21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

tövbe bismillah :F
beni affet birinci olmuş ab de :F vışşhh bugün kanal d as ın, show cennet mahallesinin tekrarını yayınlasa primetime da zirveyi alırlar dmek ki :F

kaçak iyi ama beklenen patlamayı yapamıyor süreç film işi olduğu için erkenden düşme tehlikesi yüksek iddaalı bir iş gelirse
biü çok iyi gidiyor ayrılanları düşünürsek
cinayet ve çalıkuşu ab de iyi gidiyor totalleri özellikle cinayet kötü
seskenler idare ediyor
kanal d ve star haber yine en iyileri olmuş

TNS'de 1. La AB'de.

:D
😱 illumemati adına

tövbe bismillah :F
beni affet birinci olmuş ab de :F vışşhh bugün kanal d as ın, show cennet mahallesinin tekrarını yayınlasa primetime da zirveyi alırlar dmek ki :F

kaçak iyi ama beklenen patlamayı yapamıyor süreç film işi olduğu için erkenden düşme tehlikesi yüksek iddaalı bir iş gelirse
biü çok iyi gidiyor ayrılanları düşünürsek
cinayet ve çalıkuşu ab de iyi gidiyor totalleri özellikle cinayet kötü
seskenler idare ediyor
kanal d ve star haber yine en iyileri olmuş

😱 illumemati adına
Yahu onun yerine 1.lik Unutma Beni'nin hakkı. :bağır:

Kaçak böyle boş bir günde 7`den fazla alamıyor
Benim için üzülme her hafta artışta.7+ reytinge ulaştı ve geçen sezonki reytinglerine çok yakın alıyor.Show TV diziyi transfer etmekle çok doğru karar vermiş
Çalıkuşu pt2`de çok iyi gidiyor.A\B`si 6 almış
Cinayet dizisi düşüşte ilk haftadan sonra dizi hızla düşüyor
Seksenler A\B`de 6 alarak çok başarılı gitmiş
Benim hala umudum var düşük gitmiş
Entelköy Efeköye karşı filmi normal gitmiş

beni affet total 6.23 reytingle 3.olmuş ab de ise 6.73 reyting ile zirvede :)
entelköy efeköye karşı 5.68 reytingle gayet iyi gitmiş abde 6.36 reyting almış çok iyi
dünyalar savaşı 4.73 reytingle çok iyi gitmiş
cinayet yine hayal kırıklığı total 22.olmuş ab 7.sırada

Günlük dizi Beni Affet A\B`de zirvede 😱 Star`ı tebrik ederim.FOX`taki aynı yapım şirketinin günlük dizileri yarısı kadar alamıyor :X
Beni Affet'in senaryosu taze daha. Deniz Yıldızı'da 3.sezonunda 6 reyting alıyordu, İlk 2 sezonunda 7 reytingi gördü. Unutma Beni ölü haliyle 3.5 alıyor ölü diyorum çünkü 6.sezonunda dizi. Beni Affet'i 4. ve 5.sezonunda görmek lazım. Günlük dizilerde reyting rekoru Deniz Yıldızı'ndadır NOKTA 😉

Beni Affet'in senaryosu taze daha. Deniz Yıldızı'da 3.sezonunda 6 reyting alıyordu, İlk 2 sezonunda 7 reytingi gördü. Unutma Beni ölü haliyle 3.5 alıyor ölü diyorum çünkü 6.sezonunda dizi. Beni Affet'i 4. ve 5.sezonunda görmek lazım. Günlük dizilerde reyting rekoru Deniz Yıldızı'ndadır NOKTA 😉
Sen dediğin zamanın reyting ölçümünde o reytingi almak kolaydı 😉

Ölü mü. :T:

benim için üzülme tıotoş grubunda muhteşem gitmiş nerdeyse liderliği alacakmış dünkü bölümü güzeldi

çalıkuşuda ab grubunda fena değil @beyazsoy ne kadar dizinin bitişini beklesede benim hala bir dizim direniyor:)
Çalıkuşu izledigin dizilerin en kalitesi. Benim icin üzülme dün olum kalım geyiği vardı malum tns denekleri silah hastane ver donunu al))

Çalıkuşu izledigin dizilerin en kalitesi. Benim icin üzülme dün olum kalım geyiği vardı malum tns denekleri silah hastane ver donunu al))

B.İ.Ü de ölüm kalımsız bölüm yok dün konuya biraz baktım daha mantıklı şeyler yapmaya başlamışlar ama dramın hala dibine vuruyorlar:))

ordaki en güzel kız diyeceğimiz buke onunda güzelliğinden pek hayır yok ?

ama evdekiler izleyince mecburen bakışıyoruz arada bir diziyle:)
Sen kime çektin evdekiler reytingli dizi izliyor sen nerde bitecek dizi var buluyon hastaneye sordunuz mu hastane de karışmış olmayaysin)))

Benim demek istediğim Beni Affet'i Dy, ve Ub ile karşılaştırman yanlış. Biri 3.sezonunda diğerleri 5. ve 6.
Evet karşılaştırdım ve bence 3 ve ya. 5. sezonun bir farkı yok dizi güzelse izlenir. mesela 2. sezondaki dizi düşüşe geçiyor ama 8. ve 10. sezondaki diziler hala 10+ reyting alıyor yani demek istediğim kaçıncı sezon olmasının bir farkı yok 😉 tüm günlük diziler daha yavaş ve aynı tarz senaryoludur zaten böyle olmasa 500-1000 bölüm falan devam etmezdiler

Sen kime çektin evdekiler reytingli dizi izliyor sen nerde bitecek dizi var buluyon hastaneye sordunuz mu hastane de karışmış olmayaysin)))

evdeki izleyicilerden biri 70 yaşındaki nenem :) onun dizilerinin olduğu güün bize hayat yok ?

yaşlılarla anlaşamıyoruz görsellikten anlamıyorlar :))

boşlukçu arkadaşları gören var mı :) saat 17-18 de yayınlanan dizi zirvede bir de bugünkü dizilere güçlü derler :F