İşte buna gülünür.
aga ona çok basit bişey sordum mantıken düşününce en çekişmeli günlerden cumartesi farkla 1.olan 11 ler 12 ler alan acun çekişmesiz gün 8 alabiliyo benim kafa almadı aga anlatsana nasıl olduğunu
İşte buna gülünür.
aga ona çok basit bişey sordum mantıken düşününce en çekişmeli günlerden cumartesi farkla 1.olan 11 ler 12 ler alan acun çekişmesiz gün 8 alabiliyo benim kafa almadı aga anlatsana nasıl olduğunu
sen bi gün olsun olumlu yorum yaptın mı ki biz yapalım kardeşlerimin bunu göz önğnde bulundurması gerek senin düşüncen şu ben istediğimi karalarım vs. ama siz benim sevdiğimesaygı göstereceksiniz bunu bekleme yakup benden hiç bekleme aslaİste senin hatan bu. Hep herkezi etkiliyosun ve belli kurallar icinde herkezin ayni sekilde davranmasini istiyosun. Vadiciysek, hepimiz ayni fikirde olacagiz fikri sende bitmek tukenmek bilmedi, birakta herkez istedigi gibi davransin. Sen hic bizim izledigimiz bdizilere karsi bi kez olsun , duzgun yorumlar attinmi ki, bizim yapmadigimiza karar kilip , bunlari taniyorum diyosun.. Birakta herkez istedigi gibi davransin..
Doğru değil mi. Reklam verse YST reklam aralarında yükselecek
1,5 saat reklamsız gitmek kanala yine eskisi gibi para kazandırıyo. Sonuçta 40 dk'dan fazla reklam veriyo.
rakipleri karşılaştırma olayına girmeyin en cekişmeli gün çar.ve cmtesi acık şekilde diger gunler gelen yapim 6+ reyting alabiliyor baslar başlamaz
@xantier rekabet her an degişir bak mesela as cuma,pzt dengesini bozdu ben şu an için konuşuyom per.beren geldi 9 acun geldi 9 kş 6 aldı rekabet olsa biri harcanır.sakin sene başını örnek werme cunku rekabet her an degişiyor.
Bu forumda her diziyi izleyen bir izleyici kitlesi var bu tartışmasız.Ama bugün günlerden Çarşamba ve Acun'un,Vadi'nin,ÖBGZ'nin bu başlıkta yeri yok arkadaşlar.Defalarca yapılan uyarılar hala etkisini göstermemişe benziyor gibi.Bu tartışmalara bir son vermek lazım.Bir günde herhangi bir günde Vadi devreye girmese kafamı keseceğim
sen bi gün olsun olumlu yorum yaptın mı ki biz yapalım kardeşlerimin bunu göz önğnde bulundurması gerek senin düşüncen şu ben istediğimi karalarım vs. ama siz benim sevdiğimesaygı göstereceksiniz bunu bekleme yakup benden hiç bekleme asla
10 Ocak:esra erol bile gun 3.-4. oldu perşembe nerde rekabet
Bu forumda her diziyi izleyen bir izleyici kitlesi var bu tartışmasız.Ama bugün günlerden Çarşamba ve Acun'un,Vadi'nin,ÖBGZ'nin bu başlıkta yeri yok arkadaşlar.Defalarca yapılan uyarılar hala etkisini göstermemişe benziyor gibi.Bu tartışmalara bir son vermek lazım.Bir günde herhangi bir günde Vadi devreye girmese kafamı keseceğim
ben geldim konu ney biri hemen acıklasın cok yazı var okumak baya zor
takas neyin acıklamasinı istiyon geçen sene per.daha iyi sonuc alan ale.kır.ne çar.ne cmt. izleniyor.per.her gelen her is 6+són 1 ayda.salı öbgz yi zorlayan ustura haftasonu yok oldu. haftasonu herkes eglence ister acun sadece pazarları rahat diger gunler óle bişi yaptigi yok
10 Ocak:
[TABLE="width: 1253"]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]ESRA EROL’DA EVLEN BENIMLE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]10.01.2013[/TD]
[TD]16:07:23[/TD]
[TD]18:52:08[/TD]
[TD]4,09[/TD]
[TD]14,57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
17 Ocak:
[TABLE="width: 476"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl63, width: 187, bgcolor: transparent"]ESRA EROL’DA EVLEN BENIMLE[/TD]
[TD="class: xl63, width: 68, bgcolor: transparent"]ATV[/TD]
[TD="class: xl65, width: 62, bgcolor: transparent"]16:08:16[/TD]
[TD="class: xl65, width: 60, bgcolor: transparent"]18:52:29[/TD]
[TD="class: xl63, width: 37, bgcolor: transparent"]3,97[/TD]
[TD="class: xl63, width: 36, bgcolor: transparent"]14,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
O İntikam ve YST'nin olmadığı zamanı diyosun. Başka kozunuz yok zaten artık.
- - - Ekleme - - -
Vadi'yi ilk konuya sokan Yakup09'dur
yakup yakup yakup kardeş bana saygı göstermeyen birine benim de saygı göstermem beklenemez heralde sen bana karşı düzgün yorumlar yaptın da ben mi sana karşı olumsuz yorumlar yaptım