22 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fks14 post: 1383604' Alıntı:
@EveN Kahireli Palas hakkında ne düşünüyorsun? ::D
Star Tv`de yayınlanan Cennet Sırları dizisinden sonraa ikinci fiyasko. Oyuncular 0`ın da altında eksilerde dolaşıyorlar. :(

EveN post: 1383595' Alıntı:
Demekki emin olmamalıydın çünkü dün hiçbir yapımı izlemiyorum Yalan Dünya dışında. Eğer izleseydim söylerdim.

BHUV muhtemelen her kuşak reklam verdi. Ağır totalleşme yolunda.
total 5 se abde 4 her iki grup ta iyi

4.98 5 tir iste 0.2 fark var gecen hafta günesi bekleken 5e ulasamamıstı hem bhu var ve 45 dakka özet yayinlandi özete reklam koysa daha iyi nihat hatipoglu saatinde ne kadar az onunla çarpisirsan okadar iyi günesi beklerken geçen hafta nihat bittikten sonra baslatti yeni bölümü

23:15 bitti ama reklamlar çok asiri fazla

4.98 gecen hafta 4.75 0.23 Reytinglik bir artıs var aynı oranda yükselmeye devam ederse 5 6 reytinglere ulasmasi totalde yakın .

EveN post: 1383613' Alıntı:
Totalde daha 5`e ulaşamadı. 4.98`i 5`e yuvarlayabiliriz ama hala GB`den alt seviyede. :)
tabi 5 diyecek 0.02 büyük bi fark değil hem güneşi beklerken 4.98 altında alırsa ozaman görürsün

muhtesemyuzyil post: 1383625' Alıntı:
tabi 5 diyecek 0.02 büyük bi fark değil hem güneşi beklerken 4.98 altında alırsa ozaman görürsün
Bakalım kaç alacak? :)

Bence 5 reytingi geçecek. BHUV`a geçilmesi imkansız. Doğru strateji kullanılırsa tabii.

BHUV Pazartesi gibi boş günde bu oranı alıyor. Ama Salı en zorlu gün. Star Hababamı koyuyor en büyük kozunu. Daha ne olsun? FOX da aynı şekilde BAİ`ni.

EveN post: 1383608' Alıntı:
Star Tv`de yayınlanan Cennet Sırları dizisinden sonraa ikinci fiyasko. Oyuncular 0`ın da altında eksilerde dolaşıyorlar. :(

Senaryoyu ben beğenmiyorum açıkcası

EveN post: 1383636' Alıntı:

Bence 5 reytingi geçecek. BHUV`a geçilmesi imkansız. Doğru strateji kullanılırsa tabii.

BHUV Pazartesi gibi boş günde bu oranı alıyor. Ama Salı en zorlu gün. Star Hababamı koyuyor en büyük kozunu. Daha ne olsun? FOX da aynı şekilde BAİ`ni.

nihattan kaçiçak yine büyük ihtimal özeti reklamlarla dolduracaktır geç baslamak için

Milyoner Var günesi beklerken zamanına bi milyoner geliyor bide ask hikayesi baska bisiy yok ayni saate yarismiyolarki zaten

EveN post: 1383636' Alıntı:

bhuv da doğru kullansa 5.5 alırdı