- Reaksiyon puanı
- 113,878
- Puanı
- 1,060
Bildirim trafiğinden benimde başım döndü ondan@Dosi Tespit gibi tespit mi aşk olsun dosi
Bildirim trafiğinden benimde başım döndü ondan@Dosi Tespit gibi tespit mi aşk olsun dosi
@MasacRE forumda değildir ya ondan oy veremememiştir.. Konuyu görseydi bana oy atardı yani öyle düşünmek istiyorum..Benimle iddiaya girme al gör işte benim mesajı alıntı ettin
Ekli dosyayı görüntüle 129147
@Yakamoz-Asi @Bully
------
Hele şükür
------
Forumda olmadığından emin miyiz neyse çok ortalık karıştırmayalım
Bildirim trafiğinden benimde başım döndü ondan
İstisnalar kaideyi bozmazSen diğer konuda yoldaşlarına forum bizsiz durgunmuş dedin, bu konu öyle olmadığının kanıtı işte @Bully
Kesinlikle. Diğerleri maç olarak bilsin6 Kasım harika bir tarih
Zaten biz de giderken gözümüz arkada kalmasın diye forumu sizlere emanet ettik yoldaşım. Bazen yetersiz kalsanız da idare etmişsiniz gördüğüm kadarıyla. Bir efsane dörtlü olmasanız da siz de hiç fena değilsiniz...Utku yoldaşım bana oy vermemen beni üzdü ama forumda olmaman geçerli bir sebep elbet... Bu seferlik affedildin diyelim...
@Dosi Hanım sana gereken cevabı vermiş. Tek gerçek Sabar değil elbet. Biz de burdayız, biz de çok güçlüyüz, biz de alandayız...
@MasacRE forumda değildir ya ondan oy veremememiştir.. Konuyu görseydi bana oy atardı yani öyle düşünmek istiyorum..
Kasıtlı olarak Bully yoldaşıma oy vermeme ihtimalim olabilir mi benim hiç. Elbette ki burada olsaydık yoldaşımız için gerekeni yapardık...
Senin yelkenler çabuk iner suya biliyoruz seniBilmiyorum düşünmem lazım
Hmm sırlar dökülüyor yavaş yavaş ortaya demek@MasacRE bunu görmedin bu önemli
En iyi bilen olarak sende analiz et arada ama bir kaç kişiden duydukHmm sırlar dökülüyor yavaş yavaş ortaya demek
Kendisini derin incelemeye alacağız o haldeEn iyi bilen olarak sende analiz et arada ama bir kaç kişiden duyduk
Diğerleri maç olarak bilsin gerçek sadece ikimizin arasındaKesinlikle. Diğerleri maç olarak bilsin
Sabar da güçlü bir oluşum elbet ama biz de güçlüyüz.. İstediğimizde neler yapabileceğimiz bu konudan belli..Zaten biz de giderken gözümüz arkada kalmasın diye forumu sizlere emanet ettik yoldaşım. Bazen yetersiz kalsanız da idare etmişsiniz gördüğüm kadarıyla. Bir efsane dörtlü olmasanız da siz de hiç fena değilsiniz...
------
Kasıtlı olarak Bully yoldaşıma oy vermeme ihtimalim olabilir mi benim hiç. Elbette ki burada olsaydık yoldaşımız için gerekeni yapardık...
Benden başka da dile getirenler oldu demek@MasacRE bunu görmedin bu önemli
Boşuna şşşş demedikDiğerleri maç olarak bilsin gerçek sadece ikimizin arasında
------
Sabar da güçlü bir oluşum elbet ama biz de güçlüyüz.. İstediğimizde neler yapabileceğimiz bu konudan belli..
Aynen yoldaşım sana inanıyorum.. Neyse ki fark açtım da oyuna ihtiyaç olmadı..
------
Benden başka da dile getirenler oldu demek
Meloş teyze mode onTespit gibi tespit
Hepsi o aşık olduğu herif yüzünden
Çok kısa sürdü bu kez neyseki
Keloğlan izlemiştim. Galiba oradaki replik
Ama yine de bana hakaret edemez gelecek ay oylamada yer almasın Oraya kadar yaşarsa tabiiBoşuna şşşş demedik
Bakalım.Ama yine de bana hakaret edemez gelecek ay oylamada yer almasın Oraya kadar yaşarsa tabii