24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arastirmalar zaten SBT'nin Kanal D'yi sadece AB'de düsük gösterdigini cikardi :)

kanal d dizi tercihlerinde doğru tercihler yapmalı sbt-tns çokta fark etmez
iyi malın hertürlü alıcısı çıkar
ilk önce şu sorunun cevabı verilmeli ay yapım star ve ATV'ye dizi yapıyorda kanal d'ye niye yapmıyor

Dah
Destere bu akşam 23:15'te Kanal D'de! @destere. :D
Daha az once oturup izledik arkadaslarimla laptop tan tevafuk olmus simdi ben de burada gorunce sasirdim : ) ama kufur icerdigi icin kapatmak zorunda kaldik maalesef ama konu bakimindan iyi :) cirkin sahneler konulmasa rahatca izlenilecek bir film aslinda.. :( ama tv de daha rahat izlenilebilir rtuk umuz sagolsun 😉

ilk önce şu sorunun cevabı verilmeli ay yapım star ve ATV'ye dizi yapıyorda kanal d'ye niye yapmıyor
ay yapımın şartlarını kabul etmemiştir kanal d :) ay yapım sezonlu kya da 13 bölümlük garanti almadan iş yapmıyor artık

Dah
Daha az once oturup izledik arkadaslarimla laptop tan tevafuk olmus simdi ben de burada gorunce sasirdim : ) ama kufur icerdigi icin kapatmak zorunda kaldik maalesef ama konu bakimindan iyi :) cirkin sahneler konulmasa rahatca izlenilecek bir film aslinda.. :( ama tv de daha rahat izlenilebilir rtuk umuz sagolsun 😉
Ben de sinemada izlemiştim. Bir kaç komik sahne vardı ama genel olarak film rezaletti ne yalan söyleyeyim. :F

Kesinlikle. Ay Yapim gibi bir sirket ile calismamak ne demek? O cevabi bende ariyorum.

Atv ve Star da Tns'de yüksek çıkıyor. Vadi, Kaçak, Doksanlar, Karadayı, Veliaht, Acun.. Bu yapımlar genelde tns'de daha yüksek çıkıyor.

acun konusunda haklı olabilirsin ama diğerleri böyle diyemeyiz
geçen yıl sbt karadayı ve kurtlar vadisini düşük gösteriyor diye ben çok sesimi yükselttim burada

detay şurada sbt denekleri 2000-2500 kişi
tns denekleri geçen yıl 1500 ile başladı şimdi 3500
geçen yıla oranla tns'nin daha iyi ölçüm yaptığını söyleyebiliriz
türkiye nüfusu 75 milyon doğru ölçüm yapılması için denek sayısının 5000'leri bulması gerekiyor

acun konusunda haklı olabilirsin ama diğerleri böyle diyemeyiz
geçen yıl sbt karadayı ve kurtlar vadisini düşük gösteriyor diye ben çok sesimi yükselttim burada

detay şurada sbt denekleri 2000-2500 kişi
tns denekleri geçen yıl 1500 ile başladı şimdi 3500
geçen yıla oranla tns'nin daha iyi ölçüm yaptığını söyleyebiliriz
türkiye nüfusu 75 milyon doğru ölçüm yapılması için denek sayısının 5000'leri bulması gerekiyor
Tamam işte. Sen sbt vadi ve Karadayı'yı düşük gösterdi diyorsun ya. Demek ki tns'de yüksek çıkıyorlar. Benim dediğim doğru oluyor yani. Geçen sene Sbt'de Survivor fark atarken Tns'de Karadayı fark atıyordu mesela. Ayrıca denek konusunda haklısın. 5000 olursa çok daha sağlıklı sonuçlar elde edilebilir gibi.

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 4.88 2) FOX: 4.03 3) STAR: 3.41 4) KANALD: 2 5) SMNYL TV: 1.81

Destere anlıklardan hiç çıkmıyor. :F