2.buçuk yıldır her platformda ses getiren dizi mi vardı acaba?yine lafıma gelmişsin faruk ama 2.5 yıl geriden geliyorsun sonra faruk diyince kızıyorsun
2.buçuk yıldır her platformda ses getiren dizi mi vardı acaba?yine lafıma gelmişsin faruk ama 2.5 yıl geriden geliyorsun sonra faruk diyince kızıyorsun
her platformu açalım biraz2.buçuk yıldır her platformda ses getiren dizi mi vardı acaba?
Twitterda her hafta WTT olması youtubeda 5+milon izlenmesi gibiher platformu açalım biraz
Twitterda her hafta WTT olması youtubeda 5+milon izlenmesi gibi
öyle dizi eskiden de yoktu ki sak ilk oldu galiba her bölüm 5i geçiyor gerçi puhu tv ile anlaşmasanız çukur da geçerdi2.buçuk yıldır her platformda ses getiren dizi mi vardı acaba?
Niye my her hafta milyon izlenmiyormuydu? Ruslar çökuyor diziye diyordun. Star+youtube sitesini gösteriyordun filan Düşün ki o zamanlar youtube bu kadar popi değildiöyle dizi eskiden de yoktu ki sak ilk oldu galiba her bölüm 5i geçiyor gerçi puhu tv ile anlaşmasanız çukur da geçerdi
my ile kuzey güney şu an olsa sak ın en azından sosyal medya rekorlarını katlarlardıNiye my her hafta milyon izlenmiyormuydu? Ruslar çökuyor diziye diyordun. Star+youtube sitesini gösteriyordun filan Düşün ki o zamanlar youtube bu kadar popi değildi
MYyi boşverdim. Bak Kuzey Güney bile kırardı diyorsun. Diriliş 2.buçuk yıldır boş alanda böyle bi rekor yapamadı yanimy ile kuzey güney şu an olsa sak ın en azından sosyal medya rekorlarını katlarlardı
Ben takıyorum ayoll Karadeniz yakında final @Forumdash @eskiciSAK ı istikararlı şekilde düşürüyorlar; finale giden diriliş zirvede yer alsın diye ama neyse artık herkes büyük oyunu gördüğü için kimse reytingleri takmiyi @Forumdash @Çiğdem-
Söz ü nasıl geçtiysek şimdi sıra burada ya bu hafta yada haftaya çok az kaldı ayollÇok beklersin