21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Benim hala umudum var Star`dayken yine iyiydi ama artık çok sıkıcı.yakında final yapar.ben de Güldür Güldür`ü açtım :X

Star'daki film acık bende ne oluyor anlamadım sadece baş ağrıtsın diye ses actim bıraktim:F

kaçak müthiş bi bölümdü artık tv de salıgünleri kaçak izliyoruz oh be sonunda başardım :d ekip1 sadece reklam aralarında :D
kaçak müthiş bir dizi aksiyon süper yalnız senaryonun sağlamlığından emin değilim
atv nin berbat ötesi reklam düzeni yüzünden bi türlü yükselemedi şu dizi bi kanal nasıl bu akdar düşüncesiz olabilir inanamıyorum ya dizi bi 10 reytingi geçsin sonra ne halt yiyosan ye ama daha yeni dizi sen habire reklam ver zaten süresi kısa sabah namazında bitmiyo ki bu dizi
yav bi bölüm 21.00 de reklamı verse 90 dakka reklamsız gitse dizi coşacak reytingler iyice yükselene kadar bunu yapacaksın al işte dizi 7 zor alıyo nolacak şimdi ulan ulan
bu arada ekip1 nihayet hakkettiği oranları almaya başladı kaçakı engellemesini istemem ama bu dizide düşük almasın ya çünkü ötesiz insanlar falan filan 4-5 alırken stv nin en sağlam dizilerinden birinin düşük almasına üzülüyodum inşallah düşmez

yeni diziler başlamadan atv akıllı olsaydı kaçak en kötü 10 reyting almış olacaktı

BHUV reklam düzenini değiştirsin birde pek tanıtım olmadı gün değişikliği için. 13 bölüm sonra final kaçınılmaz zaten ortalama üstü bitirsin bari..

şu anlıklara bakınca starım aramızda kalsın ı salıya alıp salı zireyi alsın kurt seyit ve şura ile de perşembe yarışa girsin diyorum :) @EveN @mrt-06

kaçak müthiş bi bölümdü artık tv de salıgünleri kaçak izliyoruz oh be sonunda başardım :D ekip1 sadece reklam aralarında :D
kaçak müthiş bir dizi aksiyon süper yalnız senaryonun sağlamlığından emin değilim
atv nin berbat ötesi reklam düzeni yüzünden bi türlü yükselemedi şu dizi bi kanal nasıl bu akdar düşüncesiz olabilir inanamıyorum ya dizi bi 10 reytingi geçsin sonra ne halt yiyosan ye ama daha yeni dizi sen habire reklam ver zaten süresi kısa sabah namazında bitmiyo ki bu dizi
yav bi bölüm 21.00 de reklamı verse 90 dakka reklamsız gitse dizi coşacak reytingler iyice yükselene kadar bunu yapacaksın al işte dizi 7 zor alıyo nolacak şimdi ulan ulan
bu arada ekip1 nihayet hakkettiği oranları almaya başladı kaçakı engellemesini istemem ama bu dizide düşük almasın ya çünkü ötesiz insanlar falan filan 4-5 alırken stv nin en sağlam dizilerinden birinin düşük almasına üzülüyodum inşallah düşmez
Kaçak'ın reytinglerde düşük gitmesi tamamen reklam politikasından dolayı;şöyle örnek vereyim sana Cinayet ve Kaçak reklamadayken Benim için Üzülme ekranda sürekli yalnız kalıyor ve reytinglerde uçuşa geçiyor ikiside totale hitap ediyor
ama benim için üzülme'nin süresi 120-130 dakika kaçak 80 dakika BİÜ 3 kuşak reklam veriyor Kaçak 4 yani saymakla bitmez bu iki dizi birbirinin rakibi Cinayet'in esamesi okunmaz birkaç haftaya.:)

Aramızda Kalsın AB grubunu rahat alır zaten Salı günü. Ama Seyit harcanır bence. Aramızda Kalsın kadar izlenmez o bak görecen :D
aramızda kalsın totali de alabilir :) perşembe 1. 14 alıyor salı 7-7.5 :) büyük boşluk var:A

kurt seyit şansını denesin bence :) olmadı my bitince çarşmabaya geçer seneye

Bilmem. Hayırlısı be gülüm. :)
starımla ilgili planımı beğenmedin mi?

aramızda kalsın bu gün hiçbişey yapamaz bence zirve şansı yok

aramızda kalsın totali de alabilir :) perşembe 1. 14 alıyor salı 7-7.5 :) büyük boşluk var:A

kurt seyit şansını denesin bence :) olmadı my bitince çarşmabaya geçer seneye

starımla ilgili planımı beğenmedin mi?
14 değil 15 alıyor :)

yeni diziler başlamadan atv akıllı olsaydı kaçak en kötü 10 reyting almış olacaktı
Kendin bana diyordun daha bugün. :D İzlenen dizi nasıl olsa izlenir. Şimdi 10 alırdı diyorsun. 1 reyting falan da değil bildiğun 3 reytinge yakın yükseltiyorsun diziyi. :X

Yalan Dünyayı ben 3 reyting yükseltsem 5-6 alacak totalde. Sen ne dersin buna? İmkansız. Halbuki kaç kere görmüşlüğü var bu rakamı ama Kaçak dizisinin değil 10'u 9'u bile görmüşlüğü yok. :X

°°°mobil mesaj°°°