Reyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsün
Adam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskici Canlı izleİnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben de
Reyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsün
Adam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskici Canlı izleİnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben de
Eklenmese bile bu da önemli sonuçta internet izlenmesi bu kadar yüksek olan başka bir dizi var mıReyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsün
Canlı izlemek tarzım değilAdam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskici Canlı izle
Boşuna CEO olunmuyorAdam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskici Canlı izle
He bu konularda @Çiğdem- i ez Reytingimiz düşse de internet izlenme sayılarımızdan vurEklenmese bile bu da önemli sonuçta internet izlenmesi bu kadar yüksek olan başka bir dizi var mı
Herkes görüyor zaten izlenmemizin ne kadar yüksek olduğunuBoşuna CEO olunmuyor
He bu konularda @Çiğdem- i ez Reytingimiz düşse de internet izlenme sayılarımızdan vur
Herkes görüyor zaten izlenmemizin ne kadar yüksek olduğunu
Her hafta böyle bölüm başı 1 reyting düşen başka dizi görmemiştim uzun zamandırBoşuna CEO olunmuyor
He bu konularda @Çiğdem- i ez Reytingimiz düşse de internet izlenme sayılarımızdan vur
9dan 20ye fırlayan dizi de görmedinHer hafta böyle bölüm başı 1 reyting düşen başka dizi görmemiştim uzun zamandır
15 Bölüm sonra yok olucaksınız bu gidişle
Düşse ne olur ya elbet bir yerde duracak şu an totalde 16 reyting alan başka dizi var mı sen ona bakHer hafta böyle bölüm başı 1 reyting düşen başka dizi görmemiştim uzun zamandır
15 Bölüm sonra yok olucaksınız bu gidişle
Düşse ne olur ya elbet bir yerde duracak şu an totalde 16 reyting alan başka dizi var mı sen ona bak
Ertuğrul onları sizden önce yaptı zaten ayoll9dan 20ye fırlayan dizi de görmedin
Ertuğrul totalde ne zaman 21 reyting aldıErtuğrul onları sizden önce yaptı zaten ayoll
Totalde 20 alamadınızErtuğrul onları sizden önce yaptı zaten ayoll
Ertuğrul totalde ne zaman 21 reyting aldı
Aaa siz de Ab de alamadınız ona bakarsanız Hem 4.yılıyla hala bu reytingleri alıyoruz siz yarım sezonda gıdım gıdım düşmeye basladınızTotalde 20 alamadınız
Dizilerin türü farklı bir kere bu şekilde karşılaştıramazsınAaa siz de Ab de alamadınız ona bakarsanız Hem 4.yılıyla hala bu reytingleri alıyoruz siz yarım sezonda gıdım gıdım düşmeye basladınız
Sizi pembe ata binen adamlar izliyor Çocuklara karşi koyamıyoruz. Kumanda çocuklarda @eskiciAaa siz de Ab de alamadınız ona bakarsanız Hem 4.yılıyla hala bu reytingleri alıyoruz siz yarım sezonda gıdım gıdım düşmeye basladınız
Sizi pembe ata binen adamlar izliyor Çocuklara karşi koyamıyoruz. Kumanda çocuklarda @eskici
Aaa iyi bee herşeyede bir cevabınız var koca karı gibiDizilerin türü farklı bir kere bu şekilde karşılaştıramazsın
Mesut Yar demişki bugunkü yazısında bu hafta tüm diziler düştü KADIN, Diriliş ve edho da dahilAaa iyi bee herşeyede bir cevabınız var koca karı gibi
Bu hafta yada diğer hafta toteli alınca tekrar bu meseleyi açalım
Cadoloz bacıma diyorum ama anlamıyor Asiye'ciğime havale ediyorum onu. @Çiğdem-SAK ı istikararlı şekilde düşürüyorlar; finale giden diriliş zirvede yer alsın diye ama neyse artık herkes büyük oyunu gördüğü için kimse reytingleri takmiyi @Forumdash @Çiğdem-
yine lafıma gelmişsin faruk ama 2.5 yıl geriden geliyorsun sonra faruk diyince kızıyorsunCadoloz bacıma diyorum ama anlamıyor Asiye'ciğime havale ediyorum onu. @Çiğdem-