21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

off even gözünü sevim senle konuşulmuyo artık her konunun yalan dünyaya gelmesinden sıkıldım bu diziyle ilgili tartışmak istemiyorum banane yav isterse 30 reyting alsın umrumda değil izlemiyorum alakam bile yok reytingleride çok kötü

3 anlık 45 dk eder, dizi zaten 1saat 20-30 dk kaç kere reklam verdi??? :X
2 kuşak reklam vermiş işte. :T: Ama üşenmeden tek tek açıklayayım sana. :X

İlk 2 anlık listeye girmiş sıkıntı yok.

Sonraki anlık reklamlı olduğu için doğal olarak girememiş.

20:45 - 21:00 ve 21:00 - 21:15 anlığında reklamsız olduğu halde anlığa girememiş.

21:15 - 21:30 anlığında anlığa girmiş. 21:30 - 21:45 anlığında yine reklamsız olmasına rağmen girememiş.

21:45 - 22:00 anlığında da reklamlı olduğu için listeye girememiş.

Umarım açıklayıcı olmuştur. :X

Güldür Güldür son anlık reklamlı ama diğer tüm anlıkları çok iyi :X

TNS`de totalde Benim için Üzülme belki 1. olabilir.eğer 2. olsa bile az farkla olacakdır
A\B`de Seksenler 1. ola bilir.Çalıkuşu aynı oranlarını korur
Star`daki filmi izledim bana çok sıkıcı geldi.anlıklarda da pek iyi gitmedi yarın 5-6 alabilir

Başaldığından beri en yüksek oranları almış bakalım Tns'de nasıl gidecek aslında daha yüksek olmalı.:)
Alsın alsın böylelikle yabancı diziler daha çok gelir buyuk kanallara:X pt2 23:30 dan sonra çok iyi gider TR dublajlılar ama haftalık değil de hafta içilik olsa süper olur:X Star'ın elinde umutsuz kadınlarin orjinali var koysa bi denese :X

Alsın alsın böylelikle yabancı diziler daha çok gelir buyuk kanallara:X pt2 23:30 dan sonra çok iyi gider TR dublajlılar ama haftalık değil de hafta içilik olsa süper olur:X Star'ın elinde umutsuz kadınlarin orjinali var koysa bi denese :X
pll i koysunlar çok ilgi çeker t 2 de harcanıyor cuma geceleri:(