Yok siz aşırı toteli önemsiyosunuz da, nedense cumaları ab değere biniyor. Onu hatırlatıyım dedimO panpa sende mi totalci oldun vay be.
Yok siz aşırı toteli önemsiyosunuz da, nedense cumaları ab değere biniyor. Onu hatırlatıyım dedimO panpa sende mi totalci oldun vay be.
Medcezir yalan dünyayı ikiye katlıyor diye biliyorum totalde.Yok siz aşırı toteli önemsiyosunuz da, nedense cumaları ab değere biniyor. Onu hatırlatıyım dedim
Önemli olan karagülde o biçim med ceziri geçiyor diyebilmek bi totel ömemseri olarakMedcezir yalan dünyayı ikiye katlıyor diye biliyorum totalde.
Totalci mi oldun sen? 😱2 sinide desteklemiycem. karagülü totelde desteklerim sadece
Hayır. Bi hayli var zaten forumda, bana onlardan sıra gelmezTotalci mi oldun sen? 😱
o her dizi için öyle ne kadar kısa o kadar iyi senaryokurtlar vadisinin bu bölümü 115 dakika değilde kısaltılıp 70-80 dakika olsaymış efsane bir bölüm olabilirdi
40 saniye
Atv ve Star da Tns'de yüksek çıkıyor. Vadi, Kaçak, Doksanlar, Karadayı, Veliaht, Acun.. Bu yapımlar genelde tns'de daha yüksek çıkıyor.40 saniye