İlk sezon güzeldi ona laf yok. Ben de izliyodum. Ama 27 aşırı bi şey. ORda da vardır AGB'nin bi olayı.
Bi kere dava listesinde d productions yoktu yani , obgzk o listede yok. Sizinde boyle bisey demeye hakkiniz yok.
İlk sezon güzeldi ona laf yok. Ben de izliyodum. Ama 27 aşırı bi şey. ORda da vardır AGB'nin bi olayı.
bu sezon daha mı güzel ilk sezondan yakup ???
ben izledm zaten ilk sezonu revan...dila hanım güzel dizi silahlar ile heycan aksiyon geliyor yakında makinalı olcak dizideFragmanlarında sürekli Dila kimese silah doğrultuyor.
Neyse, ben ÖBGZK`yi hiç bir diziyle kıyaslayamam. O dizinin ilk sezonu var ya, izlenmeden yaşanmaz. O kadar diyorum.
Fragmanlarında sürekli Dila kimese silah doğrultuyor.
Neyse, ben ÖBGZK`yi hiç bir diziyle kıyaslayamam. O dizinin ilk sezonu var ya, izlenmeden yaşanmaz. O kadar diyorum.
Malesef 3. Mesajı rezerve etmek için sildim. Özür dilerim. Yakupun mesajı da silindi. Tekrar özür.
ben izledm zaten ilk sezonu revan...dila hanım güzel dizi silahlar ile heycan aksiyon geliyor yakında makinalı olcak dizide
Ben Dila'dan Nukleer bombası bekliyorumben izledm zaten ilk sezonu revan...dila hanım güzel dizi silahlar ile heycan aksiyon geliyor yakında makinalı olcak dizide
Şimdi izliyormusun hacı? İzlemyorsan kaçta bıraktın?
Fragmanlarında sürekli Dila kimese silah doğrultuyor.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin ilk sezonunu izleyip de beğenmeyen tek kişi tanımam. Resmen efsaneydi. 27 Reytinge de zamanla ulaştı öyle böyle değil yani.
2. Sezonu da iyiydi ama ilk sezon kadar iyi değil.
Eğer AGB şike yapsaydı 27`de saklardı. 27 Reytingde kalmadı. Bi ara o reytingleri aldı sonra genellikle 23-25, 21 falan aldı. O reytingleri de sonuna kadar hak ediyordu.
Ben Dila'dan Nukleer bombası bekliyorum
İlk sezon arada bakıyordum.Oda kavgalı sahneleri ev yanaması Osman'ın denize düşmesi balikcinin barakasına geminin girmesi filan izledim Dizinin normal senaryosu kötüydü bence.Ama dram dozlarının artmasi iyiydi.2.sezon Osman'ın yılışıklığı filan herkesi bezdirmiş Twitter'da evlat olsa sevilmez dedirttiyrdu Genel olarak bana görede 1.sezon dram sahneleri iyidi
İlk Sezonun tamamını izledim.
2. Sezonu da baştan tam izledim, sonrası yarım-yarım geldi malesef.
Sen izledin mi?