21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

izşeyemedim intikamı
ama revenge de padmanın babası ölüyordu sanırsam ölüsü bulunuyordu
Onu biliyorum, o yuzden sordum yaa bende. Padma'nın babası hiç görünmüyordu diye hatırlıyorum en azından böyle güllük gülüstanlık bi sahnesi yoktu kızın

o gün my var tns-sbt şer ittifakı da olsa my ye işlemez
şaka bir yana o da 1-2 haftaya artar show py yi cumartesiye alara o dizinin işini kolaylaştırıd zaten
Sevdaluk " Gönüllü yanmak demektur beterdur. "

Ne kolaylaşması yıkacaz yıkacaz Sevdaluk'la Çarşamba'yı İnşAllah.

Orço nasıl has odaya gitmedi.

Çalışmalara başladım evde artık Çarşamba'ları MY izlenmeyecek zor olacak ama.
o gitse nolur gitmese nolur
o esprilerle hasodanın 100 metre yakınına gelse kellesi gider

sizin ev halkını destekliyorum v for menapozlu hürrem teyze

Yarın intikamı geçer büyük ihtimalle

geçebilir tns de ama mns ölçümlerinde intikam 18 reyting alır, aşağısı kurtarmaz

yukarda stv soruna verdiğim cevabım bana pompy i hatırlattı üzüme baka baka kararmayamı başladık nedir

geçebilir tns de ama mns ölçümlerinde intikam 18 reyting alır, aşağısı kurtarmaz

yukarda stv soruna verdiğim cevabım bana pompy i hatırlattı üzüme baka baka kararmayamı başladık nedir
pompyleşme var sendede
18 az değilmi 20 yapak şunu

o gitse nolur gitmese nolur
o esprilerle hasodanın 100 metre yakınına gelse kellesi gider

sizin ev halkını destekliyorum v for menapozlu hürrem teyze
Geçen yaz TV eğlencem Orço'ydu benim.
Ve gayet gülüyordum.

Annem'i ikna etmem lazım evde zaten ikimiz izliyoz artık dizi sıktı filan Reklam'ları çok diye baskı yaparım soğuturum diziden önümde 2 hafta var daha.

pompyleşme var sendede
18 az değilmi 20 yapak şunu

18 in üstü açık zaten ne kadar çıkarsan çık +18 den sonra kısıtlamamı olur?

kanal D de bir film var güzele benziyor arada bir bakıyorum filmede tam konsantrasyon sağlayamadım elim kumandaya gidip geliyor

Uzun bir aradan sonra giriş yapıp bugünle ilgili yorumumu yapıyorum,

Vadinin bu bölümü gerçekten çok etkileyiciydi. Özellikle Polat ve Abdülhey'in ilk karşılaştıkları sahne beni çok etkiledi. Bu sahneyle birlikte Elif 7 yıl sonra Vadi'de gözüktü. STV'de yani başlayan dizi iyi reyting almışa benziyor. Geri kalan diziler de orta halli gitmiş

sizin eve canlı yayın yapmalı
anneni ikna etsen bile bir kısır günü oldu diyelim gündem hürrem ile narin olacak kaçış yok

18 in üstü açık zaten ne kadar çıkarsan çık +18 den sonra kısıtlamamı olur?

kanal D de bir film var güzele benziyor arada bir bakıyorum filmede tam konsantrasyon sağlayamadım elim kumandaya gidip geliyor
Niye başka bişeymi izlemek istiyosun
Bhuv var ona bak sana göre aşk entrika felan

Niye başka bişeymi izlemek istiyosun
Bhuv var ona bak sana göre aşk entrika felan

başka bişey izlemesekte alışkanlık el kumandadan ayrılmıyor zaten

hazır evdekiler uyumuşken karıştırayım ekranı çorbaya çevireyim diyorum izleyecek bişeyde yok

başka bişey izlemesekte alışkanlık el kumandadan ayrılmıyor zaten

hazır evdekiler uyumuşken karıştırayım ekranı çorbaya çevireyim diyorum izleyecek bişeyde yok
Gez dolaş belki bişeyler bulursun dikkat çekici