23 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzey Güney hakettiği reytingleri almıyor. İzleyici kitlesi Muhteşem Yüzyılla fazlasıyla uyuşuyor.

Keşke Kanal D Kuzey Güney`i Cumaya alsaydı. O zaman rakipsiz iki grupta da zirvede olurdu bence. Kuzeyi engelleyen Muhteşem Yüzyıl. Belli ki, kitleleri çok uyuşuyor.

tebrikler my ye ıyı sonuçlar almış ama kuzey güney bu reytınglerı kesınlıkle hak etmıyor

Muhteşemin reytingini görenlerin bazılarının dili tutulmuş, konuya yorum yazamıyorlar. :F

Kuzey Güney hakettiği reytingleri almıyor. İzleyici kitlesi Muhteşem Yüzyılla fazlasıyla uyuşuyor.

Keşke Kanal D Kuzey Güney`i Cumaya alsaydı. O zaman rakipsiz iki grupta da zirvede olurdu bence. Kuzeyi engelleyen Muhteşem Yüzyıl. Belli ki, kitleleri çok uyuşuyor.

Kitlesi cok uyuşsaydi arada bu kadar fark olmazdi. Cunku kuzey daha dövüş , genc aşk iliskileri iceren bi dizi. Zaten o dizinin en buyuk hatasi agir dram modunda olmamasiydi.. Eger o mod da cekilseydi simdi 8 lerde alicakti.. Mesela biu ile obgzk kitlesi cok uyustugu icin arada fark cok yok ( totel icin).. Ama eger bi tarafa cok yuklenip, bi tarafin bu kadar hafif kalmasi, mod farkliligidir..

Kitlesi cok uyuşsaydi arada bu kadar fark olmazdi. Cunku kuzey daha dövüş , genc aşk iliskileri iceren bi dizi. Zaten o dizinin en buyuk hatasi agir dram modunda olmamasiydi.. Eger o mod da cekilseydi simdi 8 lerde alicakti.. Mesela biu ile obgzk kitlesi cok uyustugu icin arada fark cok yok ( totel icin).. Ama eger bi tarafa cok yuklenip, bi tarafin bu kadar hafif kalmasi, mod farkliligidir..

ne 8i :D pis yedili totalde daha fazla izlenmis kuzeyin kapasitesi bu belki cuma baska gün daha iyi giderdi :D totalde özete bak 2 reyting

Hayır, katılmıyorum. Kitleler uyuşuyorsa sadece biri izlenir.

BİÜ total, ÖBGZK A/B dizisi. Kitleleri az uyuşur.

Ama Kuzey ile Muhteşemin ikisi de A/B dizisi. Kitleleri de çok uyuşuyor.

ne 8i :D pis yedili totalde daha fazla izlenmis kuzeyin kapasitesi bu belki cuma baska gün daha iyi giderdi :D totalde özete bak 2 reyting

İste onu diyorum bende , kavga , vs modunda degilde , agir dram modunda cekilseydi daha iyi gidicekti suanki halinden.. Ama suanda oranlari gercekten iyi degil..:)

Evet hala ayni fikirdeyim ama kuzeyden hepten yetersiz kaliyo bence.. Hem kan icin hem yapim icin..kayip kuzeyi gecmis yine totelde :)

Kuzey zamanında öbgz geçmiş dizi üstelik karşısında muhteşem yüzyıl gibi bir yapım var kayıp şehiri koy bakalım bugüne ne oluyor. :D

Hayır, katılmıyorum. Kitleler uyuşuyorsa sadece biri izlenir.

BİÜ total, ÖBGZK A/B dizisi. Kitleleri az uyuşur.

Ama Kuzey ile Muhteşemin ikisi de A/B dizisi. Kitleleri de çok uyuşuyor.

Ama obgzk totel kiesi de oldugu icin orda cakisiyolar.. Yani gorundugu gibi kitleler fArkli olunca fark fazlalasiyor ama kitle cakistiginda farklar aza iniyor.. Beni duduncem bu dogrultuda.

- - - Ekleme - - -

Kuzey zamanında öbgz geçmiş dizi üstelik karşısında muhteşem yüzyıl gibi bir yapım var kayıp şehiri koy bakalım bugüne ne oluyor. :D

Bisey soylicem de kuzey'in o hafta obgzk erken ve ozetsiz baslattigi icin gectigini biliyo.. Ama simdi ayni saatte bitmelerine ragmen aradaki farki goruyoruz.. :) kabul et kuzey hic iyi degil.. Daha pis yediliye geciliyor.. Daha ne diyim ki sozun bittigi yer.. :)

Ama obgzk totel kiesi de oldugu icin orda cakisiyolar.. Yani gorundugu gibi kitleler fArkli olunca fark fazlalasiyor ama kitle cakistiginda farklar aza iniyor.. Beni duduncem bu dogrultuda.

