Böyle diyosun ama Sen aynı şeyleri Vadi için yapıyo musun????
Siz zaten diyosunuz vadi full aksyon silah falan diye..
Böyle diyosun ama Sen aynı şeyleri Vadi için yapıyo musun????
Her sezonu kiymetli benim icin ama ilk sezonu cidden bir daha gorulmiycrk degerdeydi
Siz zaten diyosunuz vadi full aksyon silah falan diye..
20 dakika reytingleri kötü halen dolu reklam veriyor blok yok mu bu dizide ? diloşa blok atıyorlar 20 dakikayı masimiyolar mı nedir?
- - - Ekleme - - -
2 sezonu iyiydi ali ölünce dizi bitti benim için..önceleri bende bakardm
Dila da silah ağırlıklı dizi. Ne zaman baksam Dila birine silah doğrultup vuruyor. Dizi hastaneden çıkmıyor. Doktorlarda bile bu kadar hastane yoktu.öbgz genel dram agırlık lı dizi değil mi ben ali kaptan varken sürekli izlerdim dram cemile aglar dururdu anca
Evet 2. Sezonuda cok iyiydi ama 1. Sezonu kadar degildi.. İnan 3. Sezonki senaryo 2. Sinden daha iyi..20 dakika reytingleri kötü halen dolu reklam veriyor blok yok mu bu dizide ? diloşa blok atıyorlar 20 dakikayı masimiyolar mı nedir?
- - - Ekleme - - -
2 sezonu iyiydi ali ölünce dizi bitti benim için..önceleri bende bakardm
Ne zaman demişiz. Size kaç kere dedik heyecanlı olmasa bu kadar izlenmez diye. Siz silah var adam öldürüyolar diye görüyosunuz. Aynı objektifliğği Perşembe niye göstermiyosun?
Yakup gerçektende ilk sezon aldığı o reytingler hakkıyla aldığı reytinglerdi dizinin.
Perşembe görecez.Siz demiyomusunuz , vadi bakisma degil durekli catisma heycan var , biz deyince niye gucunuze gidiyor??
Dila da silah ağırlıklı dizi. Ne zaman baksam Dila birine silah doğrultup vuruyor. Dizi hastaneden çıkmıyor. Doktorlarda bile bu kadar hastane yoktu.
Adam 5 gün hastanede yatıp çıkıyor, Dila çıkar çıkmaz adamı yine delik deşik ediyor.
Kesinlikle oyle , bazilari yok agb sisirmesiydi diyolar ama oyle bisey yok. Cidden oyke boyle degildiki yaa, ben oyle bolumler hic gormemistim
Sen hangi Diziyi izliyorsun merak ediyorum. Her diziyi elestirmek zorundamisin sen kardesim?
bu sezon daha mı güzel ilk sezondan yakup ???
İlk sezon güzeldi ona laf yok. Ben de izliyodum. Ama 27 aşırı bi şey. ORda da vardır AGB'nin bi olayı.
Fragmanlarında sürekli Dila kimese silah doğrultuyor.silah olmasın mı beyli aga lı dizide?
sen de izlemiyom diyon ne zaman silah çekilse ilk sen yazıyon foruma ?