22 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Benim Halen Umudum Var'ı izledim çok kılışe Revan'ın dediği gibi Aşk Emek İster'in copy versiyonu olmuş ayrıca o kız iki kadına da anne diyor ben anlamadım orayı. @EveN
ya başlamadan zaten modern kül kedisi hihayesi yüzlerce kez dediler istemeyen izlemez ama bugün yine açık ara zirvede olacak ayrıca çok güzel aşk emek isterinde iki katı izleniyo

Bu adam kesin bizim foruma üye.

- - - Ekleme - - -

muhtesemyuzyil post: 1382512' Alıntı:
ya başlamadan zaten modern kül kedisi hihayesi yüzlerce kez dediler istemeyen izlemez ama bugün yine açık ara zirvede olacak ayrıca çok güzel aşk eme isterinde iki katı izleniyo
Bi şey mi dedim klişe dedim sadece. Hem izlenmesi bu gerçeği değiştirmez ki.

Ayrıca o kız neden 2 kişiye anne diyor ben anlamadım orayı.

muhtesemyuzyil post: 1382512' Alıntı:
ya başlamadan zaten modern kül kedisi hihayesi yüzlerce kez dediler istemeyen izlemez ama bugün yine açık ara zirvede olacak ayrıca çok güzel aşk emek isterinde iki katı izleniyo
Başlamadan önce modern kül kedisi demeleri klişe olduğu gerçeğini değiştirmez muhtesemyuzyil.

Klişe olduğu için zaten zirvede oluyor (totalde).

BHUV 20:37 reklamlar

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1382514' Alıntı:
Başlamadan önce modern kül kedisi demeleri klişe olduğu gerçeğini değiştirmez muhtesemyuzyil.

Klişe olduğu için zaten zirvede oluyor (totalde).
abde zirveyi de kıl payı kaçırdı bu hafta orda da olabilir

- - - Ekleme - - -

hem klişeyse klişe herkez izliyo :)

muhtesemyuzyil post: 1382515' Alıntı:
BHUV 20:37 reklamlar

- - - Ekleme - - -

abde zirveyi e kıl payı kaçırdı bu hafta orda da olabilir

- - - Ekleme - - -

hem klişeyse klişe herkez izliyo :)
İzlenmesine bi şey demedik zaten. BİÜ de izleniyordu HDE de izleniyordu Dila Hanım da izleniyordu.

Total oranları her zaman daha yüksek olacak. Zirvede olması zor gibi.

EveN post: 1382518' Alıntı:
İzlenmesine bi şey demedik zaten. BİÜ de izleniyordu HDE de izleniyordu Dila Hanım da izleniyordu.

Total oranları her zaman daha yüksek olacak. Zirvede olması zor gibi.
bence olacak abde bu hafta

Güneşi Beklerken klişelerin devrini sona erdiren dizi.

Klişe olsaydı müdüre kötü olurdu fakir kıza kötü davranırdı kötü grupta salak birisi olurdu iyiler bir-birilerine aşık olurdu. İyiler grup halinde olurdu.

Burada kimse kötü değil. Bir fakir kız gelmiş ve ilk günden okulun sahibinin oğlu ile ters düşmüş. Aslında oğlan kötü değil sadece yenilgiyi kabullenemiyor. Klişe olsaydı oğlanın en yakın arkadaşı da kızla uğraşırdı.

Neyse oturup sayacak değilim. Klişe olup olmadığı hemen anlaşılır. Anlamayanlar en kolay yol olan A/B total oranlarına baksınlar. 😉

- - - Ekleme - - -

Dipnot: Güneşi Beklerkendeki kıza fakir dedim ama fakir değil. Sadece iflas etmişler. Durumları normal.

EveN post: 1382530' Alıntı:
Güneşi Beklerken klişelerin devrini sona erdiren dizi.

Klişe olsaydı müdüre kötü olurdu fakir kıza kötü davranırdı kötü grupta salak birisi olurdu iyiler bir-birilerine aşık olurdu. İyiler grup halinde olurdu.

Burada kimse kötü değil. Bir fakir kız gelmiş ve ilk günden okulun sahibinin oğlu ile ters düşmüş. Aslında oğlan kötü değil sadece yenilgiyi kabullenemiyor. Klişe olsaydı oğlanın en yakın arkadaşı da kızla uğraşırdı.

Neyse oturup sayacak değilim. Klişe olup olmadığı hemen anlaşılır. Anlamayanlar en kolay yol olan A/B total oranlarına baksınlar. 😉
ya niye tartışıyosunuz yine ister klişe olsun ister olmasın reytingleri iyi olduktan sonra iki dizininde bi şey olmaz

- - - Ekleme - - -

BHUV özet bitti 20:45 reklamlar

muhtesemyuzyil post: 1382532' Alıntı:
ya niye tartışıyosunuz yine ister klişe olsun ister olmasın reytingleri iyi olduktan sonra iki dizininde bi şey olmaz
Aynen. Ben kötü demiyorum sadece klişe diyorum.

Kaç tane klişe dizi izledim ben. Cennet Mahallesi de klişeydi her bölümde benzer şeyler oluyordu ama süper diziydi. :) Klişe demek kötü demek değil sadece senaryosu farklı değil eski bazı dizilerdeki olaylar başka oyuncularla tekrar canlanıyor. :)

EveN post: 1382534' Alıntı:

Kaç tane klişe dizi izledim ben. Cennet Mahallesi de klişeydi her bölümde benzer şeyler oluyordu ama süper diziydi. :) Klişe demek kötü demek değil sadece senaryosu farklı değil eski bazı dizilerdeki olaylar başka oyuncularla tekrar canlanıyor. :)
yani bende bunu diyorum klişe olsun olmasın ister reytingler iyi olduğundan sonra kimse bişeye bakmaz

EveN post: 1382534' Alıntı:

Cennet Mahallesi komedi dizisi niye dramlar ile karşılaştırıyorsun ki bence başka örnek ver.