İkiside Ab dizisi çoğu kişi zaten kuzeyi internetten takip ediyor muhteşem olduğu için sen fazla küçümsüyorsun ama takıntı olmuş artık..

Muhtesem yüzyil iki grubtada gercekten müthis bir cikis yakalamis. AB de 16 Reytingi gecen dizi Total de 13 Reyting almis, hic beklemezdim tebrik ederim.

Kuzey Güney in izleyicisi bu hafta Muhtesem e kaymis. Macta yine kötü etkilemis, Kanal D Kivanc in hatrina yayindan kaldirmiyor.

Pis Yedili bu hafta iki grubtada yükselmis. Daha öncede dedigim gibi Show Tv nin gurur kaynagi.

- - - Ekleme - - -

Bisey soylicem de kuzey'in o hafta obgzk erken ve ozetsiz baslattigi icin gectigini biliyo.. Ama simdi ayni saatte bitmelerine ragmen aradaki farki goruyoruz.. :) kabul et kuzey hic iyi degil.. Daha pis yediliye geciliyor.. Daha ne diyim ki sozun bittigi yer.. :)

Senin yorumlarının neye göre şekillendiğini biliyorum ben rakip gördüğün dizinin izlediği kişi ne izlerse o kötüdür pis yedili yılda bir geçiyor kuzeyi güvendmediğin tns reytinglerinde üstelik takmadığın total reytinglerinde bu neyin çabası kardeşim. :D

Merak etme kayip'in karsisinda ab'de karadayi + o ses 18
totelde karadayi +o ses 16
reytingler alan rakipleri var.. Ki yer gok'u de katmadim daha araya.. Goruldugu gibi daha fazla reyting alan rakipler karsisinda kuzeyi yine geciyor.

- - - Ekleme - - -

İkiside Ab dizisi çoğu kişi zaten kuzeyi internetten takip ediyor muhteşem olduğu için sen fazla küçümsüyorsun ama takıntı olmuş artık..

Kuzeyi ne ben takinti edicem, ederse yapimcisi etsin, dusunsun. Gercekten ayni mod ayarinda olsalardi fark azalirdi ama cok fArklilar haliylede kuzey dusuk cikiyor.

- - - Ekleme - - -

Senin yorumlarının neye göre şekillendiğini biliyorum ben rakip gördüğün dizinin izlediği kişi ne izlerse o kötüdür pis yedili yılda bir geçiyor kuzeyi güvendmediğin tns reytinglerinde üstelik takmadığın total reytinglerinde bu neyin çabası kardeşim. :D

İlk olarak benim icin her iki grupta onemli
ikincisi, yukarda da dedigin gibi tns'nin hala dusurdugunu savunuyorum:.
Buna ragmen totelde pis yediliye gecilmis ve bende durumu soyledim. Yani olmus bir olayi.. Pis yediliye gecilmis.

Kayıp Şehiri Çarşambaya koysan Kuzeyden iyi gitse bile bu Kuzeyden güçlü bir dizi olduğu anlamına gelmez. Demekki kitlesi az yuşuyor Muhteşem yüzyılla.

Bakın en sonut örnek. Arka Sokaklar Pazartesi Totalde 7, A/B`de 3 reyting alıyordu, geldi Cumaya Totalde 9-10, A/B`de 5-6 reytinge tırmandı. Yani Totalde 2, A/B`de 3 reyting arttı neredeyse.

Şimdi Pazarteside olan Yalan Dünyayı alıp Cumaya koysan Totalde 2 reyting artar mı? Yani Totalde 7.50 alır mı? Almaz. Demekki kitle uyuşması çok önemli.

My kendi rekorunu kırmış 13 almış tns yükseltti reytingleri bu hafta vadiden en az 17 bekliyorum akşam

Okulda mobilden baktım ama eve gidince yorum yazarım dediydim. Yazıyım:

MY uçmuş. Aslında geçen hafta da böyle olacaktı ama geçen hafta genel bi düşüklük vardı bütün hafta boyunca. ama ilk defa 13 ve 16'yı görmüş. Tebrikler. :U

- - - Ekleme - - -

my haftaya ab 20 geçer reklam az olursa

:aynen: :aynen: 😱ha: :aynen: :aynen:

- - - Ekleme - - -

Hatta 30'u bile geçer. 40 da mümkün kreys. Bakarsın 50 olur.

60 70 80 90 Olmadı baştan :A

my aslında geçen hafta bu oranı almalıydı tns naaptığını bilmiyo :D
vadiden en az 17 bekliyorum bugün