İkisini de izliyorum ancak fazla benzerlik kuramadım.Gözler benziyordur en fazla.
Sen Vadi Forumu görmemişsin istiyorsan götüreyim seni.evet vadi forumu gibiyiz zaten vadi de atv dehem rte fanı çok forumda
Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyorBiran pompy ile konuşuyorum zannettim RTE filan.@xemrexxx
Sende Revan gibi kabullenmiyorsun.Ayrıca ne alaka ATV forumda çok sevilen bir kanaldır.
Kanal d nin hiçbir yapımı yükselmez tns'deSonlara doğru güzelleşti. Başları falan sıkıcıydı yoksa. Tns'de sıkıcı bölümler yükseliyor. Hadi bakalım.
Daha dün Başbakan çıkacak diye ben durdum anında.Sonraki haberlerini senden yada başkasından bekliyorum madem o kadar çok seviliyorHaa bu arada 2-3 gün geçmeli olmasınNasıl Show tv de sıcağı sıcağına yada Kanal D sıcağı sıcağı bi olay oluyor haberi açılıyor aynısını o kaal içinde bekliyorum 😉
ben kalana ka herkes banlanırSen Vadi Forumu görmemişsin istiyorsan götüreyim seni.
Tamam velayeti sana verdimDaha dün Başbakan çıkacak diye ben durdum anında.
Tamam gözün arkada kalmasın ATV'yi de evladım gibi bağırıma basarım Show TV gibi.
Doğru söze ne denir?Kanal d nin hiçbir yapımı yükselmez tns'de
izşeyemedim intikamı@xemrexxx Padma'nın rolünü oynayan kızın babasımıydı o ? Hakan'la almaya gittiği adam? Geç açtim izleyemedimRevenge'de öyle bi sahne varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?