Reyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsün![]()
Adam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskiciİnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben de![]()
![]()
Reyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsün![]()
Adam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskiciİnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben de![]()
![]()
Eklenmese bile bu da önemli sonuçta internet izlenmesi bu kadar yüksek olan başka bir dizi var mıReyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsün![]()
Canlı izlemek tarzım değilAdam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskici![]()
![]()
Canlı izle
![]()
Boşuna CEO olunmuyorAdam paraya katkısı olmucak Diye Kenanın bile dizisini hedefe almış hayrın olmayan sana hiç acımaz eskici![]()
![]()
Canlı izle
![]()
He bu konularda @Çiğdem- i ezEklenmese bile bu da önemli sonuçta internet izlenmesi bu kadar yüksek olan başka bir dizi var mı![]()
Herkes görüyor zaten izlenmemizin ne kadar yüksek olduğunuBoşuna CEO olunmuyor
He bu konularda @Çiğdem- i ezReytingimiz düşse de internet izlenme sayılarımızdan vur
![]()
Herkes görüyor zaten izlenmemizin ne kadar yüksek olduğunu![]()
![]()
Her hafta böyle bölüm başı 1 reyting düşen başka dizi görmemiştim uzun zamandırBoşuna CEO olunmuyor
He bu konularda @Çiğdem- i ezReytingimiz düşse de internet izlenme sayılarımızdan vur
![]()
9dan 20ye fırlayan dizi de görmedinHer hafta böyle bölüm başı 1 reyting düşen başka dizi görmemiştim uzun zamandır
15 Bölüm sonra yok olucaksınız bu gidişle![]()
![]()
![]()
Düşse ne olur ya elbet bir yerde duracak şu an totalde 16 reyting alan başka dizi var mı sen ona bakHer hafta böyle bölüm başı 1 reyting düşen başka dizi görmemiştim uzun zamandır
15 Bölüm sonra yok olucaksınız bu gidişle![]()
![]()
![]()
Düşse ne olur ya elbet bir yerde duracak şu an totalde 16 reyting alan başka dizi var mı sen ona bak![]()
![]()
Ertuğrul onları sizden önce yaptı zaten ayoll9dan 20ye fırlayan dizi de görmedin![]()
Ertuğrul totalde ne zaman 21 reyting aldıErtuğrul onları sizden önce yaptı zaten ayoll![]()
![]()
![]()
Totalde 20 alamadınızErtuğrul onları sizden önce yaptı zaten ayoll![]()
![]()
![]()
Ertuğrul totalde ne zaman 21 reyting aldı![]()
![]()
Aaa siz de Ab de alamadınız ona bakarsanızTotalde 20 alamadınız![]()
Dizilerin türü farklı bir kere bu şekilde karşılaştıramazsınAaa siz de Ab de alamadınız ona bakarsanız![]()
![]()
Hem 4.yılıyla hala bu reytingleri alıyoruz siz yarım sezonda gıdım gıdım düşmeye basladınız
![]()
![]()
![]()
Sizi pembe ata binen adamlar izliyorAaa siz de Ab de alamadınız ona bakarsanız![]()
![]()
Hem 4.yılıyla hala bu reytingleri alıyoruz siz yarım sezonda gıdım gıdım düşmeye basladınız
![]()
![]()
![]()
Aaa iyi bee herşeyede bir cevabınız var koca karı gibiDizilerin türü farklı bir kere bu şekilde karşılaştıramazsın![]()
![]()
Mesut Yar demişki bugunkü yazısında bu hafta tüm diziler düştüAaa iyi bee herşeyede bir cevabınız var koca karı gibi![]()
![]()
Bu hafta yada diğer hafta toteli alınca tekrar bu meseleyi açalım![]()
Cadoloz bacıma diyorum ama anlamıyorSAK ı istikararlı şekilde düşürüyorlar; finale giden diriliş zirvede yer alsın diye ama neyse artık herkes büyük oyunu gördüğü için kimse reytingleri takmiyi@Forumdash @Çiğdem-
yine lafıma gelmişsin faruk ama 2.5 yıl geriden geliyorsun sonra faruk diyince kızıyorsunCadoloz bacıma diyorum ama anlamıyorAsiye'ciğime havale ediyorum onu. @Çiğdem-