23 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar yarın büyük buluşma var intikamla ilk kez buluşuyoz :D 2 hafta ben 1 hafta o yoktu şimdi beraberiz :D

her gun eşit rekabet olursa tebrik gelir. kanal d nin en iddaalısı reytinge bakarsak as starın my

gençler hızınıza yetişemedim bilgisayrı açtım :) mobilden o kadar cevap vermek baya efor istiyo :)

takas ben normalde herkeze sert çıkmam ama herkezinde altından almam.. karşılıklı emek ürünür bunlar, belli bi samimiyetin verdiği şeylerdir. samimiyet olmasa bile belli bi saygıdan sonra oluşur alttan alma , ama bunun için karşılıklı olarak dediklerinmin olması şart..

sen hemen sert çıkıyon gerçek hayatta da böylemisin bilmiyorum da forumda gördüğüm karşılıklı emek ürünü de nedir insan alttan almayı bilecek kalp kırmamak için bu şart

Tamam. Bütü suç benim. Ben yanlış anlamışım. Orada aslında sen TGRT Haber'de yayınlanan bi belgeseli kastetmişsin. Anlayamamışım ben.
oralara kadar yetişipte izlemiyorum ama biü de o kadar zamanda reklamsız gidiyo.. yani reklamsızlıkta vadi tek değil haksızlık etmeyin vadiye şimdi biü ile kapışır reklamsızlıkta :)

sen hemen sert çıkıyon gerçek hayatta da böylemisin bilmiyorum da forumda gördüğüm karşılıklı emek ürünü de nedir insan alttan almayı bilecek kalp kırmamak için bu şart

normal hayatta böyle değilim, burda yazılan yalan yanlış yazılara karşı belli bi tepki oluyor bende , herkezde olduğu gibi..

[TABLE="width: 1253"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]23.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:58:52[/TD]
[TD="align: center"]23:30:44[/TD]
[TD="align: center"]16,32[/TD]
[TD="align: center"]38,57[/TD]
[/TR]
[TR]