Cinayette geçicekti hesapta.aramızda kalsın bu gün hiçbişey yapamaz bence zirve şansı yok
14 değil 15 alıyor
Cinayette geçicekti hesapta.aramızda kalsın bu gün hiçbişey yapamaz bence zirve şansı yok
14 değil 15 alıyor
Güldür güldür iyi
tns sisteminde yeni başlayan bir ab işinin totalde zirveyi alabileceğini düşünenler mi ar😱Cinayette geçicekti hesapta.
Arka Sokaklar gibi düşün iyi bir bölümle reytingleri nasıl yükseltiyor.Kaçak'ta 60 dakika reklamsız gitse iyi bir bölümle 10 reytingi alır.Kendin bana diyordun daha bugün. İzlenen dizi nasıl olsa izlenir. Şimdi 10 alırdı diyorsun. 1 reyting falan da değil bildiğun 3 reytinge yakın yükseltiyorsun diziyi.
Yalan Dünyayı ben 3 reyting yükseltsem 5-6 alacak totalde. Sen ne dersin buna? İmkansız. Halbuki kaç kere görmüşlüğü var bu rakamı ama Kaçak dizisinin değil 10'u 9'u bile görmüşlüğü yok.
°°°mobil mesaj°°°
Aynen boşlukta izlemek için çok iyi alternatifjaws a bakıyorum arada bir ? pek bişeye benzemiyor ama boşlukta idare eder?
ve konu gene yalan dünyaya geldi izlenen dizi izlenir diyorum evet kaçakta gün 1.si an itibariyle yani günün en fazla izlenen yapımı zaten ama kaçak yeni bi dizi reklam politikası yüzünden yükselemiyor yoksa 10 u çoktan geçmiştiKendin bana diyordun daha bugün. İzlenen dizi nasıl olsa izlenir. Şimdi 10 alırdı diyorsun. 1 reyting falan da değil bildiğun 3 reytinge yakın yükseltiyorsun diziyi.
Yalan Dünyayı ben 3 reyting yükseltsem 5-6 alacak totalde. Sen ne dersin buna? İmkansız. Halbuki kaç kere görmüşlüğü var bu rakamı ama Kaçak dizisinin değil 10'u 9'u bile görmüşlüğü yok.
°°°mobil mesaj°°°
Reklam düzeni ömür boyu 1 reyting bile etki edemez. Siz direkt 3 reyting arttırdınız.Arka Sokaklar gibi düşün iyi bir bölümle reytingleri nasıl yükseltiyor.Kaçak'ta 60 dakika reklamsız gitse iyi bir bölümle 10 reytingi alır.
Kimsenin Cinayet içi Kaçak'ı geçecek dediğini hatırlamıyorum ben? Tutmayacağı çok belliydi zaten.Cinayette geçicekti hesapta.
arka sokaklar reklamsız giderek oranları artırmıyor yanlız as reklamdayken coşuyor şt ve acunArka Sokaklar gibi düşün iyi bir bölümle reytingleri nasıl yükseltiyor.Kaçak'ta 60 dakika reklamsız gitse iyi bir bölümle 10 reytingi alır.
Yalan Dünya da en fazla 45 dakika reklamsız gidiyor ve hiç ekranda yanlız kalmıyor. Demek o da düzeltse 3 reyting yükselip 6'yı vuracak.ve konu gene yalan dünyaya geldi izlenen dizi izlenir diyorum evet kaçakta gün 1.si an itibariyle yani günün en fazla izlenen yapımı zaten ama kaçak yeni bi dizi reklam politikası yüzünden yükselemiyor yoksa 10 u çoktan geçmişti
Yalan Dünya'da geçebilir benim hiçbir itirazım olamaz,Bu reyting sisteminde oluyor bu oynamalar Doksanlarda görmedikmi bunu daha önce Arka Sokaklar'da da görüyoruz.Reklam düzeni ömür boyu 1 reyting bile etki edemez. Siz direkt 3 reyting arttırdınız.
Takas da Yalan Dünyayı öyle düşünsün işte. Yeni bir karakter gelince geçen sene nasıl aniden 5 reytingi geçdiyse totalde yine geçebilir.
°°°mobil mesaj°°°
3 anlık 45 dk eder, dizi zaten 1saat 20-30 dk kaç kere reklam verdi???Yani @Forumdash dizi 3 anlık reklamsız yayında olmasına rağmen giremedi anlığa.
Biliyorum sana değil lafım. 70 bölüm gelmiş diziye umutsuz vaka diye konu açanlara...Yalan Dünya'da geçebilir benim hiçbir itirazım olamaz,Bu reyting sisteminde oluyor bu oynamalar Doksanlarda görmedikmi bunu daha önce Arka Sokaklar'da da görüyoruz.
Hani AS ile alakan yoktu Totalin dibisinay as şu güne gelse de şu gün düzgün bir reyting görse en az 11 alır
İki kere reklam verdi 20:30 ve 21:45'de.3 anlık 45 dk eder, dizi zaten 1saat 20-30 dk kaç kere reklam verdi???
Salı günü Rıza Baba'nın değil Buke'min Günüdür Rıza Baba başka güne.ay as şu güne gelse de şu gün düzgün bir reyting görse en az 11 alır