21 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

salı resmen yok. :d
benii affet zirveyi alarak salının ultura boş olduğunu kanıtlamış oldu. :)
cinayet düşmüş iki grupta da, reklamlı gittiği için bunu bekliyorduk zaten.. bundan sonraki 3 bölüm de oranlarını yükselttii yükseltti yoksa pt-2 ve hüzünlü son.:)
çalıkuşu pt-2 de iyi iş çıkarıyor. :) bi 6 yı göremedi şaka gibi cidden. :d
kaçak tns havasıyla uçmuş karşısında rakip olmamasına rağmen, bir de 10 filan diyolar bu diziye. :) kurt seyit geldiğinde direkt 5'e düşer. :)
biü yoklukta hala 2. olmuş yine... :)

kurt seyit kesinlikle bugüne gelmeli. salı günü açık ara uçar, 13-15 lere kadar çıkar bu yoklukta. :)

Bundan sonra Beni Affet izleyecem :F:F Salı nasıl boş bir gün ki günlük dizi zirve alsın :F Şu reytingle Total bile daha bi Ab geldi bana:F

@Bully Cinayet ne kadar düşmüş(AB'de) ?

Meleklerim Total'de 3.5 atmiş AB gene düşük:(

Sabahın 5'inde mi verdiler😱 Sabah namazına kalkanlara güzel bi alternatif ama abdestte bozdurabilir:F
Ge.en hafta 5.33 almış. Bu hafta 4.51 işte.. Reklamlı düşeceğini biliyordum. :)

kanal d beşlikten gol yedi anlıycağın. :kiki:
şaka bi yana cinayet geçen haftaya göre düşmüş reklamlı gidince.. eğer ab si de düşerse kanal d gözünün yaşına bakmaz..
çalıkuşu da düşük gitmiş bu hafta, 23-00 arası 5'i bile göremiyor boşluk olmasına rağmen, bu dizi bundan sonra yükselemez..
Çalıkuşu iyi yine ab'de 5.90 alıyor. Kanal D için süper. :D Ama Cinayet için çabalamaya gerek yok. Önce bir pt-2'ye atılsın. Orada da tutmazsa kaldırılsın yayından. :D

Ge.en hafta 5.33 almış. Bu hafta 4.51 işte.. Reklamlı düşeceğini biliyordum. :)

Çalıkuşu iyi yine ab'de 5.90 alıyor. Kanal D için süper. :D Ama Cinayet için çabalamaya gerek yok. Önce bir pt-2'ye atılsın. Orada da tutmazsa kaldırılsın yayından. :D
baştan pt-2 olmalıydı.. ama iyi diziye benziyor, içim el vermiyor bitsin kelimesine :kiki:

Beni Affet ab'de zirvede yer almış tebrik ederim. :) O kadar boş bir gün ki şaşırmadım açıkçası. :)

Kaçak totalde zirveyi almış, ab'de de iyi gitmiş.

Benim İçin Üzülme totalde iyi gitmiş, ab'si de fena sayılmaz.

Entelköy Efeköy'e Karşı Star'ı memnun etmiş.

Cinayet beklediğim gibi reklamlı gidince düşmüş. :) Pt-2'ye atılmalı. Tutmazsa da kalksın yayından.. :)

Çalıkuşu ab'de iyi durumda.

Seksenler ab'de iyi gitmiş ama sbt ile karşılaştırırsak çok düşük oranları. :kiki:

Benim Hala Umudum Var yeni gününde de kötü gitmiş.

Ekip 1 uçmuş. :F

Beni Affet çakma a/b dizilerine taş çıkarmış. :F

Kaçak çok iyi. :)

Cinayet vasatın altında. :A

Çalıkuşu da kötü. :A

Kanal d dizi tutturamama rekoru kırdı. :F

Son düzenleme:
Beni Affet Ab'de coşmuş.😱:F
Cinayet çok düşük gitmiş.Yükselsin şu dizi ya.:(

Günlük dizi Beni Affet A\B`de zirvede 😱 Star`ı tebrik ederim.FOX`taki aynı yapım şirketinin günlük dizileri yarısı kadar alamıyor :X

Benim İçin Üzülme Çok İyi Oranlar Almış Tebrik Ederim. :)

Beni Affet özellikle AB'de çoşmuş tebrik ederim. :)

Yurdum İnsan'ı yine vasat yine vasat maalesef ki. :)

Kaçak Zirve'de Yer Almış TOTAL'De Tebrik Ederim. :)

Ben daha öncede demiştim Beni affet çoğunluk kadın dizisi ve 20.00 da yayın lansa daha iyi oranlarda alabilir salı günü için keşke 20 de yayınlansa.
🙄

Beni affet günlük dizi olarak en uygun saatde yayımlanıyor ve senaryosu diğer günlük dizilere bakıldığında daha iyi sayılır.karşısında Esra Erol`la olsa bile 6+ alabiliyor.ama tek bölüm halinde prime time`de reyting alamaz 😉

Bundan sonra Beni Affet izleyecem :F:F Salı nasıl boş bir gün ki günlük dizi zirve alsın :F Şu reytingle Total bile daha bi Ab geldi bana:F

@Bully Cinayet ne kadar düşmüş(AB'de) ?

Meleklerim Total'de 3.5 atmiş AB gene düşük:(

Sabahın 5'inde mi verdiler😱 Sabah namazına kalkanlara güzel bi alternatif ama abdestte bozdurabilir:F
Hayır.Saat 2'de verdiler tekrarını bölüm çok güzeldi bu reytinglerde yansımış totalde Cinayet'le aynı oranları almış,Ab'si daha yüksek olmalıydı aslında bu da Tns denek yapısının tuhaflığından kaynaklanıyor herhalde.
Çok şaşırdığım bir durumla daha karşılaştım akşam Kaçak ve Charlin Melekleri'nin senaryosunun dünkü bölümde aynı oluşu,iki dizide de gençlerin deney yapılmak için kobaylıktan kurtarılması işlendi.:)

benim için üzülme tıotoş grubunda muhteşem gitmiş nerdeyse liderliği alacakmış dünkü bölümü güzeldi

çalıkuşuda ab grubunda fena değil @beyazsoy ne kadar dizinin bitişini beklesede benim hala bir dizim direniyor:)