off even gözünü sevim senle konuşulmuyo artık her konunun yalan dünyaya gelmesinden sıkıldım bu diziyle ilgili tartışmak istemiyorum banane yav isterse 30 reyting alsın umrumda değil izlemiyorum alakam bile yok reytingleride çok kötü
Kral Kupasını izledim Charlin Melekleri'ni izleyemedim malesef.SOn 2 anlık 3+ reyting alan Charlin Melekleri mi??* @sürgünüm izledin mi ?
2 kuşak reklam vermiş işte. Ama üşenmeden tek tek açıklayayım sana.3 anlık 45 dk eder, dizi zaten 1saat 20-30 dk kaç kere reklam verdi???
Salı günü Rıza Baba'nın değil Buke'nin Günüdür Rıza Baba başka güne.
ne alakası var gerçekle bunlar şt-acun varkene üstüne fh-showdaki töretik dizi as 10 u geçiyor bugün rahat 11 alırHani AS ile alakan yoktu Totalin dibisin
Aman da aman nasıl da çalışırmış?
Yoruldum da ne yapayım görevAman da aman nasıl da çalışırmış?
Başaldığından beri en yüksek oranları almış bakalım Tns'de nasıl gidecek aslında daha yüksek olmalı.İyi gitmiş maşallah
Alsın alsın böylelikle yabancı diziler daha çok gelir buyuk kanallara pt2 23:30 dan sonra çok iyi gider TR dublajlılar ama haftalık değil de hafta içilik olsa süper olur Star'ın elinde umutsuz kadınlarin orjinali var koysa bi deneseBaşaldığından beri en yüksek oranları almış bakalım Tns'de nasıl gidecek aslında daha yüksek olmalı.
pll i koysunlar çok ilgi çeker t 2 de harcanıyor cuma geceleriAlsın alsın böylelikle yabancı diziler daha çok gelir buyuk kanallara pt2 23:30 dan sonra çok iyi gider TR dublajlılar ama haftalık değil de hafta içilik olsa süper olur Star'ın elinde umutsuz kadınlarin orjinali var koysa bi denese
İşte bizde haftalık izlenmez onlar GÜnlük koyulsun herkes boşlukta aç kalmiş gibi yer bitirirlerpll i koysunlar çok ilgi çeker t 2 de harcanıyor cuma geceleri