yarın vadi rüzgarı eser ne my ne öbgz yanasamaz ne'de intikam
"de" ayrı
Bu arada dediğin doğru
yarın vadi rüzgarı eser ne my ne öbgz yanasamaz ne'de intikam
arkadaşlar yarın büyük buluşma var intikamla ilk kez buluşuyoz 2 hafta ben 1 hafta o yoktu şimdi beraberiz
gençler hızınıza yetişemedim bilgisayrı açtım mobilden o kadar cevap vermek baya efor istiyo
takas ben normalde herkeze sert çıkmam ama herkezinde altından almam.. karşılıklı emek ürünür bunlar, belli bi samimiyetin verdiği şeylerdir. samimiyet olmasa bile belli bi saygıdan sonra oluşur alttan alma , ama bunun için karşılıklı olarak dediklerinmin olması şart..
hihihi altta kalma ezilme pc geçgençler hızınıza yetişemedim bilgisayrı açtım mobilden o kadar cevap vermek baya efor istiyo
oralara kadar yetişipte izlemiyorum ama biü de o kadar zamanda reklamsız gidiyo.. yani reklamsızlıkta vadi tek değil haksızlık etmeyin vadiye şimdi biü ile kapışır reklamsızlıkta
Tamam. Bütü suç benim. Ben yanlış anlamışım. Orada aslında sen TGRT Haber'de yayınlanan bi belgeseli kastetmişsin. Anlayamamışım ben.
oralara kadar yetişipte izlemiyorum ama biü de o kadar zamanda reklamsız gidiyo.. yani reklamsızlıkta vadi tek değil haksızlık etmeyin vadiye şimdi biü ile kapışır reklamsızlıkta
sen hemen sert çıkıyon gerçek hayatta da böylemisin bilmiyorum da forumda gördüğüm karşılıklı emek ürünü de nedir insan alttan almayı bilecek kalp kırmamak için bu şart