Aç Güldür Güldür'ü Izle hemi de Yeni Bölüm yani.Star'daki film acık bende ne oluyor anlamadım sadece baş ağrıtsın diye ses actim bıraktim
Evet güzel soru sordunuz 2 kuşak reklam verdi doğrudur. 20:30 civarıydı sanırım bir reklam verdi onu görmedim bir de 21:44'de girdi.Bilmem. 2 kuşak falan vermiştir. @denizz19 izledi ona sormak lazım.
13 bölüm zor dayanır senaryo çok sıkıcılaşmışBHUV reklam düzenini değiştirsin birde pek tanıtım olmadı gün değişikliği için. 13 bölüm sonra final kaçınılmaz zaten ortalama üstü bitirsin bari..
Yani @Forumdash dizi 3 anlık reklamsız yayında olmasına rağmen giremedi anlığa.Evet güzel soru sordunuz 2 kuşak reklam verdi doğrudur. 20:30 civarıydı sanırım bir reklam verdi onu görmedim bir de 21:44'de girdi.
13 bölüm zor dayanır senaryo çok sıkıcılaşmış
Kaçak'ın reytinglerde düşük gitmesi tamamen reklam politikasından dolayı;şöyle örnek vereyim sana Cinayet ve Kaçak reklamadayken Benim için Üzülme ekranda sürekli yalnız kalıyor ve reytinglerde uçuşa geçiyor ikiside totale hitap ediyorkaçak müthiş bi bölümdü artık tv de salıgünleri kaçak izliyoruz oh be sonunda başardım ekip1 sadece reklam aralarında
kaçak müthiş bir dizi aksiyon süper yalnız senaryonun sağlamlığından emin değilim
atv nin berbat ötesi reklam düzeni yüzünden bi türlü yükselemedi şu dizi bi kanal nasıl bu akdar düşüncesiz olabilir inanamıyorum ya dizi bi 10 reytingi geçsin sonra ne halt yiyosan ye ama daha yeni dizi sen habire reklam ver zaten süresi kısa sabah namazında bitmiyo ki bu dizi
yav bi bölüm 21.00 de reklamı verse 90 dakka reklamsız gitse dizi coşacak reytingler iyice yükselene kadar bunu yapacaksın al işte dizi 7 zor alıyo nolacak şimdi ulan ulan
bu arada ekip1 nihayet hakkettiği oranları almaya başladı kaçakı engellemesini istemem ama bu dizide düşük almasın ya çünkü ötesiz insanlar falan filan 4-5 alırken stv nin en sağlam dizilerinden birinin düşük almasına üzülüyodum inşallah düşmez
aramızda kalsın totali de alabilir perşembe 1. 14 alıyor salı 7-7.5 büyük boşluk varAramızda Kalsın AB grubunu rahat alır zaten Salı günü. Ama Seyit harcanır bence. Aramızda Kalsın kadar izlenmez o bak görecen
starımla ilgili planımı beğenmedin mi?Bilmem. Hayırlısı be gülüm.
14 değil 15 alıyoraramızda kalsın totali de alabilir perşembe 1. 14 alıyor salı 7-7.5 büyük boşluk var
kurt seyit şansını denesin bence olmadı my bitince çarşmabaya geçer seneye
starımla ilgili planımı beğenmedin mi?
ortalamayı kastettimaramızda kalsın bu gün hiçbişey yapamaz bence zirve şansı yok
14 değil 15 alıyor
Kendin bana diyordun daha bugün. İzlenen dizi nasıl olsa izlenir. Şimdi 10 alırdı diyorsun. 1 reyting falan da değil bildiğun 3 reytinge yakın yükseltiyorsun diziyi.yeni diziler başlamadan atv akıllı olsaydı kaçak en kötü 10 reyting almış olacaktı