23 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzey iyi gitmiş süper bölümdü simay birini öldürdü güneyin planları tıkır tıkır işliyor.

sakarya fırat iyi güzel süper dizi ama bi şefkat tepe değil bana göre belki daha kaliteli ama şefkat tepe izlerken çok daha fazla zevk alıyorum müzikleri olsun aksiyonu olsun daha iyi bence
belki de sakarya fıratı izlemeyişimdendir çünkü 4 sendir oynuyo daha yeni izliyom

- - - Ekleme - - -

yakamozla tartistik bu konuyu, ordaki yorumlari okuyarak fikrimi anlarsin..

okudum ve yazdım normalden 1 saat geç başladı özette koyamadı başta 10-15 dk reklam aldı ve 10.39 da bitti çok kısa sürdü

sakarya fırat iyi güzel süper dizi ama bi şefkat tepe değil bana göre belki daha kaliteli ama şefkat tepe izlerken çok daha fazla zevk alıyorum müzikleri olsun aksiyonu olsun daha iyi bence
belki de sakarya fıratı izlemeyişimdendir çünkü 4 sendir oynuyo daha yeni izliyom

- - - Ekleme - - -

okudum ve yazdım normalden 1 saat geç başladı özette koyamadı başta 10-15 dk reklam aldı ve 10.39 da bitti çok kısa sürdü

Reklam koyup, daha gec bitseydi hem reytingleri yukselirdi.. Sonucta vermemis.

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 13.56 , 2) KANALD: 4.95 , 3) SHOW: 4.39 , 4) KANAL7: 2.74 , 5) SMNYL TV: 1.96

sonuçlara göre demekki yine millet muhteşemle maçı izlemiş demekki herkez peygamber efendimizin hayatını tam olarak biliyo gerçekten yazık.

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.43 , 2) KANALD: 3.56 , 3) ATV: 3.31 , 4) SHOW: 3.07 , 5) SMNYL TV: 2.75

@recep kandil prog.aynı kisiler-ilahiler var insanlarn ilgisini cekmemiş. dedigm gbi şah-hürrem derbişi ilk karşılaşmadam 13.5 u görmuş