22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadideki çocuğun oyunculuğuna hayran kalan arkadaşlar Allah aşkına açın bi bu bölümde Osmanın oyunculuğunu izleyin. Bir sürü oyuncuya taş çıkartır oyunculuğuyla. "ölmedi o ölmedi" demekle oyuncu olunmuyor. Beğenmeyen olursa bi şey demiyorum artık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Vadideki çocuğun oyunculuğuna hayran kalan arkadaşlar Allah aşkına açın bi bu bölümde Osmanın oyunculuğunu izleyin. Bir sürü oyuncuya taş çıkartır oyunculuğuyla. "ölmedi o ölmedi" demekle oyuncu olunmuyor. Beğenmeyen olursa bi şey demiyorum artık.

osmanin yari yetenegi olmayan bissuru kisi oyuncu diye geciniyo :) osmanin bi tane aglama sahnesi vardi onu koysaydin da tam cevap olurdu :)

Arkadaşlar yorum yapmak için yorum yapmayın.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini izlemediğiniz gibi diğer birçok izlemediğiniz dizi hakkında da rahatça atıp tutabiliyorsunuz bunu yapmayın.

Revan sen imzamdaki videoyu izle de oyuncu gör ne osmanı elif en kralı

osmanin yari yetenegi olmayan bissuru kisi oyuncu diye geciniyo :) osmanin bi tane aglama sahnesi vardi onu koysaydin da tam cevap olurdu :)

Koydum. Ne bölümlerdi be. Beni ağlatan ilk dizi bu diziydi. Oyunculuk dersi veriyor çocuk. 27 reytingi sonuna kadar helal olsun!

Revan sen imzamdaki videoyu izle de oyuncu gör ne osmanı elif en kralı[/SIZE]
Ben onu çoktan izledim.

Sen sırf Vadide diye çocuğa süper oyuncu diyorsun. Bi Osmanı izle. Vadide olmayabilir ama bi çocuğun oyunculuğuna bak ver karar ver. Lütfen izle takas. Bak lütfen dedim.

[/B][/COLOR][/FONT]

öbgz genel dram agırlık lı dizi değil mi ben ali kaptan varken sürekli izlerdim dram cemile aglar dururdu anca :D

Koydum. Ne bölümlerdi be. Beni ağlatan ilk dizi bu diziydi. Oyunculuk dersi veriyor çocuk. 27 reytingi sonuna kadar helal olsun!

Her sezonu kiymetli benim icin ama ilk sezonu cidden bir daha gorulmiycrk degerdeydi :)