Gökberk'i bırakırsan burdaki aktifliğin artar bırak o herifi artık
Yoookkk bırakamam ama buraya daha çok geleceğim söz
Gökberk'i bırakırsan burdaki aktifliğin artar bırak o herifi artık
Aynısı benim içinde geçerli skjsksjs sonra detaylı bakacağım. Şimdiden atlarsam kusura bakmayın ama kesin geri dönüşüm olur @Bully (sende kaçırdın ama şu an normal )
Sabah girdiğimde hiçbir bildirime bakmadım Dosimosi karıştırma ortalığı
Bully yoldaşımı can-ı gönülden kutlarım. Yine foruma ufak bir ara verdiğimiz dönemde gerçekleştiği için bu oylama katılımda bulunamadık ama burada olsaydık da şüphesiz Bully yoldaşımıza atacaktık oyumuzu zaten...
Bu arada bu konu neden 14 sayfa oldu ben şu an onun merakı içerisindeyim
Utku yoldaşım bana oy vermemen beni üzdü ama forumda olmaman geçerli bir sebep elbet... Bu seferlik affedildin diyelim...Sen diğer konuda yoldaşlarına forum bizsiz durgunmuş dedin, bu konu öyle olmadığının kanıtı işte @Bully
Benimle iddiaya girme al gör işte benim mesajı alıntı ettinKaanın mesajıda alıntı yaptım görmedin mi
Hele şükür@Dosi Çok pardon gerçekten seni alıntı yapmışım ya
Forumda olmadığından emin miyiz neyse çok ortalık karıştırmayalımUtku yoldaşım bana oy vermemen beni üzdü ama forumda olmaman geçerli bir sebep elbet... Bu seferlik affedildin diyelim...
@Dosi Hanım sana gereken cevabı vermiş. Tek gerçek Sabar değil elbet. Biz de burdayız, biz de çok güçlüyüz, biz de alandayız...
Arkadaş saolsun bizi yine kenetledi Düşmanları sevindirmek olmazBiz @Bully ile hafif küsüştük gibi ama şimdi seni sevindirmeme adına bunu da askıya alırız
Sen gelince o da damladı foruma @Yakamoz-Asi
------
En az 10 etiket ettik
Benimle iddiaya girme al gör işte benim mesajı alıntı ettin
Ekli dosyayı görüntüle 129147
@Yakamoz-Asi @Bully
------
Hele şükür
Bu ilk kez olmadı alıştıkTekrar bakınca gördüm gerçekten kusura bakma bugün çok canım sıkılınca işte karıştırdım
Heyatım klasik Meloş teyze işte hem gidip oğlanı izleyip fantezya yapacak hem de dosi beni kovdu hüüüü diye drama yapıp kuyunu kazacak bu teyzoştan korkulurKız ben bunu @Bully ’e yazmıştım sjjsjsj
Sen etiketine bakınca bir üst mesaja bakıyorsun hep galiba Bully @12.Adam ‘a dedi üstüne alındın. Ben Bully’e dedim üstüne alındın @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Toparlamaya çalışıyorum inşallah hiç kaçırmamış olacağımAynısı benim içinde geçerli skjsksjs sonra detaylı bakacağım. Şimdiden atlarsam kusura bakmayın ama kesin geri dönüşüm olur @Bully (sende kaçırdın ama şu an normal )
Bu sefer ilk kez oldu ama yaaaBu ilk kez olmadı alıştık
@Angelica nın en kısa sürede kendine gelmesini bekliyoruz
Abi eskiden yoğun bildirim trafiği olurdu artık alışkan olmadığımız için zorlanıyoruz
Tespit gibi tespitHeyatım klasik Meloş teyze işte hem gidip oğlanı izleyip fantezya yapacak hem de dosi beni kovdu hüüüü diye drama yapıp kuyunu kazacak bu teyzoştan korkulur
Hepsi o aşık olduğu herif yüzünden@Angelica nın en kısa sürede kendine gelmesini bekliyoruz
Çok kısa sürdü bu kez neysekiBu sefer ilk kez oldu ama yaaa
Canımı sıkmazlarsa kendimdeyim zaten
Heyatım klasik Meloş teyze işte hem gidip oğlanı izleyip fantezya yapacak hem de dosi beni kovdu hüüüü diye drama yapıp kuyunu kazacak bu teyzoştan korkulur
Sen her türlü çookk güçlüsünYalnız kaldım ama
Bu sefer ilk kez oldu ama yaaa
Canımı sıkmazlarsa kendimdeyim zaten
Gökberk'ten rahatsızımTespit gibi tespit
Hepsi o aşık olduğu herif yüzünden
Çok kısa sürdü bu kez neyseki
Sen her türlü çookk güçlüsün
------
Gökberk'ten rahatsızım