O dizileri izlemedim zaten yani çd yi önceden izliyordumFormat değiştirip başka dizi yapıyorlar Erdalın dizisi Adı Efsane gibi ve şuan en günceli Çocuklar Duymasın gibi![]()
![]()
![]()
O dizileri izlemedim zaten yani çd yi önceden izliyordumFormat değiştirip başka dizi yapıyorlar Erdalın dizisi Adı Efsane gibi ve şuan en günceli Çocuklar Duymasın gibi![]()
![]()
![]()
Şuankının eskisiyla alakası olmadını anlamıssındır yinedeO dizileri izlemedim zaten yani çd yi önceden izliyordum![]()
![]()
Onu anladım zaten yaŞuankının eskisiyla alakası olmadını anlamıssındır yinede![]()
![]()
![]()
A2 de hala eski atv bölümleri izliyorumOnu anladım zaten ya![]()
![]()
Ben tv izlemediğim için görmüyorumA2 de hala eski atv bölümleri izliyorum![]()
![]()
![]()
Türk dizileri netden izlenmiyor yaa yanı yabancı dizi gibi 40 dakıka değilki 2.bucuk saat vakti nasıl buluyorsunuzBen tv izlemediğim için görmüyorum![]()
![]()
Neden ki reklamlarla birlikte daha da uzun oluyor tv de o yüzden internetten izlemek daha mantıklıTürk dizileri netden izlenmiyor yaa yanı yabancı dizi gibi 40 dakıka değilki 2.bucuk saat vakti nasıl buluyorsunuz![]()
![]()
![]()
Öyle vakit bulamıyorum yaaa gündüzleriNeden ki reklamlarla birlikte daha da uzun oluyor tv de o yüzden internetten izlemek daha mantıklı![]()
![]()
Ben de buna alışmışım tv den çekemem bu dizileriÖyle vakit bulamıyorum yaaa gündüzleriSöz şuan tek izlediğim net dizisi mesala 1 haftada anca izliyorum işte
![]()
![]()
abancı dizileri alışmısım
![]()
![]()
![]()
Aaa siz nasılsa düşüyorsunuz sürekliBuzu çabuk sezon finali yapsın her bölüm 1 sayı düşüyor 1 reytinge kadar inecek bu gidişle
![]()
![]()
@Forumdash
Sen uyma bu kızaHahah eğer düşerse diğer hafta hemen sezon finali yaparsalar şaşırmayın14 Bölüm daha verseler 0 reyting
![]()
![]()
![]()
Totel giderse zaten 10 altına düşmesine gerek yok Osman Bey final sahnesini yazar ayollTotal gitmez Çiko boşa heveslenme![]()
![]()
Ben hiçbir diziyi canlı izlemiyorum zaten neden satayımTotel giderse zaten 10 altına düşmesine gerek yok Osman Bey final sahnesini yazar ayoll
![]()
![]()
![]()
Hiç bi katkın yok reytinge deyip satarsin belli olmaz sanaBen hiçbir diziyi canlı izlemiyorum zaten neden satayım![]()
![]()
Hiç bi katkın yok reytinge deyip satarsin belli olmaz sana@Çiğdem-
Netten izleyince boş gürültü gibi oluyorBen hiçbir diziyi canlı izlemiyorum zaten neden satayım![]()
![]()
Ben başladığım bir diziyi yarıda bırakmamHiç bi katkın yok reytinge deyip satarsin belli olmaz sana@Çiğdem-
İnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben deNetten izleyince boş gürültü gibi oluyor@Forumdash Bunu duydu mesala seni kovmaya çalısıyor şuan eskici
![]()
![]()
![]()
Reyting listesine eklenirse internet o zaman övünürsünİnternet izlenmesine katkı sağlıyorum ben de![]()
![]()