22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragmanlarında sürekli Dila kimese silah doğrultuyor.

Neyse, ben ÖBGZK`yi hiç bir diziyle kıyaslayamam. O dizinin ilk sezonu var ya, izlenmeden yaşanmaz. O kadar diyorum.
ben izledm zaten ilk sezonu revan...dila hanım güzel dizi silahlar ile heycan aksiyon geliyor yakında makinalı olcak dizide

Neyse, ben ÖBGZK`yi hiç bir diziyle kıyaslayamam. O dizinin ilk sezonu var ya, izlenmeden yaşanmaz. O kadar diyorum.

Şimdi izliyormusun hacı? İzlemyorsan kaçta bıraktın?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin ilk sezonunu izleyip de beğenmeyen tek kişi tanımam. Resmen efsaneydi. 27 Reytinge de zamanla ulaştı öyle böyle değil yani.
2. Sezonu da iyiydi ama ilk sezon kadar iyi değil.

Eğer AGB şike yapsaydı 27`de saklardı. 27 Reytingde kalmadı. Bi ara o reytingleri aldı sonra genellikle 23-25, 21 falan aldı. O reytingleri de sonuna kadar hak ediyordu.

İlk sezonuna baktım.27 reyting baya fazla o bölümler için.En fazla 15 reytinglik bölümlerdi.Agb baya şişirmiş.27 reyting baya aşırı bu dizi için

Evet genelde hep 23- 25 aradi gidip geliyodu.. Bende ilk sezonunu begenmeyen kisi tanimadim.. Her bolumunde en bilinmeyen sitelerde bile yorum çığı oluyodu.

Ben Dila'dan Nukleer bombası bekliyorum

dilada 2 -3 haftada bir vurulmalara alısık olun artık kasıp kavurcak ortalıgı
kurtlara mühteşeme taş çıkartacak

21 dakika reklam vermekten önünü göremiyor yazık

- - - Ekleme - - -

25 reyting gordugu zamanlar şike vardı gercek degıl onlar

İlk sezonu her bolumu 27 likti zaten 26 lardaydi hep
inanmak istemeyenler inanmamaya devam etsinler ama gercekler boyle..

İlk sezonu 20 reytingliktir en az. 27 çok fazla ama.

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.02 , 2) ATV: 9.57 , 3) TRT1: 5.03 , 4) SHOW: 2.46 , 5) STAR: 2.43
Obgzk bugun cok iyi gitti , eger bu kadar farka ragmen tns'de birinci olmazsa ; tns'ye guvenim cok azalacak.. Sonucta sbt totelle tns totel hep ayni cijar az farklarda olsa..

İlk Sezonun tamamını izledim.

2. Sezonu da baştan tam izledim, sonrası yarım-yarım geldi malesef.

Sen izledin mi?
İlk sezon arada bakıyordum.Oda kavgalı sahneleri ev yanaması Osman'ın denize düşmesi balikcinin barakasına geminin girmesi filan izledim
Dizinin normal senaryosu kötüydü bence.Ama dram dozlarının artmasi iyiydi.2.sezon Osman'ın yılışıklığı filan herkesi bezdirmiş Twitter'da evlat olsa sevilmez dedirttiyrdu
Genel olarak bana görede 1.sezon dram sahneleri iyidi