Ben Güzel Çirkin izlemiyorum nerden bileyim muhtesemyuzyil? Sen dedin ya yeter işte.muhtesemyuzyil post: 1383339' Alıntı:bhuv daha da yüksek görürdü ama yarım saatten fazla reklamsız gitmedi bu arada güzel çirkin 2. kuşak vermiş yeni bölümde @EveN doksanlar falan 2. kuşak verince diyosun güzel çirkin verince neden hiçbişey demiyosun
vhp post: 1383480' Alıntı:kahireli palas ilk 100 e girememiş şoktayım 🙂)
izlemiyosun ama doksanları da izlememiştin rekorlar dünyası varken ama biliyodun bir dizi az reklam verdiğinde 1 veya 2 kuşak sen söylüyodun yaEveN post: 1383390' Alıntı:Ben Güzel Çirkin izlemiyorum nerden bileyim muhtesemyuzyil? Sen dedin ya yeter işte.
Doksanlar diğer tv`de açık oluyordu çünkü. Ayrıca ara sıra açıp bakıyordum. Emin olmak için de internetten araştırmıştım ve haklı çıkmıştım.muhtesemyuzyil post: 1383567' Alıntı:öyle ama doksanları da izlemiyosun ama biliyosun bir dizi az reklam verdiğinde 1 veya 2 kuşak sen söylüyodun ya
bhuv 1-2 kuşak verseydi reklamsız gidiyo diyeceğinden emindimEveN post: 1383572' Alıntı:Doksanlar diğer tv`de açık oluyordu çünkü. Ayrıca ara sıra açıp bakıyordum. Emin olmak için de internetten araştırmıştım ve haklı çıkmıştım.
Pazartesi izlediğim bi şey yok o yüzden hiçbir yapımın reklamı ile ilgilenmiyorum.
Demekki emin olmamalıydın çünkü dün hiçbir yapımı izlemiyorum Yalan Dünya dışında. Eğer izleseydim söylerdim.muhtesemyuzyil post: 1383592' Alıntı:bhuv 1-2 kuşak verseydi reklamsız gidiyo diyeceğinden emindim