Yok siz aşırı toteli önemsiyosunuz da, nedense cumaları ab değere biniyor. Onu hatırlatıyım dedimO panpa sende mi totalci oldun vay be.![]()
Yok siz aşırı toteli önemsiyosunuz da, nedense cumaları ab değere biniyor. Onu hatırlatıyım dedimO panpa sende mi totalci oldun vay be.![]()
Medcezir yalan dünyayı ikiye katlıyor diye biliyorum totalde.Yok siz aşırı toteli önemsiyosunuz da, nedense cumaları ab değere biniyor. Onu hatırlatıyım dedim![]()
Önemli olan karagülde o biçim med ceziri geçiyor diyebilmek bi totel ömemseri olarakMedcezir yalan dünyayı ikiye katlıyor diye biliyorum totalde.![]()
Totalci mi oldun sen? 😱2 sinide desteklemiycem.karagülü totelde desteklerim sadece
![]()
Hayır. Bi hayli var zaten forumda, bana onlardan sıra gelmezTotalci mi oldun sen? 😱
o her dizi için öyle ne kadar kısa o kadar iyi senaryokurtlar vadisinin bu bölümü 115 dakika değilde kısaltılıp 70-80 dakika olsaymış efsane bir bölüm olabilirdi
40 saniye
Atv ve Star da Tns'de yüksek çıkıyor. Vadi, Kaçak, Doksanlar, Karadayı, Veliaht, Acun.. Bu yapımlar genelde tns'de daha yüksek çıkıyor.40 saniye