23 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
my senaryoyu tamamen değistirmis hürrem çatismalari atmıs meral okay hatırlattı bu bana sanki meral okay gibi yaziyor yeni senarist isi çözmüs hürrem ve çatısmasi üzerinden gidiyor :)

insanlar niye izlesin şu an n.hatipoglunun anlattıginın aynısını daha dun kanal7 deki hoca anlattı

xemre dediklerinle çelişin be arkadaş daha demin kandil var vs. diyodun şimdi insanlar niye kandil progları izlesin diyon bi karar ver artık
yatsı saati 21.00 gibi olsa tmm dicem yatsı ezanı 6 da okunmuş uzaktan yakında alakası bile yok

@recep kandil prog.aynı kisiler-ilahiler var insanlarn ilgisini cekmemiş. dedigm gbi şah-hürrem derbişi ilk karşılaşmadam 13.5 u görmuş

emre millet eğer kişilere ve ilahilere bakarsa zaten izlemsin benim demek istediğim oradan feyiz alabilmeleri sohbeti dinlemeleri ne yani şimdi onu programı aynı kişiler sunuyo diye izlemedilerde izledikleri maçla hürrem mi kurtarıcak geçelim bunları.

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5.03 , 2) STAR: 4.36 , 3) KANALD: 3.82 , 4) KANAL7: 2.78 , 5) SMNYL TV: 2.37

takas gene yanlış noktadasın mesajı yanlış anlamışın. arkadaş kandil my yi etkilemez dmişti kandil prog.da my nin de ana kitlesi ew hanımları ddim. @recep feyz alırken millet köşeyi dönuyor kalsın

Gün Değerlendirmesi : Muhteşem Yüzyıl anlıklarda çok iyi gitti bu akşam ve reklam aralarında bile oranların çok bir şey kaybetmedi tebrikler diziye.Kuzey Güney iyi giden bir diğer yapımdı anlıklarda gayet iyi oranlar aldı tebrikler.Pis Yedili inatla Show Tv yi idare edebilen tek yapım dizi gerçekten başarılı sonuçlar elde etti bu akşam anlıklarda tebrikler.

takas gene yanlış noktadasın mesajı yanlış anlamışın. arkadaş kandil my yi etkilemez dmişti kandil prog.da my nin de ana kitlesi ew hanımları ddim. @recep feyz alırken millet köşeyi dönuyor kalsın
eğer milletin köşeyi dönmesini istemiyosan istemiyosak asıl yerine gitmemiz lazım oda cami ama gel görki kaçımız gittik.Hem köşeyi döncek diyosun diğerleri kandil programlarından daha güzel mi iş yapıyo onlar alıcağına diğerleri alsın ama asıl önemli olan bu geceden ne çıkardığındır eğer sen kanalların köşeyi dönmesini anlıyorsan o senin bileceğin iş.

hepsi adam gbi yapsa sorun yk. ayrıca feyz de bir taraf parasal karşılik beklemez.adam gibi feyz almak isteyen bu saatte evde-cami de ibadet edr tv izlemez oradan buradan çıkan reklamla ne kadar feyz alınır,feyz için ilahiyatçı araya grmese de olur

hepsi adam gbi yapsa sorun yk. ayrıca feyz de bir taraf parasal karşılik beklemez.adam gibi feyz almak isteyen bu saatte evde-cami de ibadet edr tv izlemez oradan buradan çıkan reklamla ne kadar feyz alınır,feyz için ilahiyatçı araya grmese de olur

Benimde söylediğim o ama baksana adamlar kaç reytinge çıkmış demekki ibadetlerini my yılı izleyerek yapıyolar.İlk yorumu mu düzngün anlasaydın bende budurumu kastedmiştim zaten camiler bomboştu ama tv başındakiler full yerlerini almış.
hem onuda geçtim biz adamların noelini,yok anneler günü yok svgililer günü yok babalar günü diyerekten herşeylerini kutlayıp örnek oluyoruz peki bizim peygamberimizin doğum gününde neden camiler bomboştu bu dizileri izleyenler neden orda değildi ama İMAM vaaz yerine cemaat gelin sokakta bi sanatçı konser vericek dese millet çoluk çocuk oraya gidicek onun için en azından camiye gitmiyosunuz programı izleyip bişeyler öğrensiler ama kime söylicenki...

@recep nerede olduguna bagli bzm burada camiler doluydu kadınlar kısmı bile erkekle doluydu

@recep nerede olduguna bagli bzm burada camiler doluydu kadınlar kısmı bile erkekle doluydu

emre beni yanlış anlama ben kimseye zorla bişey yaptıramam ve tek sana söylemiyorum geneli böyle.Caminin doluluğuna gelince bu iyi bişey demekki bütün melekler sizin caminin etrafında toplanmış demektir ve ayrıca gerçekten içinde varsa ibadet etmek evdede yapabilirdin dediğin gibi.