22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakika reytingleri kötü halen dolu reklam veriyor blok yok mu bu dizide ? diloşa blok atıyorlar 20 dakikayı masimiyolar mı nedir?

- - - Ekleme - - -

Her sezonu kiymetli benim icin ama ilk sezonu cidden bir daha gorulmiycrk degerdeydi :)

2 sezonu iyiydi ali ölünce dizi bitti benim için..önceleri bende bakardm

Siz zaten diyosunuz vadi full aksyon silah falan diye..

Ne zaman demişiz. Size kaç kere dedik heyecanlı olmasa bu kadar izlenmez diye. Siz silah var adam öldürüyolar diye görüyosunuz. Aynı objektifliğği Perşembe niye göstermiyosun?

20 dakika reytingleri kötü halen dolu reklam veriyor blok yok mu bu dizide ? diloşa blok atıyorlar 20 dakikayı masimiyolar mı nedir?

- - - Ekleme - - -

Sen hangi Diziyi izliyorsun merak ediyorum. Her diziyi elestirmek zorundamisin sen kardesim?

öbgz genel dram agırlık lı dizi değil mi ben ali kaptan varken sürekli izlerdim dram cemile aglar dururdu anca :D
Dila da silah ağırlıklı dizi. Ne zaman baksam Dila birine silah doğrultup vuruyor. Dizi hastaneden çıkmıyor. Doktorlarda bile bu kadar hastane yoktu.

Adam 5 gün hastanede yatıp çıkıyor, Dila çıkar çıkmaz adamı yine delik deşik ediyor.

- - - Ekleme - - -

Evet 2. Sezonuda cok iyiydi ama 1. Sezonu kadar degildi.. İnan 3. Sezonki senaryo 2. Sinden daha iyi..

Yakup gerçektende ilk sezon aldığı o reytingler hakkıyla aldığı reytinglerdi dizinin.

Ne zaman demişiz. Size kaç kere dedik heyecanlı olmasa bu kadar izlenmez diye. Siz silah var adam öldürüyolar diye görüyosunuz. Aynı objektifliğği Perşembe niye göstermiyosun?

Siz demiyomusunuz , vadi bakisma degil durekli catisma heycan var , biz deyince niye gucunuze gidiyor??

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.19 , 2) ATV: 9.55 , 3) TRT1: 5.65 , 4) STAR: 3.75 , 5) SHOW: 2.15

Büyük çekişme sürüyor 20 dakika uzaklardan seyrediyor yaparım bilirsinin yükselmesi lazım

Dila da silah ağırlıklı dizi. Ne zaman baksam Dila birine silah doğrultup vuruyor. Dizi hastaneden çıkmıyor. Doktorlarda bile bu kadar hastane yoktu.

Adam 5 gün hastanede yatıp çıkıyor, Dila çıkar çıkmaz adamı yine delik deşik ediyor.

silah olmasın mı beyli aga lı dizide?
sen de izlemiyom diyon ne zaman silah çekilse ilk sen yazıyon foruma ?

Kesinlikle oyle , bazilari yok agb sisirmesiydi diyolar ama oyle bisey yok. Cidden oyke boyle degildiki yaa, ben oyle bolumler hic gormemistim :)

İlk sezon güzeldi ona laf yok. Ben de izliyodum. Ama 27 aşırı bi şey. ORda da vardır AGB'nin bi olayı.

Sen hangi Diziyi izliyorsun merak ediyorum. Her diziyi elestirmek zorundamisin sen kardesim?

blok reklam vermesi gerektiğini söylüyorum blok atsa reyting yükselcek arkadasım anlıyormusun ?
anladım tugbayı sevıyon laf soyletmek ıstemıyon kotu bısey demedım..bu gidişle dizi yayından kalar ama : =)

silah olmasın mı beyli aga lı dizide?
sen de izlemiyom diyon ne zaman silah çekilse ilk sen yazıyon foruma ?
Fragmanlarında sürekli Dila kimese silah doğrultuyor.

Neyse, ben ÖBGZK`yi hiç bir diziyle kıyaslayamam. O dizinin ilk sezonu var ya, izlenmeden yaşanmaz. O kadar diyorum.