22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Off fragmanlarını izliyorum eski bölümlerin. Neydi yaa.

Ali Kaptan ne biçim adamdı. Kendi ailesini, çocuklarını sırf Hollandalı bi kadın için sokağa atıyordu.

Bu arada izlemeyen de yokmuş. 27 reyting az diyorsunuz. Vadiciler bile izlemiş. Ne azı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
dilada 2 -3 haftada bir vurulmalara alısık olun artık kasıp kavurcak ortalıgı :D kurtlara mühteşeme taş çıkartacak :D

21 dakika reklam vermekten önünü göremiyor yazık :(

- - - Ekleme - - -

25 reyting gordugu zamanlar şike vardı gercek degıl onlar

Niye israrla yanlis yaziyorsun dizinin ismini ortaligi kiskirtiyorsun?

Arkadaslar ŞİKE DAVASİ RAPORUNDA OBGZK YOK yani yalan diyceginuz bi kanit olmadigi icin, her zaman i reytingler gercek şikesiz olarak kalacak.. Zatende oyle gercekler oyleydi..

ÖBGZ 11'İ gördü anlıklarda helal olsun.BİÜ de gayet başarılı 10 reytinge dayandı neredeyse.20 Dakika düştükçe düşüyor.

Obgzk reklam donusu :)

- - - Ekleme - - -

Off fragmanlarını izliyorum eski bölümlerin. Neydi yaa.

Ali Kaptan ne biçim adamdı. Kendi ailesini, çocuklarını sırf Hollandalı bi kadın için sokağa atıyordu.

Bu arada izlemeyen de yokmuş. 27 reyting az diyorsunuz. Vadiciler bile izlemiş. Ne azı?

Zaten obgzk bu bolumde kabugunu kirdi ve bu bolumden sonra 21'e cikti ve o sezon 21'in altina hic dusmedi.. :)

- - - Ekleme - - -

Obgzk reklam donusu :)

- - - Ekleme - - -

Zaten obgzk bu bolumde kabugunu kirdi ve bu bolumden sonra 21'e cikti ve o sezon 21'in altina hic dusmedi.. :)

neydi o yangin sahneleri offf :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

İlk sezon arada bakıyordum.Oda kavgalı sahneleri ev yanaması Osman'ın denize düşmesi balikcinin barakasına geminin girmesi filan izledim :X Dizinin normal senaryosu kötüydü bence.Ama dram dozlarının artmasi iyiydi.2.sezon Osman'ın yılışıklığı filan herkesi bezdirmiş Twitter'da evlat olsa sevilmez dedirttiyrdu :F:F Genel olarak bana görede 1.sezon dram sahneleri iyidi:ok:
Denize düştüğü bölüm gece uyuyamamıştım heyecandan. :F

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin ilk sezonunu izleyip de beğenmeyen tek kişi tanımam. Resmen efsaneydi. 27 Reytinge de zamanla ulaştı öyle böyle değil yani.
2. Sezonu da iyiydi ama ilk sezon kadar iyi değil.

Eğer AGB şike yapsaydı 27`de saklardı. 27 Reytingde kalmadı. Bi ara o reytingleri aldı sonra genellikle 23-25, 21 falan aldı. O reytingleri de sonuna kadar hak ediyordu.

ahan da ben varım kaç kez yazdım ilk sezonun 13 bölümden sonra dizi yeşilçama döndü diye

Obgzk 27 reytingi , osmanin denize dustugu bolumde almisti , dusunun osmanin sevilen insan sayisini :)

- - - Ekleme - - -

Obgzk yine reklam!!!

Denize düştüğü bölüm gece uyuyamamıştım heyecandan. :F
Bence balıkcının barakasına geminin girmesi daha iyiydi çekim kalitesi filan olarak:X Osman'ın suya düşmesi efekt olarak pek iyi durmuyordu...Keşke kışın ortasında o sahneyi gerçek çekselerdi :F:F