Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tabii o senin düşüncen bi şey diyemem ama senarist bu diziye de yazıyor o diziye de. Böyle düşün. Sonuçta bir uyarlama.sokak sanati post: 1382655' Alıntı:Yani repliklerin bile aynı olduğu bir dizi İntikam...Kimin kaç kişinin izlediği önemli değil...
Olay emekte yani düşünsene senaryo yazılmış mekanlar bir birine çok yakın yerler Neyin nasıl çekileceği çok belli böyle bir dizi ezel ile kıyaslanamaz...
Ezelde bir düşünce emeği vardı İntikamda öyle bir ley yok...İntikamda her şey o kadar uyarlama olmuş ki biz tartıştığımızla kalırız bence uzatmayalım...
Sen de izlemişsin galiba repliği bildiğine göre.çocuklarduymasın post: 1382676' Alıntı:kadın çok yalan dünya izlemiş galiba canımsın benim canımsın dedi
EveN post: 1382679' Alıntı:Sen de izlemişsin galiba repliği bildiğine göre.
Canımsın diyen bir fragmanı yok diye hatırlıyorum.çocuklarduymasın post: 1382699' Alıntı:yok reklamlarda gördüm ben
fragman değil reklamEveN post: 1382702' Alıntı:Canımsın diyen bir fragmanı yok diye hatırlıyorum.
EveN post: 1382717' Alıntı:Deniz: Hocam size güzel İzmirimizin güzel tulum peynirinden getirdim.
Tufan: Çok Sağol. İzmirden mi getirdin?
Deniz: Yok marketten aldım.
Söylerken mimiklerine çok gülüyorum. Espriler illa ki tekrarlanır.emreemreu post: 1382728' Alıntı:
Çok klasik bir espri bence.