23 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bölümün yayınlandığı anlara oranla reklamları en çok izlenen MY galiba. Yanılıyor muyum?

bölümün yayınlandığı anlara oranla reklamları en çok izlenen MY galiba. Yanılıyor muyum?

tabiki yanılıyorsun aga reyting işinden pek anladığını sanmıyorum reklamları en çok izlenen de vadi 15 dk full reklamı 8 üstü alıyo my yarı reklamla 9-10 alıyo yarı yayınla
yani dediğinin alakası yok

tabiki yanılıyorsun aga reyting işinden pek anladığını sanmıyorum reklamları en çok izlenen de vadi 15 dk full reklamı 8 üstü alıyo my yarı reklamla 9-10 alıyo yarı yayınla
yani dediğinin alakası yok

Bi yorumumu düzgün oku aga ya.

Yeni bölüme ORANLA en çok izlenen reklam dedim

kardeşim my 15 dk reklam vermiyo 6-7 dk lık kısa reklam veriyo
yeni bölüme oranla diyosun şefkat tepe reklamda sadece 1 reyting düşüyo mesela

my nin amacı ve stratejiği bu zaten kısa reklam verip izleyiciyi dağıtmamak 15 dk reklam verirse toparlanması zor olur

Takas agamın zaten sayısalcı olmadığı burdan belli oluyo :F

xantier sana bi örnek geçen hafta kvp 21.37 reklam girdi 21.51 e kadar 21.30-21.45 arası 7 dk yayın 8 dk reklamla 13 üstü aldı 😉

Ortalama Reytinglerine bakilirsa MY bu hafta ciddi bir sekilde yükselecek, Sakarya Firat da kücük bir düsüs var, Kuzey Güney ve Pis Yedili yerinde saymaya devam ediyorlar.

my nin amacı ve stratejiği bu zaten kısa reklam verip izleyiciyi dağıtmamak 15 dk reklam verirse toparlanması zor olur

Bu yorumuna katılmıyorum.Kendin diyorsun 7-8 dakikalık reklam vererek izleyici kaybetmek istemiyor.7-8 dakikada izleyici kaybetmiyorsa bir 7 dakika da daha kaybetmez :)

Evet söylediğin doğru Yakup.Muhteşem Yüzyıl reklam sürelerini kısa tutuyor ama fazla reklama giriyor.

Evet fazla reklama giriyor ama ab'si bloksuz sekilde bile yuksek yani yApimcinin kurulu begenilen bi seviyede gidisati var.. Yapimci bu kurulu duzeni bozmak istemez..