitlesini bulmuş görünüyor.

Benim Hala Umudum Var geç saatte yayınlanmasına rağmen iyi oranlar almayı başarmış.

Galip Derviş totalde çok düşük, Ab grubunda ise daha iyi gitmiş.

Neticede tanıtım geldi mi geldi :) tanıtım resimleride aynı şekilde ama total izleyicisi diziden çoktan kopmuş reytinglere bir etki etmiyor bu durum artık

Neticede tanıtım geldi mi geldi :) tanıtım resimleride aynı şekilde ama total izleyicisi diziden çoktan kopmuş reytinglere bir etki etmiyor bu durum artık
tanıtımları internette gezinen kitle görür ) herkesin görmesi için bir çaba olsa billboardları doldururlar,halk otobüslerine yapıştırırlar :)

Her gün siz yapıyorsunuz bana ne hacet. :F
bnm tanımım şu: totali ab sinden 1.5-2+ reyting fazla olan ağır total; ab si totalinden 2-2.5+ fazla olan ağır ab dizisidir :F (ne demekse ağır ab) sen veya @EveN düzenli olarak ne tartışırısınız beni entrese etmez :D