23 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzleyen için en iyisi blok reklam bence.

Bencede blok reklam en iyisi tamam15 dk kucuk bi seyahat boslugu oluyo ama ondan sonra 45 dk full kesintisiz izle tabi obgzk boyle yapiyo bazilari abartio 1.35 saat reklamsiz ceriyolar onlar ayri zaten. :)

my nin rakipleri pis yedili kuzey izleyenlere saygım var da aldığı reytingler ortada vadinin rakipleri kanalının uğruna 3 dizisini harcadığı intikam starın en büyük kozu acun ve üstelik vadinin amacı internetten izlenmeyi azaltmak
son 6 bölüm mynette fragman bölüm hepsi 1 milyonu geçiyo bunun yazetesi var şuyu buyu var adamlar zaten 45 dk reklamını veriyor sadece bölmüyor rakiplerine göre hareket ediyo

Bencede blok reklam en iyisi tamam15 dk kucuk bi seyahat boslugu oluyo ama ondan sonra 45 dk full kesintisiz izle tabi obgzk boyle yapiyo bazilari abartio 1.35 saat reklamsiz ceriyolar onlar ayri zaten. :)

1 bçuk yapanlar keyfinden yapmıyo. Acunn gibileri boşluktan faydalanıp reyting kapmasın diye yapıyo :ok: ,Ayrıca adamlar her zaman kaldırdığı parayı kaldırıyo gene de :A

İntikam'ı düşnüyo yani Vadi . 2. olmasına yardım ediyo :F

nasıl kaybetmez pehh 15 dk az mı izleyici uçar

Takas neden ısrarla tabularını yıkmamak için zorluyorsun kendini.Bak her örneğinde izlediğin diziyi verip bak 15 dakika reklam sonrası bile 13 alabiliyor diyorsun ama bir başka dizi 15 dakika reklam verince izleyici kaybeder diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Bence pek ala güzel sonuçlar alır Muhteşem Yüzyıl. :)

Neyse kapatalım konuyu. Aramız değersiz (en azından bizim için) bir dizi yüzünden bozulmasın. :D

aga bende onu istediğim için sana cevap yazıyom anladın hele şükür :D aga sana şunu söylüyorum bak tamam iyi niyetlisin ama karşındakiler de bu olmayınca sen de olma sen sevmediğin halde sırf saygı amaçlı my öbgzk vs. dizileri savunuyon ama onlardan bunu bekleme işte ben hepsini tanıyorum ve bile bile yorumlar yazarım bazen çünkü bize yapılan bu

1 bçuk yapanlar keyfinden yapmıyo. Acunn gibileri boşluktan faydalanıp reyting kapmasın diye yapıyo :ok: ,Ayrıca adamlar her zaman kaldırdığı parayı kaldırıyo gene de :A

İntikam'ı düşnüyo yani Vadi . 2. olmasına yardım ediyo :F

Cok garip intikama yardim ederken yst'ye kotuluk edebilme ozelligine mi sahipmis.. Farkli cidden ilk defa boylesi bi sonucla karsilasiyorum.. :)

Takas neden ısrarla tabularını yıkmamak için zorluyorsun kendini.Bak her örneğinde izlediğin diziyi verip bak 15 dakika reklam sonrası bile 13 alabiliyor diyorsun ama bir başka dizi 15 dakika reklam verince izleyici kaybeder diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Bence pek ala güzel sonuçlar alır Muhteşem Yüzyıl. :)

sen 16 lık vadiyle 11 lik my yi karıştırıyon sanırım tabu ne gözünü sevim ya gerçekçi olalım 17 anlıktan 13 düşmek var 11 den kaça düşer bi düşün istersen biraz gerçekçi olalım arkadaşlar

rakipleri karşılaştırma olayına girmeyin en cekişmeli gün çar.ve cmtesi acık şekilde diger gunler gelen yapim 6+ reyting alabiliyor baslar başlamaz

Cok garip intikama yardim ederken yst'ye kotuluk edebilme ozelligine mi sahipmis.. Farkli cidden ilk defa boylesi bi sonucla karsilasiyorum.. :)

Doğru değil mi. Reklam verse YST reklam aralarında yükselecek :D

1,5 saat reklamsız gitmek kanala yine eskisi gibi para kazandırıyo. Sonuçta 40 dk'dan fazla reklam veriyo.

sen 16 lık vadiyle 11 lik my yi karıştırıyon sanırım tabu ne gözünü sevim ya gerçekçi olalım 17 anlıktan 13 düşmek var 11 den kaça düşer bi düşün istersen biraz gerçekçi olalım arkadaşlar

Demek ki senin izlediğin dizinin izleyicisi sabit değil oldukça sert düşüyor anlıklarda.Ama Muhteşem'in öyle mi düşmüyor hiç. :D Neyse uzatmıyorum :)

rakipleri karşılaştırma olayına girmeyin en cekişmeli gün çar.ve cmtesi acık şekilde diger gunler gelen yapim 6+ reyting alabiliyor baslar başlamaz
çarşamba cumartesi mi :D cumartesi madem daha çekişmeli cumartesi fark atanacun neden perşembe bu halde :D çekişmeli gün sonuçta ya
açık ara farkla en zorlu gün perşembe tartışmasız
my nin karşısında rakip mi var pis kg toplasan 8 reyting

takas objektif ol my nin ort. 11dgl ayni şekilde kvp de 16dgl. konu reklamda az reyting kaybetmk ayrıca

aga bende onu istediğim için sana cevap yazıyom anladın hele şükür :D aga sana şunu söylüyorum bak tamam iyi niyetlisin ama karşındakiler de bu olmayınca sen de olma sen sevmediğin halde sırf saygı amaçlı my öbgzk vs. dizileri savunuyon ama onlardan bunu bekleme işte ben hepsini tanıyorum ve bile bile yorumlar yazarım bazen çünkü bize yapılan bu

İste senin hatan bu. Hep herkezi etkiliyosun ve belli kurallar icinde herkezin ayni sekilde davranmasini istiyosun. Vadiciysek, hepimiz ayni fikirde olacagiz fikri sende bitmek tukenmek bilmedi, birakta herkez istedigi gibi davransin. Sen hic bizim izledigimiz bdizilere karsi bi kez olsun , duzgun yorumlar attinmi ki, bizim yapmadigimiza karar kilip , bunlari taniyorum diyosun.. Birakta herkez istedigi gibi davransin..

Kuzey Güney 1. Bölüm

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:37:43[/TD]
[TD]1:58:35[/TD]
[TD]13,96%[/TD]
[TD]34,82%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]MUHTESEM YUZYIL (OZET)[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19:59:26[/TD]
[TD]0:24:39[/TD]
[TD]6,62%[/TD]
[TD]17,24%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:44:03[/TD]
[TD]1:51:33[/TD]
[TD]6,22%[/TD]
[TD]15,39%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hani o şikesiz dediğiniz AGB'nin ölçümleri bunlar.

Son düzenleme: