O dizileri izlemedim zaten yani çd yi önceden izliyordumFormat değiştirip başka dizi yapıyorlar Erdalın dizisi Adı Efsane gibi ve şuan en günceli Çocuklar Duymasın gibi
O dizileri izlemedim zaten yani çd yi önceden izliyordumFormat değiştirip başka dizi yapıyorlar Erdalın dizisi Adı Efsane gibi ve şuan en günceli Çocuklar Duymasın gibi
Şuankının eskisiyla alakası olmadını anlamıssındır yinedeO dizileri izlemedim zaten yani çd yi önceden izliyordum
Onu anladım zaten yaŞuankının eskisiyla alakası olmadını anlamıssındır yinede
A2 de hala eski atv bölümleri izliyorumOnu anladım zaten ya
Ben tv izlemediğim için görmüyorumA2 de hala eski atv bölümleri izliyorum
Türk dizileri netden izlenmiyor yaa yanı yabancı dizi gibi 40 dakıka değilki 2.bucuk saat vakti nasıl buluyorsunuzBen tv izlemediğim için görmüyorum
Neden ki reklamlarla birlikte daha da uzun oluyor tv de o yüzden internetten izlemek daha mantıklıTürk dizileri netden izlenmiyor yaa yanı yabancı dizi gibi 40 dakıka değilki 2.bucuk saat vakti nasıl buluyorsunuz
Öyle vakit bulamıyorum yaaa gündüzleri Söz şuan tek izlediğim net dizisi mesala 1 haftada anca izliyorum işte abancı dizileri alışmısımNeden ki reklamlarla birlikte daha da uzun oluyor tv de o yüzden internetten izlemek daha mantıklı
Ben de buna alışmışım tv den çekemem bu dizileriÖyle vakit bulamıyorum yaaa gündüzleri Söz şuan tek izlediğim net dizisi mesala 1 haftada anca izliyorum işte abancı dizileri alışmısım
Aaa siz nasılsa düşüyorsunuz sürekli Buzu çabuk sezon finali yapsın her bölüm 1 sayı düşüyor 1 reytinge kadar inecek bu gidişle @Forumdash
Sen uyma bu kıza AB'miz yükselmiş Onlar da AB'de bize gelecekHahah eğer düşerse diğer hafta hemen sezon finali yaparsalar şaşırmayın 14 Bölüm daha verseler 0 reyting
O diziyi satar da bugun yarın Zaten canlı izlemiyor @eskici
Totel giderse zaten 10 altına düşmesine gerek yok Osman Bey final sahnesini yazar ayollTotal gitmez Çiko boşa heveslenme
O diziyi satar da bugun yarın Zaten canlı izlemiyor @eskici
Ben hiçbir diziyi canlı izlemiyorum zaten neden satayımTotel giderse zaten 10 altına düşmesine gerek yok Osman Bey final sahnesini yazar ayoll
Hiç bi katkın yok reytinge deyip satarsin belli olmaz sana @Çiğdem-Ben hiçbir diziyi canlı izlemiyorum zaten neden satayım
Hiç bi katkın yok reytinge deyip satarsin belli olmaz sana @Çiğdem-
Netten izleyince boş gürültü gibi oluyor @Forumdash Bunu duydu mesala seni kovmaya çalısıyor şuan eskiciBen hiçbir diziyi canlı izlemiyorum zaten neden satayım
Ben başladığım bir diziyi yarıda bırakmamHiç bi katkın yok reytinge deyip satarsin belli olmaz sana @Çiğdem-
İnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben deNetten izleyince boş gürültü gibi oluyor @Forumdash Bunu duydu mesala seni kovmaya çalısıyor şuan eskici
Reyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsünİnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben de