TNS'de 1. La AB'de.sbt ye bakmıştım beni affet 7 reytingle 2. olmuş onun şokundayım hala 😱
TNS'de 1. La AB'de.sbt ye bakmıştım beni affet 7 reytingle 2. olmuş onun şokundayım hala 😱
😱 illumemati adınaTNS'de 1. La AB'de.
Yahu onun yerine 1.lik Unutma Beni'nin hakkı.tövbe bismillah
beni affet birinci olmuş ab de vışşhh bugün kanal d as ın, show cennet mahallesinin tekrarını yayınlasa primetime da zirveyi alırlar dmek ki
kaçak iyi ama beklenen patlamayı yapamıyor süreç film işi olduğu için erkenden düşme tehlikesi yüksek iddaalı bir iş gelirse
biü çok iyi gidiyor ayrılanları düşünürsek
cinayet ve çalıkuşu ab de iyi gidiyor totalleri özellikle cinayet kötü
seskenler idare ediyor
kanal d ve star haber yine en iyileri olmuş
😱 illumemati adına
oho o nu prime time a alsalar en aşağı 10 reyting alır her gün en aşağı,salı gibi en boş günde 15 reytinge ka yolu var1.lik Unutma Beni'nin hakkı.
Yok artık düştü yahu.oho o nu prime time a alsalar en aşağı 10 reyting alır her gün en aşağı,salı gibi en boş günde 15 reytinge ka yolu var
Beni Affet'in senaryosu taze daha. Deniz Yıldızı'da 3.sezonunda 6 reyting alıyordu, İlk 2 sezonunda 7 reytingi gördü. Unutma Beni ölü haliyle 3.5 alıyor ölü diyorum çünkü 6.sezonunda dizi. Beni Affet'i 4. ve 5.sezonunda görmek lazım. Günlük dizilerde reyting rekoru Deniz Yıldızı'ndadır NOKTA 😉Günlük dizi Beni Affet A\B`de zirvede 😱 Star`ı tebrik ederim.FOX`taki aynı yapım şirketinin günlük dizileri yarısı kadar alamıyor
Sen dediğin zamanın reyting ölçümünde o reytingi almak kolaydı 😉Beni Affet'in senaryosu taze daha. Deniz Yıldızı'da 3.sezonunda 6 reyting alıyordu, İlk 2 sezonunda 7 reytingi gördü. Unutma Beni ölü haliyle 3.5 alıyor ölü diyorum çünkü 6.sezonunda dizi. Beni Affet'i 4. ve 5.sezonunda görmek lazım. Günlük dizilerde reyting rekoru Deniz Yıldızı'ndadır NOKTA 😉
Ölü mü.Beni Affet'in senaryosu taze daha. Deniz Yıldızı'da 3.sezonunda 6 reyting alıyordu, İlk 2 sezonunda 7 reytingi gördü. Unutma Beni ölü haliyle 3.5 alıyor ölü diyorum çünkü 6.sezonunda dizi. Beni Affet'i 4. ve 5.sezonunda görmek lazım. Günlük dizilerde reyting rekoru Deniz Yıldızı'ndadır NOKTA 😉
Çalıkuşu izledigin dizilerin en kalitesi. Benim icin üzülme dün olum kalım geyiği vardı malum tns denekleri silah hastane ver donunu al))benim için üzülme tıotoş grubunda muhteşem gitmiş nerdeyse liderliği alacakmış dünkü bölümü güzeldi
çalıkuşuda ab grubunda fena değil @beyazsoy ne kadar dizinin bitişini beklesede benim hala bir dizim direniyor
Çalıkuşu izledigin dizilerin en kalitesi. Benim icin üzülme dün olum kalım geyiği vardı malum tns denekleri silah hastane ver donunu al))
Benim demek istediğim Beni Affet'i Dy, ve Ub ile karşılaştırman yanlış. Biri 3.sezonunda diğerleri 5. ve 6.Sen dediğin zamanın reyting ölçümünde o reytingi almak kolaydı 😉
izliyon yani))) güzel kız gördün herhalde))))B.İ.Ü de ölüm kalımsız bölüm yok dün konuya biraz baktım daha mantıklı şeyler yapmaya başlamışlar ama dramın hala dibine vuruyorlar)
izliyon yani))) güzel kız gördün herhalde))))
Sen kime çektin evdekiler reytingli dizi izliyor sen nerde bitecek dizi var buluyon hastaneye sordunuz mu hastane de karışmış olmayaysin)))ordaki en güzel kız diyeceğimiz buke onunda güzelliğinden pek hayır yok ?
ama evdekiler izleyince mecburen bakışıyoruz arada bir diziyle
Evet karşılaştırdım ve bence 3 ve ya. 5. sezonun bir farkı yok dizi güzelse izlenir. mesela 2. sezondaki dizi düşüşe geçiyor ama 8. ve 10. sezondaki diziler hala 10+ reyting alıyor yani demek istediğim kaçıncı sezon olmasının bir farkı yok 😉 tüm günlük diziler daha yavaş ve aynı tarz senaryoludur zaten böyle olmasa 500-1000 bölüm falan devam etmezdilerBenim demek istediğim Beni Affet'i Dy, ve Ub ile karşılaştırman yanlış. Biri 3.sezonunda diğerleri 5. ve 6.
Sen kime çektin evdekiler reytingli dizi izliyor sen nerde bitecek dizi var buluyon hastaneye sordunuz mu hastane de karışmış olmayaysin)))