22 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Olabilir öyle deseydin biraz hak verirdim...

Benim için okul dizilerinin en iyisi devrim niteliğindeki lise dizisi Arka sıradakiler'in okulda olan kısmıydı(Böyle yazmamım sebebi Sonu saçma bitti diye herkes laf atabiliyor Sende oradan vurma diziyi rica etsem.)Okulda olanlar harikaydı...

Bence okul dizilerinin en iyisi Hayat Bilgisi'dir ondan iyisi gelmedi ama Arka Sıradakileri'de baştan sona izledim.

sokak sanati post: 1382606' Alıntı:
Bir yere daha kafam takıldı...EveN

İntikam bildiğin kopyala yapıştır bence onu saydığım dizilerin arasına koyma rica etsem...:D

Ve Arka sıradakiler sevdiğine sevindim...Evet o sezon finali harikaydı...:)
Sen de vadiciler gibi konuşuyorsun. :(

Kopyala yapıştır değil. Para harcanmış senaryo alınmış uyarlanmış. Kopyalamak karşıdaki kişinin izini olmadan ve onun ismi kullanmadan yapılan bir işlem. Ama İntikam`ın jeneriğinde bile senaristlerin ismi yazılıyor.

İntikam`ı Türkiyede çoğu kişinin bildiğini sanmıyorum. Yabancı dizilerden uyarlamalar hep A/B dizisi olur. Çünkü Türkiyedeki dizilerden farklı olur. :)

Yuhhhhh 7.oyuna geçtiler.2 oyun daha kazanırlarsa ne varsa hepsi onların olacak

- - - Ekleme - - -

kız bilecek herhalde

- - - Ekleme - - -

renk yakalamaca çok zor ya

yuhhhhhhhh tv nin fiyatı 34.500 ohhhhhhaaaaaaa yuhhhhhhhhhhhhh

- - - Ekleme - - -

fb nin maçlarını izleyeceklermiş
Toplam Ödül: 41.153 tl

- - - Ekleme - - -

birde 3d imiş sanki stadın içinde gibi izleyeceklermiş

- - - Ekleme - - -

tamam dediler

- - - Ekleme - - -

araba için oynuyolar başladılar gölge oyunu

Bence okul dizilerinin en iyisi Hayat Bilgisi'dir ondan iyisi gelmedi ama Arka Sıradakileri'de baştan sona izledim.

Tercih meselesi tabi...Hayat bilgisinide izledim ona çok iyi bir dizi ama benim için En iyi lise dizisi Arka sıradakiler...:)

Sen de vadiciler gibi konuşuyorsun. :frown:

Kopyala yapıştır değil. Para harcanmış, senaryo alınmış, uyarlanmış. Kopyalamak karşıdaki kişinin izini olmadan ve onun ismi kullanmadan yapılan bir işlem. Ama İntikam`ın jeneriğinde bile senaristlerin ismi yazılıyor.

İntikam`ı Türkiyede çoğu kişinin bildiğini sanmıyorum. Yabancı dizilerden uyarlamalar hep A/B dizisi olur. Çünkü, Türkiyedeki dizilerden farklı olur. :smile:

Ben Revenge severek izleyen birisiyim ama şuan sen konuya yanlış yerden bakıyorsun bizim konumuz özgünlüktü kaliteydi...

Kusura bakma ama İntikam'ın özgün bir senaryosu yok ki Revenge'deki replikler bile aynı olmuş...Bence kalite bu olmamalı olmazda zaten...

Ben İntikam'da emek yok bir hakta yaramaz saçma sapan bir dizi demedim sadece İntikam özgün bir senaryo için Ezel ve Suskunlar ile aynı kafede olmaz dedim...Lütfen kendine göre anlama olayı...

Tercih meselesi tabi...Hayat bilgisinide izledim ona çok iyi bir dizi ama benim için En iyi lise dizisi Arka sıradakiler...:)

Ben Revenge severek izleyen birisiyim ama şuan sen konuya yanlış yerden bakıyorsun bizim konumuz özgünlüktü kaliteydi...

Kusura bakma ama İntikam'ın özgün bir senaryosu yok ki Revenge'deki replikler bile aynı olmuş...Bence kalite bu olmamalı olmazda zaten...

Ben İntikam'da emek yok bir hakta yaramaz saçma sapan bir dizi demedim sadece İntikam özgün bir senaryo için Ezel ve Suskunlar ile aynı kafede olmaz dedim...Lütfen kendine göre anlama olayı...
Revenge`yi Türkiyedeki kaç kişi bilir ki? Türkiyedeki dizilere bakınca oldukça kaliteli. Özgün bi senaryo derken neyi kast ediyorsun? İntikam`ın senaristi ile Revenge`nin senaristi aynı. Senaristin dizisi o da. Yani kendi dizisini yazıyor sanki yine bir nevi.

Ezel de bildiğim kadarıyla çalıntıydı...

EveN post: 1382642' Alıntı:
Revenge`yi Türkiyedeki kaç kişi bilir ki? Türkiyedeki dizilere bakınca oldukça kaliteli. Özgün bi senaryo derken neyi kast ediyorsun? İntikam`ın senaristi ile Revenge`nin senaristi aynı. Senaristin dizisi o da. Yani kendi dizisini yazıyor sanki yine bir nevi.

Ezel de bildiğim kadarıyla çalıntıydı...

Yani repliklerin bile aynı olduğu bir dizi İntikam...Kimin kaç kişinin izlediği önemli değil...
Olay emekte yani düşünsene senaryo yazılmış mekanlar bir birine çok yakın yerler Neyin nasıl çekileceği çok belli böyle bir dizi ezel ile kıyaslanamaz...
Ezelde bir düşünce emeği vardı İntikamda öyle bir ley yok...İntikamda her şey o kadar uyarlama olmuş ki biz tartıştığımızla kalırız bence uzatmayalım...